GROOMING

7 αρώματα για να διαλέξεις τα Χριστούγεννα

Τα δώρα είναι βασικό συστατικό για ευτυχισμένα Χριστούγεννα. Και ναι, θα συμφωνήσουμε όλοι ότι σημασία έχει η χειρονομία κι όχι η αξία. Αλλά μήπως να το ξανασκεφτείς όταν το δώρο έχει τελικό προορισμό εσένα;

Τα σωστά βήματα για στοματική υγιεινή και λευκό χαμόγελο

Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να έχεις καθαρά και ολόλευκα δόντια.

Το αστραφτερό χαμόγελο είναι ένα μόνιμο αξεσουάρ γοητείας. Το ξέρεις ήδη αφού κι εσύ εντυπωσιάζεσαι από ένα αντίστοιχο γυναικείο. Όπως τα ωραία σου μαλλιά και το άρωμα που σου πηγαίνει πολύ, έτσι και ένα όμορφο χαμόγελο μπορεί να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

Όσα πρέπει να ξέρεις για το grooming στα 30

Μάθε τι θα αντιμετωπίσεις μόλις μόλις μπεις στα πρώτα άντα για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

Η αλήθεια είναι ότι μπαίνοντας στην τέταρτη δεκαετία της ζωής σου, οι πρώτες ενδείξεις που αφορούν στην ηλικία ξεκινούν και οι αλλαγές, άλλοτε μικρές κι άλλοτε μεγάλες είναι εμφανείς. 

Διαβάστε περισσότερα

10 προϊόντα για την καθημερινή σου περιποίηση κάτω των 40 ευρώ

Μία λίστα με αποτελεσματικά και απόλυτα χρήσιμα προϊόντα για το πρόσωπο και τα μαλλιά σου που δεν θα σε βγάλουν εκτός budget.

Έχω την αίσθηση ότι σε προηγούμενο post απενοχοποιήσαμε, τουλάχιστον σε έναν ικανοποιητικό βαθμό την ανδρική περιποίηση. Θέλω να πιστεύω ότι πλέον έχεις πειστεί για τις ανάγκες που έχει το πρόσωπό σου αλλά και τα μαλλιά σου. Εξάλλου τα σημάδια συχνά μιλούν από μόνα τους και σου φωνάζουν να τους δώσεις σημασία.

Διαβάστε περισσότερα

Η συμβουλή που δεν ακολούθησα και όσα επακολούθησαν

Τέσσερις αφηγήσεις αντρών που έκαναν ό,τι κάνουμε όλοι μας: άφησαν την εμφάνισή τους στην τύχη της.

Θυμάσαι εκείνο το πρωί που ξύπνησες, πήγες να πλυθείς και κοιτώντας στον καθρέφτη διαπίστωσες ότι αυτό που αισθανόσουν όλο το βράδυ στους ώμους σου δεν ήταν το μαξιλάρι που δεν έστρωνε, αλλά η χαίτη σου; Ούτε καν κατάλαβες πώς έφτασες να έχεις χαίτη.

Διαβάστε περισσότερα

Τα σωστά βήματα για ένα τέλειο μούσι

Ένας βασικός οδηγός για να καλλιεργήσεις και να αναπτύξεις το ιδανικό beard look.

Μούσι, γένια, γενειάδα ή όπως αλλιώς μπορείς να αποκαλείς αυτές τις τρίχες που εμφανίζονται στο πρόσωπό σου και σηματοδοτούν την έκρηξη της τεστοστερόνης σου. Αυτές οι τρίχες που στην εφηβεία περίμενες πώς και πώς να ξυρίσεις για να νιώσεις επιτέλους άνδρας, τώρα δεν σε ενοχλούν και τόσο. Αντιθέτως, παλεύεις να τις μεγαλώσεις και να τις τιθασεύσεις για να πετύχεις επιτέλους το beard look που θες.

Διαβάστε περισσότερα

Τα σωστά βήματα για να είσαι γοητευτικός σε κάθε ηλικία

Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις στο παιχνίδι την περιποίηση του προσώπου; Ήρθε, ναι.

Τώρα θίγω ένα ευαίσθητο θέμα για πολλούς άνδρες. Γιατί η ανδρική περιποίηση προσώπου για πολλούς ακόμα εκεί έξω αποτελεί ταμπού και στη συζήτηση και στην πράξη. Έλα, όμως, που όταν ένα μικρό πρόβλημα - τύπου σπυράκι - ή τα πρώτα σημάδια γήρανσης εμφανιστούν δεν σε αφήνουν καθόλου αδιάφορο. Κι εκεί αρχίζει η αναζήτηση λύσης, πάντα με διακριτική προσέγγιση για να μη θιγεί ο ανδρισμός σου.

Διαβάστε περισσότερα
6 7 8 9 10 11 12
PROMO
Social Man