25 απόκοσμες φωτογραφίες από την 'Ημέρα των Νεκρών'

Στο Μεξικό γιόρτασαν και φέτος την επιστροφή των νεκρών με μία θεαματική παρέλαση.
SHARES

Πρέπει να είναι η ωραιότερη μασκαρογιορτή που υπάρχει στον κόσμο, ένα μυσταγωγικό πανηγύρι, το οποίο, αν μικρός έχεις πάιξει 'Grim Fandango' ή πριν κανά δυο χρόνια είδες το 'Coco' της Disney, αποκλείεται να μη θες να το ζήσεις.

Χιλιάδες Μεξικανοί παρέλασαν την Κυριακή που μας πέρασε στους δρόμους της πρωτεύουσας, ντυμένοι ως σκελετοί, νεκροκεφαλές, νεκροζώντανοι γενικά, μια πράξη που σηματοδοτεί την έναρξη των εορτασμών της 'Ημέρας των Νεκρών'. Πρόκειται για ένα έθιμο που επιβιώνει από την εποχή των Αζτέκων, σύμφωνα με το οποίο οι νεκροί επιστρέφουν στη γη για να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και αυτό συμβαίνει στα τέλη Οκτωβρίου κάθε έτους.

Η 'Dia de Muertos' γιορτάζεται με τρομακτικά άρματα, πολύχρωμα ρούχα και μπόλικο body painting, δημιουργώντας ένα μαγικά απόκοσμο θέαμα που κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο

Ακολουθούν 25 από τις πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες που είδαμε φέτος:

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

12.

 

13.

 

14.

 

15.

 

16.

 

17.

 

18.

 

19.

 

21.

 

22.

 

23.

 

24.

 

22.

 

 

Photo Credits: AP Photos

Share
 

24Media Network

Δεν βοήθησε την ομάδα ο Δώνης

Ο Τσάρλυ γράφει για τη νέα γκέλα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Βόλο, τις επιλογές του Γιώργου Δώνη που δεν βοήθησαν στο ελάχιστο και την ανάγκη για αξιοποίηση των παικτών της Ακαδημίας.

Ντέμης στον Sport24 Radio 103,3: "Αστείο ότι δεν ήθελα γήπεδο στη Φιλαδέλφεια"

O Nτέμης Νικολαΐδης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην εκπομπή "Ελα στο λαό σου" του Sport24 Radio 103,3 μίλησε και για το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, την περίπτωση του ΟΔΔΥ, ενώ απάντησε και όσους τον κατηγόρησαν πως δεν ήθελε την κατασκευή στη φυσική έδρα της ομάδας. (AUDIO)

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO