Photo by Joel Ryan/Invision/AP
GROOMING

8 κουρέματα που μπορείς να δοκιμάσεις αυτές τις γιορτές

Βρες το χτένισμα που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σου και το στιλ σου.

Οι γιορτές πλησιάζουν και ξέρω πως μπορεί πρώτο μέλημά σου να μην είναι τα μαλλιά σου, αλλά σίγουρα μία βόλτα από το μπαρμπέρικο θα περάσεις έτσι, για μία ανανέωση στο συνηθισμένο look σου. Εξάλλου, ένα night out με φίλους, ένα οικογενειακό reunion, μία εξόρμηση με το κορίτσι σου στα πέριξ, ένα πιο επίσημο βραδινό κάλεσμα είναι σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα των γιορτών.

Από τη μία, θέλεις να ξεφύγεις από το κλασικό παραδοσιακό κούρεμα στα μαλλιά σου και να δοκιμάσεις κάτι πιο «φρέσκο», από την άλλη, και μόνο στην ιδέα της αναζήτησης ενός νέου κουρέματος βαριέσαι να ψάξεις με τις ώρες στο Internet. Εμείς είμαστε εδώ για εσένα. Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου (σγουρά, ίσια, σπαστά), το μήκος  τους (μακριά, κοντά κλπ) αλλά και το προσωπικό στιλ σου, βρήκαμε 8 τέλεια κουρέματα που θα σε ανανεώσουν και θα σεταριστούτν τέλεια με το γιορτινό σου outfit.

Εμείς, προτάσεις σου κάνουμε, μήπως σου δώσουμε καμία ιδέα πώς να κάνεις τα μαλλιά σου. Εσύ, αποφασίζεις!

Do it like David! Δυναμικό και πολύ sexy, σ’ αυτό το κούρεμα, τα μαλλιά είναι πιο κοντά στα πλάγια και πιο μακριά στην κορυφή δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τους δώσεις το σχήμα που θέλεις δουλεύοντάς τα με την πομάδα. Το ζητάς ως Undercut Ombre Fade.

Έχεις σπαστά, ελαφρώς wavy μαλλιά όλα σε ένα μήκος και είσαι έτοιμος για τη μεγάλη αλλαγή. Αυτό είναι το κούρεμά σου! Κατάλληλο, ακόμη και για σένα που θες να δώσεις λίγο περισσότερο όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού σου.

Ποιος είπε οτι δεν μπορείς να υιοθετήσεις το surfer look – εκτός από το καλοκαίρι- και τώρα, το χειμώνα; Σε αυτή την περίπτωση, τα layers σε όλο το μήκος των μαλλιών σου είναι το μυστικό της επιτυχίας, ενώ το gel μπορεί να σου χαρίσει άψογα slicked back looks.

Man bun και τα μυαλά στα κάγκελα, ιδίως αν έχεις ίσια μακριά μαλλιά, μην το σκέφτεσαι!

Αν είσαι από τα αγόρια που θέλουν να αποπνέουν κάτι μυστηριώδες  αλλά να είναι και στιλάτα, το κούρεμα αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Buzzcut: Η all time classic επιλογή που δεν θα σε προδώσει ποτέ.Ίσως το πιο εύκολο κούρεμα για να μην σε απασχολεί καθόλου το μαλλί σου μέσα στις γιορτές.

Εσύ που έχεις μακριά μαλλιά και δεν θέλεις να προδώσεις το στιλ σου, δοκίμασε αυτή την εκδοχή του αντρικού καρέ. Τα μυστικά της επιτυχίας; Η υπομονή και το χέρι του κομμωτή σου που θα τους δώσει το σωστό σχήμα, φτάνοντάς τα στο κολακευτικότερο μήκος.

Αν τα παραπάνω κουρέματα σου φαίνονται υπερβολικά, τότε αυτό το messy haircut είναι το κατάλληλο για σένα. Μαλλιά που δεν είναι κοντά, ούτε μακριά, δεν έχουν ανάγκη από ιδιαίτερο styling και θα σε κάνουν λίγο πιο γοητευτικό απ’ ότι ήδη είσαι.

Άντε και καλές γιορτές!