ΜΟΔΑ

Style Guide 2017: Πώς να ντυθείς στο γυμναστήριο

Έκτο και τελευταίο στιλιστικό μάθημα για τη χρονιά. Ο Γιώργος πάει να γυμναστεί και ευτυχώς το κάνει με τον σωστό τρόπο.

Αφήσαμε ένα από τα πιο δύσκολα για το τέλος. Η δυσκολία έγκειται όχι τόσο στην επιλογή των ρούχων όσο στο ότι ο κάθε άνδρας, για κάποιο λόγο, όταν πρόκειται να πάει γυμναστήριο, εγκαταλείπει κάθε έννοια του στιλ και της αισθητικής. Γιατί: “έλα μωρέ, να ιδρώσω πάω, όχι να το παίξω μοντέλο”.

Μόνο που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Το εύκολο θα ήταν να σου πούμε ότι πρέπει να είσαι περιποιημένος ακόμα και όταν πας για τρέξιμο ή για ένα μονό μπάσκετ ή στο γυμναστήριο, επειδή στο δρόμο σου μπορεί να συναντήσεις το κορίτσι των ονείρων σου. Αλλά όχι. Τα μαθήματα τα δίνουμε για έναν πιο σημαντικό λόγο. Για να σε συνοδεύει το στιλ σε κάθε μικρή έκφανση της ζωής σου.

 

Δεν γίνεται να είσαι κάθε μέρα καλοντυμένος και ξαφνικά κάπου να τα κάνεις όλα μαντάρα. Η πιθανότητα αυτό το “κάπου” να είναι μάλιστα όταν πας να γυμναστείς είναι τεράστια. Γιατί εκεί νομίζεις ότι είσαι υπεράνω νόμου και κανόνων. Αρχίζεις τα φλούο, τις υπερβολές, τα τερατώδη παπούτσια, τα περίεργα φανελάκια και ό,τι άλλο αντιαισθητικό έχει σκεφτεί η ζωή για να σε βάλει στη λίστα εκείνων που δεν ξέρουν να ντυθούν.

Εμείς θα σου δώσουμε μερικές απλές συμβουλές. Αλλά πρώτα, όπως και σε κάθε μας μάθημα, ξεκινάμε με την περιποίηση. Το BiC Flex 3 Comfort είναι εδώ για να χαρίσει και πάλι στο πρόσωπό σου τη ζωντάνια και την αναζωογόνηση που του λείπει. Ένα καλό ξύριμα και ένα ωραίο ντους θα σε κάνουν να δείχνεις ωραίος ανά πάσα στιγμή.

 

Όσον αφορά τα ρούχα τώρα. Κατ’ αρχήν πρέπει να είναι πρακτικά. Να είναι αρκετά άνετα για να κάνεις τη γυμναστική σου. Μην είσαι από εκείνους που φοράνε στενά για να φαίνονται τα ποντίκια και οι κοιλιακοί τους. Μπράβο σου αν έχεις, θα φανούν και με ένα απλό μπλουζάκι.

Επίσης, η τεχνολογία των ρούχων έχει εξελιχθεί αρκετά ώστε να υπάρχουν ρούχα που δεν θα σε κάνουν να πλημμυρίσεις στον ιδρώτα. Διάλεξε υφάσματα που αναπνέουν αν δεν θες να επενδύσεις σε τεχνικά σορτσάκια και μπλούζες.

 

Τέλος, στα χρώματα πήγαινε πολύ «ήρεμα». Δεν θέλεις να ξεχωρίζεις από μακριά σαν σημαδούρα. Θέλεις να ακολουθήσεις και εδώ όλους τους κανόνες που ακολουθείς όταν είναι να βγεις βόλτα ή ραντεβού. Δύο με τρία χρώματα μόνο σε σύνολο πάνω σου και όχι τόσο μεγάλες αντιθέσεις. Θέλουμε τα βλέμματα να τα τραβάς γιατί είσαι όμορφος και περιποιημένος, όχι γιατί είσαι σαν τσίρκο.

Με αυτό, φτάσαμε στο τέλος των στιλιστικών μας μαθημάτων. Τα Style Guide 2017 θα είναι εδώ για σένα για να τα βλέπεις όλη τη χρονιά και να θυμάσαι τα μαθήματα που κάναμε. Μην ανησυχείς. Όλα θα πάνε καλά. Ξεκίνα πάντα τη μέρα ή την προετοιμασία σου με ένα καλό ντους και ένα ξύρισμα με BiC Flex 3 Comfort και όλα τα άλλα θα έρθουν φυσικά.