Μια μάρκα ουίσκι έφτιαξε τα πρώτα ολοκληρωμένα 3D sneakers

H Bulleit Frontier Whiskey, o καλλιτέχνης Kyle Steed και η Tangible Creative συνεργάστηκαν για τη δημιουργία τους.
SHARES

Σε μια εποχή που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βγαίνει με τον Σνικ, δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσουν οι αλλόκοτοι συνδυασμοί. Άσε που τα sneakers έχουν γίνει και το απόλυτο σύμβολο κύρους.

Έτσι, λοιπόν και μία μάρκα ουίσκι μπέρμπον, η Bulleit ανέθεσε στον σχεδιαστή Kyle Steed το έργο να σχεδιάσει το πρώτο αθλητικό της. Και όχι μόνο αυτό. Το αθλητικό θα παραγόταν με 3D εκτυπωτή και μάλιστα ολόκληρο και όχι σε κομματάκια.

Και το αποτέλεσμα είναι αυτό ακριβώς εδώ.

 

Η 3D εκτύπωση δεν είναι φυσικά καινούριο πράγμα και 3D αθλητικά έχουν ξανατυπωθεί, είναι η πρώτη φορά όμως που τυπώνονται μονοκόμματα, και η πρώτη φορά που πίσω από την ενέργεια βρίσκεται ένα αλκοολούχο ποτό.

Τα sneakers είναι διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό στην τιμή των 225 ευρώ. Αν σας φαίνονται πολλά για αυτό που είναι, τσεκάρετε τα sneakers που βρήκαμε με κάτω από 100 ευρώ.

*Κεντρική φωτογραφία: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Share
 

24Media Network

"Μου ζήτησαν άδεια να σκοτώσουν τον Τσιλαβέρτ"

Ο Φαουστίνο Ασπρίγια έκανε αποκάλυψη-σοκ στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ για τον ίδιο πως πριν από 22 χρόνια τον είχε πλησιάσει ένας έμπορος ναρκωτικώς και του ζήτησε την άδεια για να σκοτώσει τον θρυλικό γκολκίπερ της εθνικής Παραγουάης, Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Η Κυψέλη είναι υπερβολικά κουλ

Περιπλανηθήκαμε στα άδυτα της πιο εδώ και τώρα γειτονιάς της Αθήνας.

Social Man
PROMO