ΜΟΔΑ

5 super cool sneakers με κάτω από 100 ευρώ

Μπορείς να βρεις κορυφαία ποιότητα χωρίς να χρειάζεται να αδειάσει το πορτοφόλι σου.

Κάτι η αναγέννηση του χιπ-χοπ, κάτι το ότι ξανασχολούμαστε με το μπάσκετ, κάτι η κυριαρχία της urban αισθητικής. Όλα αυτά έχουν φέρει τα sneakers και τα hoodies στο προσκήνιο. Τα sneakers πια μπορούν να φορεθούν σχεδόν οπουδήποτε. Από το γήπεδο μέχρι τη δεξίωση (αν είσαι αρκετά τολμηρός.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ερχόμαστε εδώ να σου προτείνουμε 5 από τα ομορφότερα sneakers που μπορείς να βρεις εκεί έξω, με τιμή κάτω από 100 ευρώ.

ΝΙΚΕ SBV ZOOM STEFAN JANOSKI RM

 

Nα μια πολύ καλή επιλογή. Τα Nike SB Zoom Stefan Janoski RM είναι τα sneakers που συνδυάζουν ένα μοντέρνο στιλ με μια μίνιμαλ αισθητική. Είναι ο,τι πρέπει για εκείνους που, όταν έχει να κάνει με ντύσιμο, προτιμούν να παίζουν safe. Μπορείς να τα βρεις με 84 ευρώ.

ΑDIDAS CONTINEnNTAL 80 SHOES

 

Μένουμε σε κάτι διακριτικό. Τα Adidas Continental 80 στη λευκή εκδοχή τους  και με το σήμα κατατεθέν όλη της σειράς, την κόκκινη γραμμή τους, μπορεί να ταιριάξουν απόλυτα με τα adidas tracksuit σου. Αρκεί να προσέξεις λίγο το χρώμα. Τα βρίσκεις με 99,95 ευρώ.

REEBOK ROYAL DASHONIV 2.0 SHOES

 

Κλασικά παπούτσια που ακολουθούν τη συνταγή των καιρών μας τοποθετώντας μερικές ρετρό χρωματικές επιλογές. Στα συν τους ότι είναι τρομερά άνετα στο πόδι. Μπορείς να τα βρεις με 64,95.

PUMA RS 9.8  SPACE TRAINERS

Mε μια κάπως διαγαλαξιακή αισθητική, τα Space Trainers είναι σίγουρα μια επιλογή που περιέχει μεγαλύτερο ρίσκο από αυτό που θα είχες αν έπαιρενς για παράδειγμα τα OG Trainers. Κι όμως. Κάποιες φορές τα ρίσκα βγαίνουν σε καλό και εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ζαριά που μάλλον θα σου βγει πετυχημένη. Τα βρίσκεις με 63 ευρώ.

ΑDIDAS OWN THE GAME SHOES

 

Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Μάλλον όχι. Ωστόσο, τα μπασκετικά μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα σε ένα urban στιλ εκτός παρκέ. Τα Own The Game φτιάχτηκαν με μια επιμονή στη λεπτομέρεια που φαίνεται σε κάθε σημείο τους. Μπορείς να τα βρεις  με 64,95.