TIMEPIECE

Αυτοί οι φωτογράφοι θα σε κάνουν να αγαπήσεις τα ρολόγια

Έξι φωτογράφοι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα Instagram Takeover και εμείς απλά δεν χορταίνουμε να βλέπουμε ρολόγια.

Τα πρώτα χρόνια του Instagram, θυμάμαι κάποιους φωτογράφους να θορυβούνται για το ότι ο καθένας μπορεί πλέον να βγάζει και να επεξεργάζεται μία φωτογραφία. Κι όχι απολύτως άδικα μιας και είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θα σταθούν περισσότερο σε μία φωτογραφία από έναν φωτογράφο από ό,τι σε μία φωτογραφία που έβγαλε κάποιος που έχει μία ωραία αισθητική και κάποιες βασικές αρχές της φωτογραφίας στο μυαλό του. Όταν όμως ακολουθείς μερικά φωτογραφικά accounts, όταν παρακολουθείς τη δουλειά φωτογράφων και πώς την εξελίσσουν μέσα στα χρόνια στα social accounts, τότε δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς ότι όσο και να προσπαθήσουν οι υπόλοιποι, ένας φωτογράφος έχει πάντα το πλεονέκτημα.

Διαβάστε περισσότερα

Η φινέτσα στον καρπό σου είναι όπως ο χρόνος, δεν σταματά ποτέ

Η έκτη και τελευταία οικογένεια ρολογιών της IWC Schaffhausen, όπως την είδαμε μέσα από την οπτική μιας ελληνικής ανδροπαρέας.

Η βόλτα από το κεντρικό parking του Portofino μέχρι την πλαγιά του Castello Brown, εκεί από όπου έχεις την καλύτερη οπτική για το γραφικό λιμανάκι στη βορειοδυτική Ιταλία, είναι μόλις 5 λεπτά. Τα οποία φυσικά γίνονται είκοσι και τριάντα από τις στάσεις για να χαζέψεις την όμορφη θέα. Απέναντί σου και μπροστά από τα πολύχρωμα σπίτια, σήμα κατατεθέν των παραλίων της ιταλικής ριβιέρα μέχρι και το Cinque Terre, υπάρχουν αραγμένα ιστιοπλοϊκά που προσθέτουν στην ομορφιά του τοπίου. Στα cafe και τα εστιατόρια, τουρίστες και γηγενείς μπλέκονται σε ένα όμορφο μωσαϊκό πάνω από πιάτα με θαλασσινά και ποτήρια με κρασί. Η ζωή στο Portofino παραείναι όμορφη για να μπορεί να αποτυπωθεί   σε μία καρτ ποστάλ ή στις γραμμές ενός κειμένου.

Διαβάστε περισσότερα

Το ανδρικό ρολόι ήταν πάντα ένα έργο τέχνης

Συνεχίζουμε τις ιστορίες των οικογενειών της IWC Schaffhausen. Αυτή τη φορά εστιάζουμε στο αναγεννημένο Da Vinci.

Αν σταθείς σε μια γωνιά στο δωμάτιο 6 του πρώτου ορόφου του Λούβρου, πιθανότατα δεν θα μπορείς να κοιτάξεις κατάματα την ακριβοθώρητη κυρία Mona Lisa, χάρη στον κόσμο ο οποίος συνωστίζεται μπροστά της για μια φωτογραφία, για ένα βλέμμα, για μια αποτύπωση συναισθημάτων μπροστά σε ένα από τα πιο σημαντικά έργα τέχνης παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα

Ingenieur σημαίνει στιλ, δύναμη και ταχύτητα στον καρπό σου

Η τέταρτη ιστορία της ανδροπαρέας πατάει το γκάζι σε μία 124 Spider και μας μεταφέρει στον υπέροχο κόσμο της οικογένειας των Ingenieur από την IWC Schaffhausen.

Ένα μικρό άγχος λίγο πριν βάλεις μπροστά. Αυτό νιώθεις στη θέα του τιμονιού μιας αντίκας που είναι εκεί για να την κάνεις μια βόλτα. Ένα παλιό αυτοκίνητο, ένα αυτοκίνητο που κάποιος το έχει συντηρήσει σε τέλεια κατάσταση τόσες δεκαετίες φέρει πάνω του μία ευθύνη για τον οδηγό αλλά και μια μοναδική ιστορία. Κι όταν βγεις στο δρόμο; Εκεί, το μικρό αυτό άγχος γίνεται μια δύναμη ελευθερίας.

Διαβάστε περισσότερα

Ο χρόνος μοιάζει πιο πολύτιμος μέσα στο νερό

Η τρίτη ιστορία της ανδροπαρέας μάς βρίσκει στο βυθό παρέα με την οικογένεια των εμβληματικών IWC Aquatimer.

Αν δεν έχεις αντικρίσει ποτέ το βυθό της θάλασσας, είναι δύσκολο να αντιληφθείς γιατί οι καταδύσεις είναι τόσο εθιστικές. Γιατί κάνουν τόσες χιλιάδες κόσμου να βουτούν κάθε χρόνο στα νερά της ελληνικής θάλασσας και να επιστρέφουν ξανά και ξανά εκεί στην πρώτη ευκαιρία. Οι δύτες θα σου πουν ότι είναι ασύγκριτη η γαλήνη την ώρα που ο μόνος ήχος είναι εκείνος της ρυθμικής αναπνοής σου και μπροστά σου απλώνεται ένας κόσμος τόσο μαγικός. Εμείς θα σου πούμε ότι ο βυθός είναι ένα μέρος πολύ πιο ορθολογικό και όμορφο μέρος από όσα μπορεί να γνωρίσεις στην στεριά.

Διαβάστε περισσότερα

Το ρολόι των ιστιοπλόων κρύβει μέσα του ιστορίες από τη θάλασσα

Το δεύτερο αφιέρωμα στην οικογένεια ρολογιών της IWC Schaffhausen αλλά και στην ανδροπαρέα που γνωρίσαμε μέσα από τις ασχολίες της.

Η σχέση του Έλληνα με τη θάλασσα δεν χωρά σε μια συζήτηση, ένα κείμενο, ακόμα και ένα βιβλίο. Κι αυτό γιατί από την πρώτη στιγμή που πάτησαν άνθρωποι το πόδι τους σε αυτόν τον τόπο, έμαθαν να ζουν με τη θάλασσα, να ανέχονται τις ιδιοτροπίες της, να τρέφονται από τον πλούτο της και να την έχουν για συντροφιά στις ζωές τους.

Διαβάστε περισσότερα

Ο άνδρας που θέλει έναν 'πιλότο' ακόμα και στον καρπό του

Ξεκινάμε την περιπλάνηση μας σε μία περιπετειώδη ανδρική παρέα. Η αρχή γίνεται με εκείνον που από μικρός ήθελε να γίνει πιλότος.

Κυριακή 27 Μαίου. Ο Θέμης, ο Γιώργος, ο Χρήστος, ο Αποστόλης, ο Γκαέλ και ο Μάρκος δίνουν ραντεβού στο σπίτι του τελευταίου. Έξι μέλη μίας ανδροπαρέας η οποία ζει με τους κανόνες, τα θέλω και τις ιδιομορφίες μιας κλασικής ελληνικής παρέας. Έξι φίλοι που ζουν πολύ διαφορετικές ζωές αλλά μοιράζονται ένα χαρακτηριστικό στον χαρακτήρα τους. Είναι άνδρες που αγαπούν την περιπέτεια, τη διασκέδαση, τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα
POP για τις δύσκολες ώρες

Ένας θρύλος της Disney μάς σχεδιάζει την ιστορία του Mickey

Ο Eric Goldberg, μας σχεδιάζει την ιστορία του πρώτου πραγματικού σταρ του Χόλιγουντ.

Social Man
PROMO