ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Κέρδισε μία Sony Cyber-shot™ HX300

Ένα από τα πιο δυνατά δώρα του φετινού Oneman Secret Santa δίνεται σήμερα. Απόκτησε τη φωτογραφική μηχανή των ονείρων σου.

Τα Χριστούγεννα είναι στιγμές. Στιγμές που θα ήθελες να κρατήσεις μία για πάντα στη μνήμη και την σκέψη σου. Το Oneman σου κάνει ένα δώρο να σε βοηθήσει να διατηρήσεις όλες αυτές τις μνήμες ζωντανές. Πάρε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσεις μία από τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές της αγοράς αυτή τη στιγμή.

 

Η ισχυρή φωτογραφική μηχανή Cyber-shot™ HX300 σάς επιτρέπει να ταξιδεύετε χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε εξτρά φακούς, ξεχωρίζει, επίσης, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση που μοιάζει με DSLR και τον αποτελεσματικό της χειρισμό. Με τεράστιο εύρος οπτικού ζουμ 50x – από τα μεγαλύτερα σε οποιαδήποτε compact φωτογραφική μηχανή – ο φακός Carl Zeiss Vario-Sonnar T* καλύπτει ένα μεγάλο εύρος δυνατοτήτων λήψεων, από τις διακοπές σας και το σαφάρι στην ζούγκλα, μέχρι τα σπορ και τα υπαίθρια κονσέρτα. Το προστατευτικό φίλτρο T*, πάνω στην επιφάνεια του φακού, μειώνει τις αντανακλάσεις και το φαινόμενο των αναλαμπών, ενώ τα γυάλινα στοιχεία Super ED και ED ελαττώνουν τη χρωματική απόκλιση, για ευκρινείς εικόνες υψηλής αντίθεσης.

Για πρώτη φορά σε Cyber-shot™, η HX300 διαθέτει την πρόσφατα βελτιωμένη λειτουργία Optical SteadyShot για να δημιουργείτε τις δικές σας συνθέσεις, χωρίς άγχος, και να έχετε πιο καθαρές φωτογραφίες, ακόμα και σε ρυθμίσεις με υψηλό ζουμ. Η θέση της δεύτερης ομάδας οπτικών στοιχείων των φακών μεταβάλλεται ταχύτατα για να διορθώσει το ελαφρύ κούνημα των χεριών, καθιστώντας δυο φορές πιο εύκολο7 το άνετο καδράρισμα σκηνών.

Μια άλλη βελτίωση που έγινε φέτος είναι και η πολύ υψηλή ταχύτητα στην αυτόματη εστίαση στις ρυθμίσεις τηλεφακού, η οποία κλειδώνει στο αντικείμενό σας δύο φορές5 πιο γρήγορα από το προηγούμενο μοντέλο, την Cyber-shot™ HX200V. Απαθανατίστε, πλέον, πιο εύκολα από ποτέ, τις αυθόρμητες στιγμές σας με καθαρά αποτελέσματα, χωρίς θόλωμα.

Ακόμα και οι πλέον πολύωρες λήψεις αποτελούν απόλαυση, χάρη στο ισορροπημένο σώμα της μηχανής, που μοιάζει με DSLR, και την εργονομική λαβή, που εφαρμόζει άνετα στο χέρι σας. Διαθέτει, επίσης, μία μεγάλη γκάμα από έξυπνα τοποθετημένα κουμπιά χειρισμού, όπως το χειροκίνητο δακτύλιο, το ειδικά προσαρμοσμένο κουμπί, το jog dial και τη λειτουργία Memory Recall, δηλαδή, ό,τι ακριβώς θα περιμένατε από μία φωτογραφική μηχανή τύπου DSLR.

Η HX300 διαθέτει, επίσης, την εύχρηστη νέα διασύνδεση Multi Terminal, που επιτρέπει την έξυπνη επικοινωνία μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής και πολλών αξεσουάρ για λήψεις.

Απολαύστε εύκολα εντυπωσιακές εικόνες

Ο αισθητήρας Exmor R™ CMOS, που βρίσκεται και στα τρία νέα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών Cyber-shot™, συλλαμβάνει φωτογραφίες με πολλές λεπτομέρειες και βίντεο Full HD, με πολύ χαμηλό ψηφιακό θόρυβο, ακόμα και αν τραβάτε χωρίς φλας στο σούρουπο ή σε εσωτερικούς χώρους με χαμηλό φωτισμό.

Δεν χρειάζεται να είστε έμπειρος φωτογράφος για να έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα, ακόμα και στις πιο περίπλοκες συνθήκες. Η λειτουργία Superior Auto, που υπάρχει σε όλα τα μοντέλα, σας βοηθά να συλλαμβάνετε τη δράση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ακόμα, αναγνωρίζει πότε κινείται το αντικείμενό σας. Οι ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής έχουν οριστεί στο αυτόματο, για να σας χαρίζουν καθαρές εικόνες, χωρίς θόλωμα, κάθε φορά – από σκηνές σε ηλιόλουστες παραλίες, μέχρι σκοτεινά πλάνα σε κλειστούς χώρους και σκηνές στο λυκόφως.

Χάρη στη λειτουργία Picture Effect μπορείτε εύκολα να ζωντανέψετε τις φωτογραφίες, τις ταινίες και τα πανοραμικά σας πλάνα με μία σειρά διασκεδαστικών και εντυπωσιακών καλλιτεχνικών επιλογών επεξεργασίας, όπως οι Toy Camera, Pop Colour, Soft High Key και Partial Colour. Όλα γίνονται άμεσα και αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να μπερδευτείτε με εφαρμογές smartphone ή να πρέπει να κατεβάσετε προγράμματα επεξεργασίας εικόνων.

Τα πορτρέτα των φίλων και της οικογένειάς σας είναι ομορφότερα από ποτέ, χάρη στο Beauty Effect (στις μηχανές WX300 και TX30), το οποίο ρετουσάρει αυτόματα τις φωτογραφίες, αφαιρεί τις κοκκινίλες από το δέρμα, ανοίγει τα μισάνοιχτα μάτια και ασπρίζει τα δόντια.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν προηγμένο φλας (Advanced Flash) που εκτινάσσει στα ύψη την ευαισθησία της φωτογραφικής μηχανής, αυξάνοντας το εύρος του φλας για να φαίνονται πιο φωτεινά τα μακρινά αντικείμενα. Είναι ιδανική λειτουργία για να βγάζετε φωτογραφίες στα πάρτι σας, σε κλειστό χώρο, ή στο σούρουπο, σε συνθήκες, δηλαδή, όπου το ενσωματωμένο φλας της φωτογραφικής σας μηχανής, συχνά, δυσκολεύεται να ακολουθήσει τη δράση.

Η τεχνολογία Triluminos™ Colour, η οποία υπάρχει σε όλα τα νέα μοντέλα Cyber-shot™ χαρίζει μία πλούσια, ζωντανή παλέτα από εξαιρετικά φυσικά χρώματα όταν βλέπετε τις φωτογραφίες σας σε οποιαδήποτε συμβατή τηλεόραση BRAVIA, με την υποστήριξη της τεχνολογίας Triluminos™ Display.

Διατίθεται μία πλήρης σειρά αξεσουάρ για τις Cyber-shot™, όπως θήκες μεταφοράς υψηλής ποιότητας, κιτ για αθλήματα και θαλάσσια σπορ, κάρτες μνήμης, εξτρά μπαταρίες και φορτιστές. Δείτε την πλήρη σειρά Cyber-shot™.