ΜΟΔΑ

Style Guide 2017: Πώς να ντυθείς στη βόλτα με τους φίλους σου

Το πέμπτο από τα έξι βίντεο με στυλιστικές οδηγίες για τον άνδρα του 2017. Ο Γιώργος θα δει τους κολλητούς του σήμερα.

Υπάρχουν δύο τύποι άνδρα σε αυτή τη ζωή. Εκείνοι που όταν βρίσκουν κοπέλα, εξαφανίζονται από προσώπου γης και ξαφνικά μια μέρα συναντούν τους φίλους τους στο γάμο τους και εκείνοι που, όσες γυναίκες κι αν ερωτευτούν, τους φίλους τους έχουν κορώνα στο κεφάλι τους. Ο Γιώργος ανήκει στη δεύτερη κατηγορία ανδρών. Ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε.

Στην περίπτωση τώρα που είσαι κι εσύ σωστός σαν το Γιώργο, που βρίσκεις χρόνο για τα φιλαράκια σου και αναζητάς πάντα λίγη ώρα στο πρόγραμμά σου για εκείνους, έχουμε μερικές μικρές συμβουλές να σου δώσουμε. Στιλιστικές φυσικά. Γιατί μπορεί να μην έχεις ανάγκη να εντυπωσιάσεις τους κολλητούς σου, αλλά γιατί να μην είσαι, και σε αυτή την έξοδο, στα καλύτερά σου;

 

Κι εδώ ακριβώς φτάνουμε σε ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα αυτού του οδηγού. Δεν ντύνεσαι για να αρέσεις σε εκείνον ή εκείνη που συνοδεύεις. Δεν ντύνεσαι για κάποιον άλλον. Ντύνεσαι για να αρέσεις σε σένα, για να νιώθεις ωραία με τον εαυτό σου.

Στη βόλτα με τους φίλους σου πρέπει να νιώθεις άνετα με τα ρούχα που φοράς. Εκμεταλλεύσου το και ντύσου με έναν τρόπο που θα σε κάνει και να περάσεις υπέροχα αλλά και να είσαι ο εαυτός σου. Τόσο στην παρέα σου αλλά και σε όσους μπορεί να γνωρίσεις.

 

Η αρχή γίνεται όπως και κάθε φορά που θα βγεις από το σπίτι σου με ένα καλό ντους και την περιποίηση του προσώπου σου. Το πρόσωπό σου είναι ο καθρέφτης σου και οφείλεις να είσαι όμορφος και περιποιημένος. Το BiC Flex 3 Comfort θα χαρίσει και πάλι στο πρόσωπό σου τη λάμψη και τη φρεσκάδα που χρειάζεται.

Κι από ρούχα; Η casual βόλτα με τους φίλους σου θέλει άνετα αλλά κομψά ρούχα. Πάνε οι εποχές που έβαζες ό,τι φόρμα έβρισκες μπροστά σου και πήγαινες για καφέ. Το 2017 σε θέλει συνεπή στο στιλ σου. Ένα χαλαρό παντελόνι, μία απαλή βαμβακερή μπλούζα κι ένα αμάνικο μπουφάν είναι ο ιδανικός συνδυασμός για την περίπτωση.

 

Μείνε συντονισμένος γιατί σε λίγες ημέρες ακολουθεί το έκτο και τελευταίο στιλιστικό μάθημα από εμάς και το BiC Flex 3 Comfort.