ΜΟΔΑ

Ένα παντελόνι, 5 διαφορετικοί συνδυασμοί για να διαλέξεις

5 ολοκληρωμένα, χειμερινά outfits για να βρεις αυτό που σε εκφράζει, αποφεύγοντας το τετριμμένο τζιν.

Το χειμερινό ντύσιμο απαιτεί λίγη παραπάνω προσπάθεια και προσοχή από μέρους αφού δεν τελειώνεις με ένα τζιν και ένα t-shirt. Χρειάζεσαι περισσότερα ζευγάρια παπούτσια, πουκάμισα, φούτερ, σακάκια, πουλόβερ και φυσικά μπουφάν για να μπορείς να δημιουργείς διαφορετικά outfits και πάντα ανάλογα με την περίσταση.

Για να σου κάνω τη ζωή πιο εύκολη, ζήτησα από την style editor Έφη Καρύδη να δημιουργήσει για σένα 5 διαφορετικά outfits, τα οποία το μόνο κοινό που έχουν είναι το παντελόνι. Έτσι, θα καταλάβεις πώς με το σωστό styling και το ανάλογα πάντρεμα των ρούχων που έχεις στην ντουλάπα σου μπορείς να φτιάξεις το ιδανικό ντύσιμο για να πας στο γραφείο, να βγεις ραντεβού, να πας για ποτό ή να δεις μία ταινία.

Ένα chino παντελόνι -που δεν μπορεί να μην υπάρχει στη συλλογή σου- αρκεί για να αποκτήσεις το look που θες, σχετικό με το προσωπικό σου στιλ αλλά και την εκάστοτε περίσταση.

O Cool τύπος

Θες να είσαι άνετος και δεν κάνεις υποχωρήσεις στο ντύσιμο. Προτιμάς τη βολή σου αλλά σου αρέσει να είσαι καλοντυμένος. Φόρα το chino παντελόνι σου μαζί με τα sneakers. Ένα πουλόβερ κι ένα bomber είναι αρκετά και ολοκληρώνουν το cool στιλ σου χωρίς υπερβολές.

Styling: Έφη Καρύδη

Chino παντελόνι Funky Buddha 59,90€
Πουλόβερ Sisley 69,90€
Παπούτσια Adidas Stan Smith 119,95€
Μπουφάν Diesel 300€

Ο Hipster τύπος

Ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να φορέσεις και πώς να τα συνδυάσεις για να βγάλεις προς τα έξω το ακριβώς αντίθετο. Ένα chino παντελόνι πάντα μετράει και συνδυάζεται τέλεια με τα αγαπημένα σου t-shirt και μία ζακέτα. Φυσικά, δεν ξεχνάς ποτέ τα κλασικά γυαλιά ηλίου που έχεις καταφέρει να τα κάνεις σήμα κατατεθέν σου.

Chino παντελόνι Funky Buddha 59,90€
Ζακέτα Benetton 39,95€
T-shirt Sisley 22€
Γυαλιά Pilot Rayban

Ο Κλασικός τύπος

Τα chino παντελόνια υπάρχουν σε αφθονία στην ντουλάπα σου και μπορείς πολύ εύκολα να τα συνδυάσεις με ένα λευκό πουκάμισο και ένα λεπτό πουλόβερ από πάνω. Στα παπούτσια και στα αξεσουάρ αρκείσαι στα βασικά, όπως ένα ζευγάρι μοκασίνια και ένα safe ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Chino παντελόνι Funky Buddha 59,90€
Πουλόβερ με λαιμόκοψη Funky Buddha 25,90€
Λευκό πουκάμισο slim fit Benetton 34,95€
Μοκασίνι Migato 40€
Γυαλιά ηλίου Replay 135€

Ο Nerd τύπος

Σου αρέσει το κλασικό στιλ, φοράς τα γυαλιά μυωπίας συνεχώς γιατί τα θεωρείς αξεσουάρ και με το chino παντελόνι που σε βολεύει συνδυάζεις ένα πουκάμισο που σπάνια είναι μονόχρωμο.

Chino παντελόνι Funky Buddha 59,90€
Πουκάμισο American Eagle 33,95€
Slip on Migato 20€
Ζώνη πλεκτή Salvatore Ferragamo 280€
Γυαλιά οράσεως  Prada, Luxotica 

Ο Κομψός τύπος

Το καλό ντύσιμο είναι κομμάτι του χαρακτήρα σου. Διαλέγεις με προσοχή κάθε τι που θα φορέσεις και συνδυάζεις με πολύ προσοχή ακόμα και το chino παντελόνι σου. Το σακάκι θεωρείται item της καθημερινότητας και τα παπούτσια σου είναι πάντα ένα αξιοπρόσεκτο κομμάτι της εμφάνισή σου.

Chino παντελόνι Funky Buddha 59,90€
Ζιβάγκο Zara 25,95​€
Σακάκι Benetton 119€
Δερμάτινα δετά παπούτσια Cesare Paziotti 560€
Γυαλιά ηλίου Giorgio Armani, Luxotica

 

Όπως είδες, με ένα παντελόνι και μερικούς έξυπνους συνδυασμούς μπορείς να έχεις πολλά διαφορετικά outfits που αhlρμόζουν στις ανάγκες σου, στο προσωπικό σου στιλ αλλά και στις περιστάσεις. Εφοδίασε την ντουλάπα σου με τα basics, όπως είναι ένα παντελόνι chino, ένα λευκό πουκάμισο και ένα πουλόβερ σε ουδέτερη απόχρωση και θα είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για το ιδανικό outfit.