ΜΟΔΑ

Ο Νικόλας Μάστορας είναι φτιαγμένος για να φορά ρολόι

Μιλήσαμε με τον αγαπημένο φωτογράφο για την καθημερινότητά του, τις απαιτήσεις της δουλειάς του και το IWC Pilot Chrono που φορά στον καρπό του.

Αν ο Νικόλας μάζευε σε ένα δοχείο ένα σεντ για κάθε φορά που κάποιος του έκανε πλάκα που τον πετυχαίνει στην Αθήνα και όχι σε κάποιο από τα ταξίδια του, θα ήταν σίγουρα ένας πάμπλουτος νέος. Παθιασμένος με τη δουλειά του, απίστευτα επικοινωνιακός και εργατικός, ο Νικόλας Μάστορας είναι πραγματικά ένα πρότυπο επαγγελματία και φωτογράφου τα τελευταία χρόνια με συνεργασίες και δουλειές που θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοί του.

Εμείς τον συναντήσαμε στο στούντιο που διατηρεί εδώ και λίγο καιρό αλλά και σε μία βόλτα να συναντήσει φίλους του στην πόλη. Ναι, ήταν μία από τις ελάχιστες ημέρες του μήνα που ο Νικόλας θα περνούσε στην πόλη και η ευκαιρία ήταν μοναδική για τα γυρίσματα του δικού του “ημερολογίου” με την IWC.

Δες το βίντεο και συνεχίζουμε…

 

Ίσως ακούγεται περίεργο ή υπερβολικό αλλά αν έχεις δουλέψει μαζί του, θα αναγνωρίσεις ότι το παρακάτω statement είναι πέρα για πέρα αληθινό: “Το πιο απαιτητικό κομμάτι στη δουλειά μου είναι μάλλον ο ίδιος μου ο εαυτός που θέλω συνεχώς να γίνομαι καλύτερος. Νομίζω αυτό είναι το πιο απαιτητικό κομμάτι”. Κι αυτό δεν θα σου το πει εύκολα σε μια δουλειά, μπορεί να μην το διακρίνεις πίσω από το χαμόγελο και την πάντα φανταστική διάθεσή του, σε κάθε φωτογράφηση, σε κάθε ταξίδι, σε κάθε εύκολη ή δύσκολη αποστολή. Αλλά θα τον δεις να το εφαρμόζει γιατί είναι εκείνος που θα μείνει στο σετ, στο location, στο ταξίδι μέχρι τελευταία στιγμή και θα ξαγρυπνήσει για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Τι είναι ο χρόνος για τον Νικόλα πέρα από λίγος; “Ο χρόνος για μένα είναι πολύτιμος. Περνάει πάρα πολύ γρήγορα, χωρίς να το καταλαβαίνω πια. Αλλά προσπαθώ να οργανώνω έτσι τα πράγματα ώστε να έχω και λίγο χρόνο για μένα”.

Κινείται στο χώρο της μόδας, φωτογραφίζει για τη μόδα αλλά το δικό του στιλ ποιο είναι; “Θα περιέγραφα το στιλ μου μάλλον σαν λειτουργικό γιατί έχει να κάνει περισσότερο με τις συνθήκες. Δεν θα έλεγα ότι έχω ένα στιλ το οποίο το έχω throughout the day. Είναι μάλλον μεταβαλλόμενο”. Το πιο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη δήλωση είναι ότι έρχεται παρέα με μία δήλωση για το ρολόι του απόλυτα ταιριαστή.

To IWC Pilot Chronograph

Φοράω το Pilot Chrono της IWC. Αυτό που αγαπάω περισσότερο σε αυτό το ρολόι είναι ότι μου επιτρέπει να το φοράω από το πρωί στο γυμναστήριο, μετά στη δουλειά και το βράδυ σε ένα επαγγελματικό δείπνο χωρίς να νιώθω ότι με δεσμεύει ή με περιορίζει”.

Κι αυτό γιατί πραγματικά υπάρχουν ρολόγια στις οικογένειες της IWC τα οποία μπορούν να είναι το δικό σου προσωπικό πασπαρτού όσον αφορά το στιλ. Ρολόγια που ταιριάζουν με περισσότερα από ένα outfits, με περισσότερες στιγμές στην ημέρα σου. Το μόνο σίγουρο, όπως θα βεβαιώσει και ο Νικόλας, είναι ότι κάνουν τη ζωή σου λίγο καλύτερη. “Η ζωή μου με την IWC είναι σίγουρα πιο στιλάτη”.

 

Γιατί όμως να φοράει ρολόι ένας άνδρας; Η απάντηση μοιάζει φυσική αλλά τη θέλαμε και από τον Νικόλα. “Φορούσα πάντα ρολόι. Μεγαλώνοντας, το ρολόι αποτελεί κομμάτι του στιλ και της προσωπικότητάς σου. Νομίζω ότι είναι και ένας τρόπος να εκφράσεις κάποια πράγματα μέσα από αυτό”.

Αν θες να γνωρίσεις κι άλλους ανθρώπους που ταίριαξαν την αγάπη τους για ένα ρολόι IWC με το προσωπικό τους στιλ, δεν έχεις παρά να δεις το βίντεο που ακολουθεί και να τους αναζητήσεις στις συνεντεύξεις που έδωσαν και εκείνοι.