GROOMING

Πώς θα σβήσεις τα σημάδια από το ξενύχτι

Μερικά απλά tips για να μην καταλάβει κανείς τι έκανες το προηγούμενο βράδυ.

Είναι γνωστό πώς «τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια» αλλά ήξερες πως όλα αυτά παράλληλα, ταλαιπωρούν την  επιδερμίδα σου, με αποτέλεσμα να δείχνει θαμπή και εσύ συνέχεια κουρασμένος και σαφώς πιο γερασμένος από την ηλικία σου; Όχι, δεν είμαι εδώ για να σου κάνω κήρυγμα, ούτε να σε κρίνω για τις επιλογές (δεν σε κρίνω που δεν σ' αγαπάς, η ζωή είναι δική σου), αλλά για να σε βοηθήσω να καμουφλάρεις κάπως όλα αυτά που μαρτυρούν τις  κραιπάλες και ξενύχτια στο πρόσωπό σου. Όπου κραιπάλες και ξενύχτια σημείωσε δίπλα, μαύρους κύκλους, σακούλες κάτω από τα μάτια, φραγμένοι πόροι κλπ. Δεν χρειάζεται να σπάσεις το κεφάλι σου ούτε να ξοδέψεις μία περιουσία, οι παρακάτω κινήσεις αρκούν για να δεις αρκετή διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το μούσι του George Clooney

Οι τελευταίες εμφανίσεις του ηθοποιού έκαναν τους πάντες να μιλούν για τη ραγδαία αναπτυσσόμενη γενειάδα του.

H αλήθεια είναι ότι έχουμε να δούμε τον George Clooney με κόντρα ξύρισμα από τις αρχές του 2016. Από τότε εμφανίζεται με μούσι τριών ή και παραπάνω ημερών ή και με goatee. Aς θυμηθούμε τον George με κόντρα για αρχή.

Διαβάστε περισσότερα

5 λάθη που κάνεις και λαδώνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα

Tσέκαρε -και προφανώς διόρθωσε- τα παρακάτω λάθη.

Κεφάλαιο: Λιπαρά Μαλλιά. Να ξεκάθαρίσω κάτι εξαρχής- όχι τίποτε άλλο, για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Το οτι τα μαλλιά κάποιου ανθρώπου λαδώνουν πιο γρήγορα από τα δικά σου δε σημαίνει πως αυτός ο άνθρωπος δε λούζεται συχνά ΆΡΑ δεν πρέπει να τον κάνεις παρέα. Απλά το τριχωτό της κεφαλής του, κοινώς η επιδερμίδα στο κεφάλι του, είναι σαφώς πιο λιπαρή απ΄ότι η δική σου.

Διαβάστε περισσότερα

Δέκα μουστάκια από τον 19ο αιώνα που δεν θα τολμούσες να έχεις

Γιατί καλή είναι η μόδα αλλά για κάποια πράγματα πρέπει να έχεις και το ανάλογο θάρρος.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που έκαναν οι άνθρωποι του 19ου αιώνα που δεν θα τολμούσες να κάνεις. Πάρα πολλά. Για την ακρίβεια, ένας άνθρωπος του 2019 που θα πήγαινε να ζήσει στον 19ο αιώνα για έναν χρόνο πιθανότατα θα είχε αποτύχει σε όλα. Πιθανότατα θα είχε αποτύχει ακόμα και να επιβιώσει.

Διαβάστε περισσότερα

Κόψε το μισό σου μούσι για να σωθεί ένα δάσος

Το νέο κίνημα που ξεκίνησε στην Αυστραλία διαμαρτύρεται για την καταστροφή της χλωρίδας.

Αυτή η παγκόσμια ευαισθητοποίηση για το κλίμα έχει δημιουργήσει και διάφορα κινήματα σε κάποιες χώρες, όπως για παράδειγμα στην Αυστραλία και το κίνημα 'με το μισό μούσι' ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Το ξεκίνησε ο Αυστραλός James Stanton-Cooke, ο οποίος ξυρίστηκε από τη δεξιά πλευρά του προσώπου του και στην αριστερή άφησε την πλούσια γενειάδα του.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα κάνεις το άρωμά σου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια

Μερικά απλά κόλπα για να μοσχοβολάς ολόκληρη την ημέρα.

Το άρωμα δεν είναι γυναικεία υπόθεση και το ξέρεις πολύ καλά. Αντιθέτως, είναι προσωπική υπόθεση. Είναι αναμνήσεις, η μυρωδιά που σε χαρακτηρίζει, αυτή που θέλεις να μένει στον αέρα όταν φεύγεις από ένα χώρο, η αρωματική σου σφραγίδα, αυτή που πρώτη θα αναγνωρίσει η πρώην σου σε περίπτωση απρόοπτης συνύπαρξης στον ίδιο χώρο. Που καταλήγουμε; Στο οτι το άρωμα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό γυάλινο μπουκαλάκι στο ράφι του μπάνιου σου, σωστά;

Διαβάστε περισσότερα

Ω θεοί, ο Joe Keery έκοψε τα μαλλιά του καπελάκι

Μετά το μουλέτι, ο πρωταγωνιστής του 'Stranger Things' φέρνει πίσω ένα ακόμα νοσταλγικό κούρεμα.

Δεν πάει πολύς καιρός που λέγαμε ότι το μουλέτι επέστρεψε στη μόδα. Ένας από τους κύριους λόγους είναι φυσικά η 80s νοσταλγία, την οποία μας ξύπνησε πρώτο πρώτο το 'Stranger Things'.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες

Έλενα Τσαγκρινού, η νέα pop diva

H 25χρονη τραγουδίστρια δεν είχε ποτέ Plan B.

Social Man
PROMO