ΜΟΔΑ

Style Guide 2017: Χαλαρό ντύσιμο για μια μέρα στο σπίτι

Το δεύτερο από τα 6 βίντεο με στυλιστικές οδηγίες για τον άνδρα του 2017. Αυτή τη φορά, ο Γιώργος θα μείνει σπίτι.

Τα «μαθήματα» στυλ συνεχίζονται και τη νέα χρονιά. Αφού σου δείξαμε πώς πρέπει να ντύνεσαι για τα επίσημα γεγονότα που έρχονται το 2017, από γάμους και εκδηλώσεις μέχρι ρεβεγιόν, είπαμε να σου δώσουμε και μερικές συμβουλές για το ντύσιμο στο σπίτι. Τι εννοείς δεν χρειάζεσαι συμβουλές για το άραγμα στο σπίτι; Μα, εκεί είναι που θα κάνεις τη διαφορά.

 

Βίντεο: Δήμητρα Μπαμπαδήμα, Styling: Έφη Καρύδη, Μοντέλο: Γιώργος Κορρές

Είναι η καλύτερη στιγμή της εβδομάδας. Εκείνη που το μυαλό σου αδείαζει από έγνοιες και ξέρεις ότι έχεις μερικές ώρες αν όχι μια ολόκληρη ημέρα να κάτσεις στο σπίτι σου να το ευχαριστηθείς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ντυθείς όπως να ‘ναι. Δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν οφείλεις να περιποιηθείς και εκείνη την ημέρα τον εαυτό σου, να πλυθείς, να ξυριστείς, για να είσαι όμορφος και ευδιάθετος. Πού ξέρεις; Μπορεί και να μην είσαι μόνος στο σπίτι.

Ακόμα και τις χαλαρές ημέρες, τις ημέρες ξεκούρασης, όλοι θέλουμε να δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η περιποίηση του προσώπου, το μπάνιο, το ωραίο ντύσιμο είναι υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μας πρώτα και μετά σε όλους τους υπόλοιπους. Γι’ αυτό και είδες τον Γιώργο στο βίντεο, παρά την νωχελική διάθεση της ημέρας, να μπαίνει στο ντους και αμέσως μετά να ξυρίζεται με το BiC Flex 3 Comfort. Για να είναι ακόμα πιο ωραίος, για να ευχαριστηθεί ακόμα περισσότερο την ημέρα του. Και φυσικά, για να αρέσει στο κορίτσι του.

 

Στις στιλιστικές συμβουλές της ημέρας, έχουμε απλά αλλά μαλακά υφάσματα. Εκείνα τα υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα σου και ταιριάζουν ιδανικά με το ύφασμα στον καναπέ, την πολυθρόνα και το κρεβάτι σου. Υφάσματα που σε κάνουν να νιώθεις και να είσαι άνετος ανά πάσα στιγμή. Στο χρώμα ίσως σε αφήσουμε να παίξεις λίγη μπάλα παραπάνω αν και η δική μας πρόταση είναι και πάλι απαλά χρώματα. Το λευκό, το γκρι, το μπεζ είναι ιδανικά για την συγκεκριμένη περίσταση.

 

Stay tuned για το επόμενο βίντεο με τις στιλιστικές οδηγίες. Έχουμε ακόμα 4 βήματα για να ολοκληρώσουμε το στιλ σου για το 2017.