ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα βιολογικά προϊόντα που αξίζουν μια θέση στο σπίτι ενός εργένη

Το κείμενο αυτό είναι μέρος του project “Panteio Day”. Φοιτητές του Ad&PR Lab του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκαν μία ημέρα στο Σπίτι της 24MEDIA και εκεί πήραν brief από 8 αγαπημένα brand για να δημιουργήσουν native content.

Από τη Θωμαή Γαλάνη

Αυτοί οι περιβόητοι εργένηδες είναι μια κατηγορία μόνοι τους! Κάποιοι υιοθετούν αυτό τον τρόπο ζωής για μερικά χρόνια, ενώ κάποιοι άλλοι δεν τον προδίδουν ποτέ. Γεγονός όμως είναι ότι μονοπωλούσαν και θα συνεχίσουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον αρκετών γυναικών, οι οποίες τις περισσότερες φορές επιδιώκουν με κάθε τρόπο να τους κάνουν να αλλάξουν νοοτροπία και να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια.

 

Ειδικότερα, το σπίτι ενός εργένη αποτελεί συχνά αντικείμενο συζητήσεων και όχι άδικα. Συνήθως είναι ακατάστατο και γεμάτο από διαφόρων ειδών άχρηστα αντικείμενα. Αδιαμφισβήτητα όμως τα βιολογικά προϊόντα αξίζουν (και με το παραπάνω) μια θέση εκεί, και αυτά δεν είναι άλλα από τα B by Nadia Boule!

Δεν ξέρω με ποιο να πρωτοξεκινήσω. Θα επιλέξω το κερί σόγιας (όλοι κρύβουμε μέσα μας μια ρομαντική ψυχή). Η πρώτη ύλη του κεριού σόγιας προέρχεται από το λάδι του φασολιού σόγιας (το σογιέλαιο), το οποίο ύστερα από χημική επεξεργασία αποκτά στερεή μορφή. Πρόκειται για μια φυσική ανανεώσιμη πηγή, φιλική προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, που καίει με λιγότερη αιθάλη και σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Για αυτό το λόγο μάλιστα έχει διάρκεια ζωής μέχρι και 50% περισσότερο από τα συμβατικά κεριά παραφίνης. Με άρωμα πορτοκάλι ή με βανίλια- καραμέλα; Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και δημιουργήστε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

 

Τι θα λέγατε τώρα για λάδι σώματος με βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντας και αμυγδαλέλαιο; Μην προτρέξετε, δεν είναι μόνο για γυναίκες. Μπορείτε και εσείς να απολαύσετε τις ιδιότητες του και να επωφεληθείτε από αυτές. Ίσως ο ιδανικότερος τρόπος είναι το μασάζ. Να σημειωθεί ότι το μασάζ σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο αιθέριο έλαιο, συμβάλει σημαντικά και στην καταπολέμηση του μυϊκού στρες. Μπορείτε να το αλείψετε σε όλο σας το σώμα, ακόμα και στα μαλλιά σας.

Τέλος, όσον αφορά την κουζίνα και τη μαγειρική, θα αναφερθώ σε απλά, βασικά και καθημερινά προϊόντα, όπως είναι το αλάτι, το λάδι, το μέλι και το κρασί. Πιο συγκεκριμένα: αλάτι Μεσολογγίου με Merlot ή ανεπεξέργαστο αλάτι Μεσολογγίου με βότανα ή άνθος αλατιού- αφρίνα Μεσολογγίου, έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο από την Κρήτη, βιολογικό μέλι ελάτου από την ορεινή Ναυπακτία και βιολογικό ερυθρό ή λευκό ξηρό οίνο από την αρχαία Ολυμπία. Τα οφέλη του ανεπεξέργαστου αλατιού είναι πάρα πολλά, όπως και των βιολογικών προϊόντων γενικότερα. Μαγειρέψτε υγιεινά, γευστικά και έξυπνα και θα ανταμειφθείτε!

Δείτε όλα τα κείμενα της ενέργειας στην σελίδα http://panteio-day.24media.gr/ .