ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Κέρδισε τα μοναδικά BULLEIT® Bourbon whiskey και BULLEIT® Rye whiskey

Τα υπέροχα whiskey από το Κεντάκι, μόνο για έναν τυχερό του σημερινού Oneman Secret Santa.

Περνώντας χρόνο με τον Global Ambassador του Bulleit κατά τη διάρκεια του judging για το πρώτο burst, κύριο Tim Etherington – Judge, είχα την χρυσή ευκαιρία να μιλήσουμε για το Bulleit και όλα εκείνα που αντιπροσωπεύει τα τελευταία χρόνια στην αγορά του αμερικάνικου και όχι μόνο whiskey. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Bulleit, παρότι κρατά αναλλοίωτη την παράδοση των δημιουργών του, καταφέρνει με την επανακυκλοφορία του πριν μερικά χρόνια να μπει στην αγορά και ως ένα πολύ σύγχρονο whiskey, από πλευράς φιλοσοφίας και αντιμετώπισης των πραγμάτων.

Πάμε να δούμε ποιος θα κάνει δικά του το BULLEIT® Bourbon whiskey και BULLEIT® Rye whiskey.

 

“Some years ago, I fulfilled a lifelong dream of reviving an old family bourbon recipe by starting the Bulleit Distilling Company. Inspired by my great-great-grandfather Augustus Bulleit, who made his signature high-rye whiskey in the mid-1800s, I quit my job and risked everything to experience life on the frontier. I have never looked back. I am very proud to present Bulleit Frontier Whiskey, our family of high-rye, award-winning whiskeys with unparalleled spice and complexity”. Κάπως έτσι παρουσίασε ο Tom Bulleit τα νέα του δημιουργήματα τα οποία αναβίωσε από μία ξεχασμένη συνταγή για να ξαναφέρει το όνομα της οικογένειας αυτής στο προσκήνιο μετά από τόσα χρόνια.

Ο Tom Bulleit ρίσκαρε μία βέβαιη καριέρα νομικού για να ξαναζωντανέψει εκείνο το high-rye whiskey που έφτιαχναν οι πρόγονοί του στα μέσα του 19 αιώνα. Ο Tom έμεινε πιστός στις αξίες που έδωσε το 1830 ο Αύγουστος Bulleit στο bourbon που δημιούργησε.

* Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνεται κάθε Παρασκευή για τις κληρώσεις της εβδομάδας που προηγήθηκε