ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ξέρουμε ποιο δώρο θα αρέσει στο κορίτσι σου

Το ιδανικό δώρο για την κοπέλα σου το φετινό καλοκαίρι by Kisterss.

Το κείμενο αυτό είναι μέρος του project “Panteio Day”. Φοιτητές του Ad&PR Lab του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκαν μία ημέρα στο Σπίτι της 24MEDIA και εκεί πήραν brief από 8 αγαπημένα brand για να δημιουργήσουν native content.

 

Του Νίκου Ανδριώτη

Ήλιος και θάλασσα. Η επιτομή του ελληνικού καλοκαιριού. Σε όποιο μέρος της Ελλάδας και να βρίσκεσαι, οι καλοκαιρινές στιγμές αποτελούν κάτι ξεχωριστό, μοναδικό. Επειδή όμως κάποιες καλοκαιρινές στιγμές είναι πιο ιδιαίτερες από τις άλλες, όπως η μέρα γενεθλίων της κοπέλας σου, καλό θα ήταν να μη βρεθείς προ εκπλήξεως και να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις υψηλές προσδοκίες της ημέρας εκείνης.

Μπορεί αρχικά να θεωρείς πως η υπενθύμιση πως η κοπέλα σου έχει γενέθλια τις 9 ιουλίου είναι αρκετή ώστε να τη γλιτώσεις, εντούτοις έχεις κάνει απλώς ένα μικρό βήμα προς την ηρεμία και την ευτυχία της συγκεκριμένης μέρας, τόσο για εκείνη όσο και για σένα. Στο σημείο αυτό, λοιπόν, εμφανίζονται οι Kisterss, οι οποίες προσφέροντας μια τεράστια γκάμα από είδη ένδυσης έως γυαλιά ηλίου και θήκες κινητού τηλεφώνου, θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το ιδανικό δώρο γενεθλίων για τη μοναδική σου αγάπη.

Οι Kisterss αποτελούν ένα νεανικό brand, δημιούργημα των αδερφών Φαρμάκη, οι οποίες αξιοποιώντας τις γνώσεις τους πάνω στη μόδα, συνδυάζοντας το ταλέντο με τη φαντασία και ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις  έφτιαξαν ρούχα και αξεσουάρ που ανταποκρίνονται και στα πιο απαιτητικά γούστα. Οπότε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι δεις προσεκτικά τις λύσεις που προτείνουν.

 

Forget Me Not ονομάζεται το εμπριμέ μίνι φόρεμα, και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις ακριβώς τι δεν πρέπει να κάνεις, να την ξεχάσεις! Μια ακόμα καλή λύση θα ήταν το Thistle, το εμπριμέ μακρύ φόρεμα με κουμπιά, που προσφέρει ένα αέρινο, άνετο στυλ, κατάλληλο για βόλτα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επιπλέον, διατίθεται μεγάλη ποικιλία σε T-shirts, με τη μπλούζα Daisy και την Kisterss X Milk White να κάνουν τη διαφορά.

Όταν λέμε καλοκαίρι, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό (μετά τη θάλασσα) είναι το μαγιό. Γι’αυτό οι Kisterss λανσάρουν μαγιό για όλα τα γούστα, συνδυάζοντας χρώματα, σχέδια, στυλ, ακόμα και περιστάσεις καθώς το ολόσωμο 80’s μαγιό με τούλι θυμίζει έντονα το ιερό μυστήριο του γάμου. Ιδανική βέβαια επιλογή για τολμηρούς, που ίσως εκείνη τη μέρα έχουν στο μυαλό τους κάτι παραπάνω από μια απλή γενέθλια ευχή.

Άλλα δώρα που σίγουρα θα εκτιμηθούν είναι οι μοδάτες τσάντες και τα φανταστικά αξεσουάρ, με σκουλαρίκια εμπνευσμένα από το ζωδιακό κύκλο με περίτεχνα σχέδια και Choker λαιμού σε υπέροχα χρώματα. Επίσης, τα γυαλιά ηλίου με ονόματα από τα ελληνικά νησιά θα ήταν εξαιρετική επιλογή. Τα γυαλιά ηλίου Kisterss κατασκευάζονται στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας ιταλικές πρώτες ύλες και είναι φτιαγμένα στο χέρι ένα προς ένα, με λεπτομέρεια και κομψότητα.

Όποια, πάντως, και να είναι η επιλογή σας, το σίγουρο είναι πως και η πιο μικρή κίνηση μετράει. Το παν είναι να δείξετε στην κοπέλα σας με τον πιο απλό και συνάμα πιο όμορφο τρόπο την αγάπη και την εκτίμησή σας προς εκείνη. Για περισσότερες πληροφορίες και αγορές επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό site ή ακολουθήστε το kisterss_shop στο Instagram.

Δείτε όλα τα κείμενα της ενέργειας στην σελίδα http://panteio-day.24media.gr/.