ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

5 προϊόντα TOMS που πρέπει να γνωρίσεις

Μπορεί να μην ήξερες ότι υπάρχουν, αλλά ήρθε η ώρα να τα μάθεις

 

Του Κωνσταντίνου Ανδρέα Μάδια

Στο άκουσμα αυτού του brand εμένα μου έρχεται στο μυαλό η γνώστη σε όλους εσπαντριγια. Η TOMS όμως τώρα πια δεν έχει μόνο την κλασσική εσπαντριγια που όλοι αγαπήσαμε…

Αφήνοντας τα πολλά πολλά σου παραθέτω τις 5 κατηγορίες της εταιρείας που κάποτε δεν ήξερα αλλά τώρα αγάπησα.

Τακούνια

Ναι! Η TOMS έχει και τακούνια ! Χωρίς καμία υπερβολή είδα στο site τους τακούνια σχεδιασμένα με προσοχή και απόλυτη λεπτομέρεια όπως βέβαια μας έχει συνηθίσει η TOMS.Προφανώς τα σχέδια τους μπορούμε να τα περιγράψουμε ως “ fashion κομμάτια 2018” .

Επιπλέον , να μην παραλείψω να σου πω , ότι έχει και πλατφόρμες για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις στα νησιά όπως επίσης και πέδιλα ! Τα σχέδια τους πολλά και οι χρωματικοί τους συνδυασμοί δεν τελειώνουν ποτέ!

Μην ξεχνάς όμως , αγοράζοντας ένα ζευγάρι η ΤOMS προσφέρει ένα ακόμα σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Γυαλιά ηλίου

Σαν λάτρης των γυαλιών αυτή η collection της TOMS με εντυπωσίασε παραπάνω από όλες ! Μην ξεχνάς όμως ότι εκεί που ο καταναλωτισμός υπερισχύει η TOMS με την δημιουργική ιδεολογία της αλλάζει το πρόσιμα του καταναλωτισμού σε θετικό απο αρνητικό .Πώς ; δίνοντας γυαλιά οράσεως , παρέχοντας μια χειρουργική επέμβαση καταρράκτη αλλά και ιατρική περίθαλψη σε κάθε αγορά γυαλιών!

Sneakers

Δεν έχει μόνο εσπαντριγια για εμάς τους άντρες! Έχει και πολλά σχέδια και στυλ παπουτσιών για να διαλέξεις σε κάθε σου #ootd !

Προσωπικά , έχω να πω ότι δεν μπόρεσα να αντισταθώ να δοκιμάσω αλλά και να αγοράσω ένα “diego sneakers “ το οποίο βγαίνει σε πολλά χρώματα , είναι φιλικό για το πόδι μιας και είναι αρκετά μαλακό και το ύφασμα του σου επιτρέπει να το φοράς με ή χωρίς κάλτσα.

Επιπλέον , και σε αυτή την κατηγορία παπουτσιών το social impact της ΤΟMS δεν σταματά.

Παιδικά παπούτσια

Αρχικά , δεν μπορώ να σου περιγράψω αν δεν το δεις απο μόνος σου ποσό όμορφη μπορεί να είναι μια μικρή εσπαντριγια.

Πολλά σχέδια και χρώματα , παπούτσια για μικρές ηλικίες παιδιών ( και βρεφικά ) όλα φιλικά για τα πόδια των μικρών παιδιών.

Το one to one ισχύει και για τα παιδικά παπούτσια.

Καφέ

Μπορεί τα προιόντα τους να μην τελειώνουν , αλλά πώς μπορείς να άρχισεις ένα άρθρο, μια μέρα , ένα πρωινό χωρίς λίγο καφέ.

Πολλές ποικιλίες καφέ μπορείς να βρεις και να δοκιμάσεις στα καταστήματα τους ενώ απολαμβάνεις τα ψώνια.

Μην ξεχνάς όμως ! Και εδω το one to one ισχύει ! Πίνοντας καφέ η Toms προσφέρει πόσιμο νερό σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Δείτε όλα τα κείμενα της ενέργειας στην σελίδα http://panteio-day.24media.gr/.