GROOMING

Έχεις γένια; Ο Γιώργος Λιανός έχει τα χτένια και τις απαντήσεις

Ό,τι γίνεται στα Philips Grooming Pop Up Stores δεν μένει μόνο στα Philips Grooming Pop Up Stores.

Σάββατο πρωί στο The Mall Athens λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Τα πάντα ήταν όπως τα περίμενα. Ζευγαράκια γυμνασιόπαιδων, οικογένειες να επιτηρούν τα παιδιά τους, νεαροί και νεαρές που έψαχναν ένα δώρο για τους εαυτούς τους ή για το έτερον ήμισυ, φίλοι που καθυστέρησαν να πάρουν το δώρο στον κολλητό τους τον Νίκο ή άλλοι, πιο προνοητικοί, που πήγαν από τώρα να πάρουν το δώρο στον φίλο τους τον Σπύρο. Και εκεί, ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, σαν ένα συνηθισμένο Σάββατο, εμφανίστηκε ένα μπαρμπέρικο, ένας barber expert και ο Γιώργος Λιανός. Στο Philips Grooming Pop Up Store.

Η αλήθεια μου είναι ότι επί βδομάδες έψαχνα χρόνο να κουρευτώ και να περιποιηθώ λίγο το μούσι μου, αλλά δεν μπορούσα να βρω ποτέ το χρόνο. Όταν είδα κόσμο να μιλάει με τον Λιανό, να επεξεργάζεται τις μηχανές ξυρίσματος και να συζητάει με τον barber expert για τα trends, κοντοστάθηκα και σκέφτηκα να συζητήσω και εγώ μαζί τους. Όλα έμοιαζαν συμμετρικά. Όλα εκτός από το μούσι το οποίο προσφέρθηκε να μου τριμάρει ο Γιώργος. Με ιδιαίτερο θα λέγαμε ζήλο.

24media

(Φωτογραφίες: Νίκος Κατσαρός)

Πριν από αυτό όμως, συζήτησα μαζί του κάποια πράγματα σχετικά με την προσωπική του περιποίηση, αλλά και την άποψή του για τα τρέχοντα στον χώρο του grooming, επεξεργάστηκα τις καινούργιες μηχανές της Phillips και έμαθα ότι όχι μόνο διαθέτουν τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες, αλλά είναι ιδανικές για συνολική ανδρική περιποίηση. Άλλες για το πρόσωπο, άλλες για τα μαλλιά, άλλες για το σώμα. Δεν είναι ότι ήθελα να προσβάλω τις ικανότητές του Λιανού στο τριμάρισμα, αλλά, εντάξει, δεν ήθελα να πάρω και τόσο μεγάλο ρίσκο.

Ρώτησα, λοιπόν, το Γιώργο για τη δική του περιποίηση: “Είμαι του trimming, των τριών ημέρων, ανάλογα βέβαια την τεστοστερόνη που κυλάει. Μερικές φορές είναι περισσότερες οι μέρες. Είμαι πάντως λίγο ψυχαναγκαστικός με το trimming, περνάω ώρα μπροστά στον καθρέπτη”, ενώ μου εξομολογήθηκε ότι φτάνει στη Ραφήνα για να κουρευτεί στον φίλο του, τον Μάριο, τον οποίο εμπιστεύεται τα τελευταία 15 χρόνια. Μια φορά δεν το έκανε και μετάνιωσε με ένα αρκετά κακό κούρεμα, με έναν βομβαρδισμό. “Έκανε και πολλές μέρες για να στρώσει” μου αποκαλύπτει και κάτι στο ύφος του μου έλεγε ότι δεν είχε ξεπεράσει ακόμα το τραύμα.

24media

Όσο μιλούσαμε με το Γιώργο, ο κόσμος πύκνωνε γύρω από το Grooming Spot. Κάποιοι άρχιζαν δειλά δειλα να κάθονται στην καρέκλα του Δημήτρη και να κουρεύονται ή να ξυρίζονται, ενώ οι άνθρωποι της Philips έλυναν κάθε απορία σχετικά με τις ξυριστικές μηχανές. Ήταν και πολλές οπότε ήθελες μια βοήθεια στην επεξεργασία.

Τότε ήρθε η ερώτηση του εκατομμυρίου. Ρώτησα το Γιώργο αν έχει κάνει το λάθος που όλοι έχουμε κάνει στην εφηβεία, αν δηλαδή έχει κάτσει να τον κουρέψει η μάνα του, για να πάρω την πληρωμένη απάντηση: “Ναι, γιατί η μάνα μου ήταν κομμώτρια.” Οκ, έχασα τον πόλεμο και όχι απλά μια μάχη. Το παραδέχομαι. Το βίντεο θα παίξει στις καλύτερες τάπες της χρονιάς για το NBA. Τα φώτα του Mall έσβησαν για λίγο. Μετά από αυτό χρειαζόμουν μια χαλάρωση. Τελικά έκατσα στην καυτή θέση και άφησα τον Δημήτρη να με περιποιηθει. Ο Γιώργος ανέλαβε να κάνει το pr του Grooming store. Everything in its right place.

24media

Να ξέρετε κάτι πάντως. Όποιος θέλει να ζήσει την εμπειρία του πιο viral ξυρίσματος, δεν έχασε την ευκαιρία. Στις 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου το Philips Grooming Spot θα βρίσκεται στο Athens Metro Mall, ο Γιώργος Λιανός μαζί με τον Δημήτρη θα σε περιμένουν στις 14 Δεκεμβρίου να συζητήσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Μην ανησυχείτε. Δεν θα σας ξυρίσει ο Λιανός. Ο καθένας θα είναι στη θέση του.