ΜΟΔΑ

Πώς θα αναβαθμίσεις τις διακοπές σου με λιγότερα από 100 ευρώ

Τα αντικείμενα που χρειάζεσαι για να γίνει αντικειμενικά καλύτερο το καλοκαίρι σου.

Έρχεται η ώρα που οι διακοπές πλησιάζουν τόσο που έχεις αρχίσει να αγχώνεσαι για το πώς θα τα προλάβεις όλα. Αρχικά πρέπει να βάλεις σε τάξη όλες τις εκκρεμότητες στο γραφείο και να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να βρεις χρόνο για μία βόλτα από τα μαγαζιά. Όσο λιτός κι απέριττος να θες να είσαι φέτος, τα απαραίτητα δε μπορούν να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών. Μαγιό, σαγιονάρες, βερμούδες, μερικά t-shirt, γυαλιά ηλίου και backpack ανθεκτικό, παντός καιρού και περιστάσεων.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα που οι εκπτώσεις είναι στα καλύτερά τους έχει νόημα να γεμίσεις αυτά τα κενά. Αλλά πότε να το κάνεις που από το γραφείο φεύγεις αφού τα μαγαζιά έχουνκλείσει; Μπορείς να μείνεις ψύχραιμος και απλά να κάνεις μερικά scroll down. Σου έχω τα πιο it κομμάτια των διακοπών για να είσαι cool και καλοκαιρινός, κομψός αλλά και άνετος, όποιος κι αν είναι ο προορισμός. Και το καλύτερο; Τίποτα δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ, έτσι σου μένουν περισσότερα να ξοδέψεις σε κοκτέιλ ή όπου θες εσύ τέλος πάντων. Θα ανακατευτώ με τη βαλίτσα σου, όχι και με την τσέπη σου.

Πετσέτα θαλάσσης

Πετσέτα θαλάσσης με chevron prints, Bali Towels 58,65€

Φέτος θα σε προσέχουν όλοι στην παραλία για την πετσέτα σου. Φρόντισε να πάρεις μία ανθεκτική, απορροφητική αλλά και στιλάτη. Ας μην είναι με ψαράκια ή διαφημιστική αυτή τη χρονιά, ούτε δανεική από τον κολλητό ή την κοπέλα σου.

Σανδάλια ή Σαγιονάρες

Χακί σανδάλια, Birkenstock 23,90€

Η εναλλακτική επιλογή της κλασσική σαγιονάρας. Αν σου έχει μείνει η περσινή, φέτος επένδυσε σε ένα άνετο σανδάλι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε όλες τις διακοπές.

Γκρι σαγιονάρες, Superdry 13,00€

Αν πάλι είσαι πιστός όμως στις κλασσικές σαγιονάρες, τότε αυτές από Superdry είναι μία safe επιλογή που θα ταιριάξει με όποιο μαγιό κι αν έχεις επιλέξει.

 

Εσπαντρίγιες

Καφέ εσπαντρίγιες, Massimo Dutti 35.95€

Το πιο καλοκαιρινό και στιλάτο παπούτσι για τις βόλτες στο νησί, που δεν θα πάει καθόλου χαμένο στην πόλη είναι οι εσπαντρίγιες. Θα τις φορέσεις με τα chinos παντελόνια ή με τις βερμούδες σου, με t-shirt ή και πουκάμισο και θα δείχνουν άψογες.

Σάκος ταξιδίου

Τσάντα Σακ Βουαγιάζ, Funky Buddha 35,90€

Είναι ευκαιρία αυτή την περίοδο να επενδύσεις σε ένα ωραίο σακίδιο για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις κι όχι μόνο. Προς το παρόν το ζήτημα είναι να χωράει τα απαραίτητα για το νησί κι αυτός ο σάκος, είναι ό,τι πρέπει.

Βερμούδα

Μπεζ βερμούδα, Zara 15.99€

Θα γίνει το κομμάτι κλειδί των εμφανίσεών σου στις διακοπές, αφού θα μπορείς να το φοράς στο με το t-shirt σου αλλά και με το ανάλαφρο πουκάμισό σου και τις εσπαντρίγιες σου.

Γυαλιά ηλίου

Γυαλιά ηλίου, Urban Owl 95,00€

Τίποτα πιο χρήσιμο από τα γυαλιά ηλίου, ειδικά στις διακοπές. Τα φοράς από την ώρα που ανοίγεις τα μάτια σου και τα βγάζεις την ώρα που δύει ο ήλιος. Πρέπει να έχουν στιλ και καλό φακό αλλά να είναι και ανθεκτικά. Γι’ αυτό επένδυσε σε ένα ζευγάρι που θα είναι παντός καιρού.

Backpack

Μαύρο σακίδιο πλάτης, WESC 59,90€

Το backpack πρέπει να είναι ελαφρύ για να έχεις περιθώριο να το βαρύνεις. Αυτό το μαύρο είναι ιδανικό για να σε συνοδεύσει στο καράβι αλλά και στην παραλία.

Σακίδιο πλάτης με σχέδια, Franklin & Marshall 48.93€

Αν θες όμως να ξεφύγεις από το κλασσικό μαύρο, αυτό το παιχνιδιάρικο backpack θα γίνει το πιο trendy κομμάτι του καλοκαιριού σου.

Πουκάμισο

Κοντομάνικο πουκάμισο, Diesel 91.00€

Το πουκάμισο για το νησί μπορεί να είναι κοντομάνικο, αρκεί να έχει ωραία κι άνετη γραμμή. Με μία ωραία βερμούδα και τις εσπαντρίγιες θα είσαι έτοιμος για τις κοσμοπολίτικες βόλτες σου ή τις εναλλακτικές.

T-shirt

T-shirt, Benetton 9,98€

Έχουμε μιλήσει γι’ αυτά πολύ πρόσφατα και έχεις πολλά στη διάθεσή σου να διαλέξεις. Έτσι κι αλλιώς, ένα t-shirt δεν είναι ποτέ αρκετό και στις εκπτώσεις μπορείς απλά να συμπληρώσεις τα κενά.

Μαγιό

Μαγιό σορτς, SHIWI 22,90€

Αν δεν έχεις πάρει ακόμα, τότε πρέπει να βιαστείς. Αν πάλι έχεις ήδη αγοράσει ένα, μπορεί τώρα να είναι η ευκαιρία να έχεις κι ένα δεύτερο. Σου θυμίζω ότι έχουμε ήδη ασχοληθεί με τα μαγιό και τους διαφορετικούς τύπους, οπότε μπορείς να πάρεις και από εκεί πληροφορίες.