ΜΟΔΑ

Τα εσώρουχα του Cristiano Ronaldo είναι σχεδιασμένα για νικητές

O ΜVP της Serie A για τη σεζόν 2018-2019 παρουσιάζει τη συλλογή που είναι φτιαγμένη για τους άνδρες με απαιτητική καθημερινότητα.

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν το βάζουν κάτω. Από εκείνους που έχουν καταλάβει το νόημα του κλισέ “επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς”. Ο Cristiano Ronaldo είναι ένας αληθινός νικητής και αληθινός νικητής είναι αυτός που ποτέ δεν σταματά τον αγώνα. Με το στυλ και την ποδοσφαιρική προσωπικότητά του έχει καταφέρει πολύ σπουδαία πράγματα στη μέχρι τώρα καριέρα του. Δεν επαναπαύεται, δουλεύει σκληρά και δοκιμάζει διαρκώς νέες προκλήσης.

Ακόμα και μετά τον αποκλεισμό της Juventus από τα πιτσιρίκια του Ajax στο Champions League, ο Πορτογάλος δεν πτοήθηκε και αποφάσισε να επενδύσει στη σχέση του με τους μικρούς του φίλους, ξεκινώντας από τον γιό του. Έτσι, κάθισε μαζί του και με την σχεδιαστική ομάδα της JBS και μεγάλωσε τη γνωστή συλλογή εσωρούχων του CR7, προσφέρωντας πολλά από την best seller σχέδια σε εσώρουχα και κάλτσες σε παιδικά νούμερα.

O ανακηρυγμένος MVP της Serie A για τη σεζόν 2018/19 συνεργάζεται με την JBS, έναν απο τους πιο γνωστούς κατασκευστές εσωρούχων στην Ευρώπη και προσφέρει την απόλυτα ανδρική συλλογή εσωρούχων. Κάθε συλλογή είναι φτιαγμένη για να στηρίζει επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους όσο απαιτητική και να είναι, όπως άλλωστε και του σούπερ σταρ της Juventus.

Στη συλλογή θα βρεις επιλογές σε μπόξερ σλιπ για ήπια ή εντατική άσκηση (προπόνηση στο γήπεδο, γυμναστήριο, τρέξιμο) με τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο ίδιος ο Ronaldo και που σου επιτρέπουν να επικεντρωθείς απόλυτα στην απόδοσή σου χωρίς αντιπερισπασμούς.

Για να συμπληρώσεις τον εξοπλισμό σου, ο Ronaldo έχει σχεδιάσει για εσένα και high performance κάλτσες ιδανικές για πολύωρη προπόνηση.

Ο αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας σου προτείνει επίσης και μπόξερ σλιπ και σορτς για ιδιαίτερο στυλ εκτός προπόνησης με τη δική του μοναδική υπογραφή.

Πάρε μια ιδέα.

Απέκτησε τη συλλογή CR7, ειδικά σχεδιασμένη για νικητές!

* Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Αποκλειστικός Διανομέας για την Ελλάδα: DTP Group.