Nike
ΜΟΔΑ

Η Nike σχεδίασε παπούτσι ειδικά για γιατρούς

Τα Nike Air Zoom Pulse συνδυάζει ομορφιά και χρησιμότητα.

Παπούτσια για δρομείς, για αθλητές μπάσκετ, για τενίστες και ποδοσφαιριστές. Η Nike πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, παρουσιάζοντας ένα παπούτσι που είναι ειδικά σχεδιασμένο για γιατρούς, νοσοκόμους και επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου.

Τα Nike Air Zoom Pulse δοκιμάστηκαν στους καθημερινούς ήρωες του νοσοκομείου Παίδων Doernbecher στο Όρεγκον των ΗΠΑ, με σκοπό να προβλεφθούν οι ανάγκες ενός τέτοιου παπουτσιού. Το αποτέλεσμα, ένα που αντέχει, είναι άνετο, πολυμορφικό, με προστασία για πιτσιλιές και ειδική σόλα. “Οι νοσοκόμοι και οι νοσοκόμες, συχνά έχουν βάρδιες 12 ωρών και περπατάνε πολλά χιλιόμετρα, χωρίς χρόνο να καθίσουν. Το Air Zoom Pulse αντιμετωπίζει αυτές τις προκλήσεις με την απλότητα σε πρώτο πλάνο. Μπαίνει και βγαίνει άνετα, καθαρίζεται εύκολα και προστατεύει το πόδι”, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Nike

Nike

Το μοντέλο δεν έχει κορδόνια, διαθέτει μια σόλα από καουτσούκ και έρχεται σε διαφορετικά σχέδια, και θα είναι διαθέσιμο τον άλλο μήνα, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του νοσοκομείου.