ΜΟΔΑ

Tα επόμενα παντελόνια σου δεν θα μοιάζουν με αυτά που είχες έως τώρα

Οι τάσεις της σεζόν στα παντελόνια σε προ(σ)καλούν να πας το στυλ σου για ένα test drive. Τολμάς;

Η ανδρική μόδα είναι λίγο προβλέψιμη. Απόδειξη η ντουλάπα του μέσου Έλληνα άνδρα. Αν την ανοίξεις, θα δεις σε αυτή πάνω-κάτω τα ίδια: ένα τζιν παντελόνι (αν είναι πιο ‘τολμηρός’ άντε να έχει και κανένα τζιν με ξεβάμματα), t-shirts με στάμπες σε όλες τις αποχρώσεις, μερικά άνετα hoodies και καρό πουκάμισα. Το γεγονός, λοιπόν, ότι οι φετινές τάσεις προτείνουν να βγει ο άνδρας από τη ‘ζώνη ασφαλείας’ του είναι ζωντανό παράδειγμα ότι ακόμα και οι αυτοί που δεν πολυασχολούνται με τις εμφανίσεις τους, έχουν ανάγκη για μια αλλαγή.

Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα, οπότε ας ξεκινήσουμε με μικρά βήματα. Κανείς δεν άλλαξε την γκαρνταρόμπα του σε μια νύχτα και κανείς δεν περιμένει από κανένα ν’ απαρνηθεί το προσωπικό του στυλ στον βωμό των τάσεων. Αν έχεις διάθεση για αλλαγή όμως, τα πράγματα είναι απλά: ξεκίνα με τα παντελόνια. Δοκιμάζοντας μια τάση μέσα από ένα νέο στυλ παντελονού, είναι η πιο safe επιλογή. Όποιο και το ύφος του παντελονιού μπορείς να φορέσεις από πάνω ένα μονόχρωμο t-shirt ή πουκάμισο και να είσαι έτοιμος.

Όσον αφορά τις τάσεις, δεν χρειάζεται να ξεφύγεις πολύ. Δεν χρειάζεται καν να δεις τι προτείνουν οι σχεδιαστές ή να υιοθετήσεις την πιο “trendy” τάση που θα είναι  εκτός του προσωπικού σου στυλ. Μπορείς απλά να μπεις στο site του αγαπημένου σου brand, να δεις τις συλλογές για το καλοκαίρι και τα στυλ παντελονιών που προτείνει και κάπως έτσι και να βουτήξεις το δαχτυλάκι σου στις νέες τάσεις. Εμείς, πάντως αυτό προτείνουμε να κάνεις.

Μπήκαμε, λοιπόν, στο site του αγαπημένου μας brand A|X και επιλέξαμε τα πιο στιλάτα σχέδια. Παντελόνια που δεν μοιάζουν με αυτά που είχες τώρα. Και, πίστεψέ μας, θα θέλεις να τα δοκιμάσεις. Δες τα παρακάτω στυλ παντελονιού και θα καταλάβεις γιατί επιμένουμε τόσο.

Tα cargo pants ‘αλλιώς’

Τα cargo παντελόνια είναι από τα must της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Παρ’ όλα αυτά, η A|X μας προτείνει ένα πιο αντί-κομφορμιστικό στυλ που εμπνέεται, όχι τόσο από τις πασαρέλες όσο από τη streetwear μόδα. Το άνετο αυτό παντελόνι με τις μεγάλες και βολικές τσέπες, τώρα αναβαθμίζεται και αποκτάει μια πιο ‘επίκαιρη’ αισθητική καθώς διαθέτει λάστιχο στο στρίφωμα. Θα ταιριάξει φανταστικά με τα polo μπλουζάκια σου και τα αγαπημένα σου πάνινα παπούτσια.

Η πιο ασυνήθιστη φόρμα

Και πάλι ο παράγοντας άνεση έρχεται να κυριαρχήσει στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις στη μορφή μιας στιλάτης φόρμας. Παρ’ όλα αυτά, οι τάσεις στο στυλ αυτό, δέχεται update μέσα από pinstripe μοτίβα και υφάσματα που θεωρούνται πιο ‘καλά’. Αυτό το στυλ φόρμας είναι το νέο must της ανδρικής γκαρνταρόμπας και θα παραμείνει στην ντουλάπα σου για καιρό. Συνδύασε με ένα oversize λευκό πουκάμισο και sneakers και θα έχεις το πιο άνετο και stylish look στο λεπτό.

Πιο urban βερμούδα δεν έχεις ξαναδεί

Καλοκαίρι είναι. Μήπως ήρθε η ώρα ν’ αντικαταστήσεις το αγαπημένο σου τζιν με μια άνετη τζιν βερμούδα; Μία που διαθέτει φαρδιά μπατζάκια (άρα είναι και δροσερή) και ταιριάζει με όλα; Μια τζιν βερμούδα σαν αυτή που είναι βγαλμένη από τις τάσεις της streetwear μόδας, θα γίνει το “go-to” ρούχο που φοριέται όλες τις ώρες. Μπορείς να τη φορέσεις με t-shirt και πάνινα αθλητικά, ακόμα και με μονόχρωμο πουκάμισο και oxford παπούτσια.