ΜΟΔΑ

Ο Lewis Hamilton τερματίζει την πίστα της μόδας και φέρνει το στιλ στα όριά του

Η νέα capsule collection του Tommy Hilfiger με τον Lewis Hamilton φέρνει το κλασσικό στιλ στα άκρα.

Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον Lewis Hamilton. Πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια ενός πετυχημένου οδηγού της Formula 1, είναι ένας real influencer που έχει κάνει το πάθος του επάγγελμα. Πέραν αυτού όμως, ο 33χρονος Lewis αποτελεί ένα σύγχρονο πρότυπο που επηρεάζει τη νέα γενιά με τις επιλογές στον τρόπο ζωής του. Το γεγονός είναι μάλλον που έδωσε το έναυσμα στον Αμερικανό σχεδιαστή μόδας Tommy Hifliger να του ζητήσει αρχικά να γίνει global ambassador των ανδρικών συλλογών και τώρα να συνεργαστούν για μία capsule collection με την υπογραφή του.

 

Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Έχουν πετύχει στο χώρο τους, χωρίς όμως να απέχουν από την καθημερινότητα του σύγχρονου γίγνεσθαι. Ο Lewis Hamilton προβάλλει έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής που συνδυάζει την επαγγελματική του ταυτότητα με το σύγχρονο lifestyle που ακολουθεί ένας πετυχημένος νέος. Είναι μοντέρνος, έχει αυτοπεποίθηση και οδηγεί ίσως ένα από τα πιο κλασσικά brands αυτοκινήτων με ιστορία στο θεσμό της Formula 1, φέρνοντάς το στα όριά του.

 

Από την άλλη, ο Tommy Hilfiger είναι ένας ξεκάθαρα Αμερικανός σχεδιαστής που φημίζεται πια για την ικανότητά του να μπλέκει το κλασικό του brand με τις σύγχρονες τάσεις. Η classic αισθητική του αναγνωρίζει τα όρια που θέτουν οι στιλιστικές απαιτήσεις του σήμερα και το αποτέλεσμα είναι πάντα αρεστό σχεδόν σε κάθε ηλικία.

 

Καθώς η αγάπη μου για τη μόδα μεγάλωνε, μεγάλωνε και η επιθυμία μου να σχεδιάσω μια συλλογή τολμηρή και μοναδική. Η συνεχόμενη διάθεση του Tommy Hilfiger στο να σπρώχνει τα όρια, να γιορτάζει την ατομικότητα και να επαναπροσδιορίζει τα κλασικά στιλ πάντα μου ταίριαζε.

 

Και οι δύο λοιπόν, έχουν την μαγική ιδιότητα να φέρνουν το κλασσικό στα όρια του. Επομένως, μία συλλογή ρούχων που προκύπτει από την συνεργασία τους και τον συνδυασμό της έμπνευσης και της αισθητικής τους δεν μπορεί παρά να προκαλέσει αίσθηση. Η capsule collection TommyXLewis έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του luxury urban στιλ  με την αμερικάνική κουλτούρα που πρεσβεύει ο Tommy Hilfiger.

 

«Καθώς η αγάπη μου για τη μόδα μεγάλωνε, μεγάλωνε και η επιθυμία μου να σχεδιάσω μια συλλογή τολμηρή και μοναδική. Η συνεχόμενη διάθεση του Tommy Hilfiger στο να σπρώχνει τα όρια, να γιορτάζει την ατομικότητα και να επαναπροσδιορίζει τα κλασικά στιλ πάντα μου ταίριαζε», σημειώνει ο Lewis Hamilton για την capsule collection και παραθέτει όλη την ουσία της φιλοσοφίας της.

 

Φτιαγμένα για έναν «young gentleman», όπως ο Lewis Hamilton, τα ρούχα της νέας συλλογής TommyXLewis συνδυάζουν τις γραμμές των sportswear συλλογών του brand, επανεξετάζοντας iconic κλασσικά Αμερικανικά στιλ. Το twist σε κάθε σχέδιο του Lewis Hamilton είναι ξεκάθαρο και εμπνευσμένο από το τατουάζ του καθώς και τον αγαπημένο του αριθμό 44. Το στιλ της γκαρνταρόμπας του που ταιριάζει στις αρχές του street style με ένα luxury touch είναι το key point όλων των items της συλλογής.

 

Ο ίδιος ο Hamilton χαρακτηρίζει το προσωπικό του στιλ ως urban-chic κι αυτό είναι και το συστατικό του iconic brand Tommy Hilfiger. Όπως λέει ο σχεδιαστής, πρόκειται “για μια γιορτή του brand DNA και ταυτόχρονα είναι κάτι εντελώς φρέσκο για εμάς. Το λογότυπο γιορτάζει την iconic Tommy Hilfiger σημαία η οποία έχει τοποθετηθεί πίσω από τα αρχικά του Lewis σε navy χρώμα.”.

 

Η διαχρονικότητα του κλασικού ισορροπεί την ένταση των χρωμάτων, ενώ η sportive αισθητική μπλέκεται αρμονικά με το προφίλ του σύγχρονου προτύπου άνδρα, με στιλ και αυτοπεποίθηση, όπως ο Hamilton. Oversized tops και skinny jeans μαζί με εξαιρετικά outerwear όπως το military-green parka που ξεχωρίζει ο Hamilton συνυπάρχουν με oversized patchwork tartan πουκάμισα και polo t-shirts με το ‘LH’ logo, εκφράζοντας απόλυτα τη χρυσή τομή της φιλοσοφίας του brand Tommy Hilfiger με την προσωπικότητα του Lewis Hamilton.

Τη συλλογή TommyXLewis, μπορείς να τη βρεις στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από την 1η Οκτωβρίου (tommy.com).