OUTNOW.CH
ΜΟΔΑ

5 κομψά και ζεστά πουλόβερ για να βγάλεις τον χειμώνα

Το απαραίτητο ρούχο που ταιριάζει άψογα με κάθε ντύσιμο αυτές τις ημέρες.

Δεκέμβριος, τα Χριστούγεννα είναι κοντά, τα πρώτα γερά κρύα αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους ακόμα και στην πρωτεύουσα το προσεχές διάστημα, οπότε τι καλύτερο από ένα ζεστό και κομψό πουλόβερ;

Κάνοντας μια σωστή επιλογή ρούχου, από τη μια πλευρά κρατάς τον εαυτό σου μακριά από κάποιο κρυολόγημα, ενώ από την άλλη, διατηρείς το στιλ σου σε υψηλά επίπεδα.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές σε πουλόβερ, τα οποία θα σε βοηθήσουν να βγάλεις το φετινό χειμώνα. Η προτίμησή μας είναι κυρίως τα μονόχρωμα (ή με λίγες ρίγες), τα οποία συνδυάζονται εύκολα με τα περισσότερα ντυσίματα και μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Μπλούζα Benetton με λαιμόκοψη – 69,95 ευρώ

Βλέποντας τον Chris Evans να απογειώνει τη λέξη στιλ στο ‘Knives Out’ φορώντας ένα αντίστοιχο πουλόβερ, δεν γινόταν να μην το συμπεριλάβουμε στη λίστα. Ένα άσπρο πλεκτό πουλόβερ είναι ότι πρέπει για το φετινό χειμώνα. Το συγκεκριμένο έχει διπλή επεξεργασία: από την μια πλευρά με πλεξούδες, από την άλλη με επεξεργασία με πλέξεις στο μπροστινό και στο πίσω μέρος.

Warm Brioche Antony Morato – 89 ευρώ

Μια safe επιλογή για όσους βαριούνται βαριούνται να κάνουν χρωματικούς συνδυασμούς αλλά θέλουν τα casual σύνολά τους να παρουσιάζουν ένα κάποιο ενδιαφέρον. Ένα fun πουλόβερ με ρίγες, δεν απογοήτευσε ποτέ κανέναν.

Πουλόβερ Antony Morato 100% Βαμβάκι – 79 ευρώ

Σκούρο μπλε, όπως σκούρες είναι και αυτές οι ημέρες από άποψη καιρού. Ζεστό, στιλάτο και άνετο, το συγκεκριμένο πουλόβερ έχει και ένα παιχνιδιάρικο pattern, εντάσσοντας μια vintage πινελιά στην κατά τα άλλα σύγχρονη αισθητική του. Το κρατάμε.

Emerson Cotton Knitted – 45,90 ευρώ

Ένα από τα χρώματα που μου αρέσει αρκετά και μπορεί εύκολα να ανεβάσει πόντους στο στιλ σου. Το συγκεκριμένο είναι σχετικά λεπτό, αλλά παραμένει κομψό. Επί της ουσίας είναι εκείνο που δένει οποιοδήποτε χειμερινό outfit, ο μεσάζοντας μεταξύ πουκάμισου ή t-shirt και μπουφάν ή σακακιού.

Μπλούζα Benetton με ριπ ύφανση – 69,95 ευρώ

Αν θες να προσθέσεις λίγο έξτρα φωτεινότητα στο πουλόβερ σου, μήπως να σκεφτείς ένα χακί/λαδί; Δεν είναι κακή επιλογή και μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ στη βόλτα. Ζεστός και stylish.

(Κεντρική φωτογραφία: Outnow.ch)