ΜΟΔΑ

Το AIR MAX 720 σε προσκαλεί στο μεγαλύτερο party της πόλης με την Ελένη Φουρέιρα

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 19:00 στο κατάστημα Nike της Ερμού με αφορμή την άφιξη του νέου sneaker Air Max 720, με τη μεγαλύτερη σόλα AIR στην ιστορία.

H Nike σε προσκαλεί να απολαύσεις live τη βασίλισσα της pop, την Ελένη Φουρέιρα, στο μεγαλύτερο party της πόλης, στο κατάστημα Nike της Ερμού, την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 19:00, με αφορμή την άφιξη του νέου sneaker Air Max 720, με τη μεγαλύτερη σόλα AIR στην ιστορία!

Just Go Bigger!

Δεν υπάρχουν όρια στα όνειρα και η Ελένη Φουρέιρα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη. Με το κέφι και τα πιο χορευτικά κομμάτια της θα δώσει το ρυθμό στο party με ένα εκρηκτικό live performance, εμπνευσμένο από την κουλτούρα του AIR, παρακινώντας μας να κυνηγήσουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας. 

Στα decks του party θα κυριαρχήσει η street trap με την επιμέλεια του DJ KAS, ενώ το κατάστημα της Nike της Ερμού θα μεταμορφωθεί σε ένα AIR lab με interactive πειράματα αέρα και πρωταγωνιστή το νέο Air Max 720.  Μπορείς να ζήσεις κι εσύ τη μοναδική AIR εμπειρία, κλείνοντας τη θέση σου εδώ. Οι 10 πρώτοι που θα απoκτήσουν το Air Max 720 θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν συλλεκτικά κοσμήματα εμπνευσμένα από το εμβληματικό sneaker! 

Το μοντέλο Nike Air Max 720, με τη μεγαλύτερη σόλα Air στην ιστορία, διαψεύδει τις προηγούμενες προσδοκίες σε σχέση με την άνεση. Η σόλα Air του 720 είναι ψηλότερη από ποτέ καθώς φτάνει τα 38mm, είναι ορατή σε 360 μοίρες τόσο οριζόντια όσο και κάθετα. Τα χρώματα του παπουτσιού είναι εμπνευσμένα από θαύματα της φύσης όπως το Βόρειο Σέλας, το γαλαξία, το ηλιοβασίλεμα και την ανατολή. Ταυτόχρονα η μεγαλύτερα σόλα AIR συμβάλει σε ένα βιώσιμο περιβάλλον, καθώς περιλαμβάνει περισσότερο από 75% ανακυκλωμένων βιομηχανικών αποβλήτων.

Το νέο Air Max 720 σε περιμένει να το ανακαλύψεις στο μεγαλύτερο party της πόλης! Just go bigger και κλείσε τη θέση σου εδώ. Μην το χάσεις!

Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη για την είσοδο σας. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.

AIR MAX 720 PARTY

Τετάρτη 6 Μαρτίου, 19:00

Νike Store, Ερμού 1

#nike #ΑΜ720 @nikesportswear