GROOMING

10 προϊόντα για την καθημερινή σου περιποίηση κάτω των 40 ευρώ

Μία λίστα με αποτελεσματικά και απόλυτα χρήσιμα προϊόντα για το πρόσωπο και τα μαλλιά σου που δεν θα σε βγάλουν εκτός budget.

Έχω την αίσθηση ότι σε προηγούμενο post απενοχοποιήσαμε, τουλάχιστον σε έναν ικανοποιητικό βαθμό την ανδρική περιποίηση. Θέλω να πιστεύω ότι πλέον έχεις πειστεί για τις ανάγκες που έχει το πρόσωπό σου αλλά και τα μαλλιά σου. Εξάλλου τα σημάδια συχνά μιλούν από μόνα τους και σου φωνάζουν να τους δώσεις σημασία.

Αφού λοιπόν είσαι έτοιμος να ασχοληθείς με την προσωπική σου περιποίηση, ήρθε η ώρα να μπεις στη διαδικασία να ξοδέψεις κάτι παραπάνω από τα δεδομένα σου για χάρη του γοητευτικού σου προσώπου και της πλούσιας κόμης σου. Γι’ αυτό σου έφτιαξα μία λίστα με μερικά από τα καλύτερα προϊόντα που θα βρεις στην αγορά και αφορούν στη γενικότερη ρουτίνα περιποίησης που ακολουθείς σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Κρέμες, σαπούνια, gel ξυρίσματος αλλά και μαλλιών, σαμπουάν και λίγο πιο εξειδικευμένες θεραπείες είναι όλα στη διάθεσή σου και περιμένουν να βρουν τη θέση σου στο μπάνιο σου. Και μην τρομάξεις σχετικά με το κόστος. Προφανώς κι έκανα μία mini έρευνα αγοράς πριν σου προτείνω. Κατέληξα στα καλύτερα και φρόντισα η τιμή να μην ξεπερνά τα 40 ευρώ.

Molton Brown Razor-Glide Shaving Gel >>22.00€

Οι νότες μανταρινιού και το εκχύλισμα αφρικανικού Whitewood θα κάνουν το ξύρισμα μία μοναδική εμπειρία. Το gel ξυρίσματος της Molton Brown θα προετοιμάσει τις άγριες τρίχες για πιο εύκολο και βαθύ ξύρισμα καθώς επίσης θα προστατεύσει την επιδερμίδα σου από την περιττή γυαλάδα που προκαλείται από τη λιπαρότητα.

American Crew Ultra Gliding Shave Oil >>18.00€

Λάδι ξυρίσματος για εσένα που έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα. Μαλακώνει τα σκληρά γένια στο πρόσωπό σου και διευκολύνει τη διαδικασία του ξυρίσματος. Δεν ερεθίζει την επιδερμίδα και δεν αφήνει κοκκινίλες στο πρόσωπό ενώ ταυτόχρονα σου αφήνει μία αίσθηση δροσιάς.

Decleor Men Skin Energizer >>35,60€

Ενυδάτωσε άμεσα και βαθιά το πρόσωπό σου με την κρέμα της Decleor. Από τις πρώτες κιόλας χρήσεις θα σου προσφέρει ένα ευχάριστο αίσθημα αναζωογόνησης και θα καταπραΰνει την επιδερμίδα σου από τυχόν ερεθισμούς.

Caudalie Anti-Wrinkle Serum >>37.50€

To Caudalie Polyphenol C15 Anti-Wrinkle Defense Serum είναι ιδανικό για εσένα που είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τη γήρανση και τα σημάδια της. Ενυδατικό και εμπλουτισμένο με βιταμίνη C θα σε βοηθήσει στη μάχη κατά των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και θα σου. Δρα κατά τις βλαβερής αντηλιακής ακτινοβολίας και μπορεί να λειτουργήσει σαν βάλσαμο στην ξηρή επιδερμίδα σου.

Vichy Homme Code Pureté gel purificante >>7.84€

Ένα gel καθαρισμού προσώπου που ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και εξυγιαίνει την επιδερμίδα. Αν παρατηρείς έντονη λιπαρότητα και κατά τόπους σπυράκια, τότε αυτό το καθαριστικό προϊόν από την αντρική σειρά της Vichy θα σώσει ισορροπήσει το πρόσωπό σου. Απομακρύνει ήπια τα νεκρά κύτταρα και δρα αποτελεσματικά ενάντια στα βακτήρια που δημιουργούν ατέλειες στην ευαίσθητη επιδερμίδα.

Apivita Men’s Care Σαμπουάν-Αφρόλουτρο >>6,62€

Σαμπουάν και αφρόλουτρο μαζί με κάρδαμο και πρόπολη από την ανδρική σειρά της Apivita. Καθαρίζει ήπια το σώμα και τα μαλλιά χωρίς να τα ξηραίνει και ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Εύχρηστο και αποτελεσματικό για το καθημερινός σου ντους.

Nioxin Diaboost >>27,30€

Ένα καινοτόμο προϊόν που δρα κατά της αραίωσης των μαλλιών. Η τριχόπτωση δεν έχει ηλικία και είναι κάτι που μπορείς να διορθώσεις μέχρι ένα βαθμό. Με το Diaboost της Nioxin μπορείς να βελτιώσεις την όψη των μαλλιών σου, κάνοντάς τα πιο πυκνά και πιο υγιή.

Kérastase homme shampoo >>15.60€

Από την ανδρική σειρά της Kérastase, το Capital Force Anti Dandruff shampoo θα σου δώσει τη λύση κατά της πιτυρίδας.  Δυναμώνει την τρίχα ενώ δρα αναζωογονητικά στο ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής.

L’ Oréal Professionnel HOMME clay>>10.80€

Korres Cedar Men’s Colour Treatment >>8,33€

Πρόκειται για μία νέα βαφή με κέδρο από τον Korres, σχεδιασμένη ειδικά για σένα που θες να ξεφορτωθείς τα λευκά σου χωρίς να βάψεις τα μαλλιά σου.  Υπόσχεται τέλεια κάλυψη των λευκών και των γκρίζων μαλλιών με φυσικό αποτέλεσμα. Plus ότι περιποιείται την τρίχα και αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής.