GROOMING

Έχεις κάποιο hair matter; Μην τα χάνεις, πες το στον ειδικό

Ανακάλυψε πώς μπορείς να διαχειριστείς το hair matter σου, όποιο κι αν είναι αυτό, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Δεν υπάρχει άντρας που να μην τα… χάνει, στη σκέψη ότι θα μπορούσε να χάσει τα μαλλιά του. Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι έχουν βρεθεί κάποια στιγμή στη δύσκολη θέση να αντιμετωπίσουν από μικρά έως και μεγαλύτερα προβλήματα, τα οποία τους προσθέτουν ακόμα περισσότερο άγχος γι’ αυτό το θέμα: από την πιτυρίδα, την ξηροδερμία και τη λιπαρότητα, που όταν είναι έντονες, είναι και αντιαισθητικές, μέχρι την αραίωση και την τριχόπτωση, που μπορούν να τους αναγκάσουν να αλλάξουν μέχρι και το χτένισμα ή το κούρεμα που τους ταιριάζει εμφανισιακά.

Η αλήθεια είναι πως κάθε hair matter έχει τη σημασία του, εφόσον μπορεί να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση ή τις συνήθειές μας, γι’ αυτό και η καλύτερη λύση είναι, με το που το αντιληφθούμε, να μιλήσουμε σε κάποιον ειδικό, ο οποίος θα αξιολογήσει το πρόβλημα και θα μας προτείνει όχι μόνο την κατάλληλη, εξειδικευμένη θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσουμε, αλλά και πολλές απλές και χρήσιμες συμβουλές που, αν τις βάλουμε στην καθημερινότητά μας, θα αλλάξουν την κατάσταση και την εικόνα των μαλλιών μας γενικότερα.

Ας πάρουμε ένα ‘δύσκολο’ hair matter ως παράδειγμα: την ελαφριά αραίωση σε ορισμένα μόνο σημεία. Το πρώτο βήμα για την αντιμετώπισή του, είναι σίγουρα η χρήση ενός πολύ εξειδικευμένου προϊόντος, όπως τo Nioxin kit νούμερο 1 * ή νούμερο 2, το οποίο σταδιακά θα μας χαρίσει πιο πυκνά, πιο πλούσια στην όψη μαλλιά **. Το δεύτερο βήμα είναι η στοχευμένη εφαρμογή του προϊόντος Nioxin Hair Booster στα σημεία όπου υπάρχει η έντονη αραίωση. Η σωστή φροντίδα, όμως, δεν σταματά εκεί: είναι σημαντικό να αποφεύγουμε την εντατική χρήση του σεσουάρ σε συνδυασμό με το καθημερινό styling, και καλό θα είναι να αφήνουμε όσο πιο συχνά μπορούμε τα μαλλιά μας να στεγνώνουν φυσικά, χωρίς να τα τρίβουμε πολύ με την πετσέτα, γιατί τα αποδυναμώνουμε περισσότερο.

Αν αναρωτιέσαι ακόμα για το ποιος είναι ο ειδικός γι’ αυτά τα θέματα, μπορεί να στο πει και ένας άντρας που, λόγω του επαγγέλματός του, είναι λογικό να ανησυχεί για τις συνέπειες του έντονου styling στα δικά του μαλλιά: ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μίλησε στον ειδικό του Nioxin, το Νο.1

Τώρα, μέσω του https://pestostonkommotisou.nioxin.gr/dimitris μπορείς κι εσύ να επικοινωνήσεις με τον ειδικό του Nioxin, να γράψεις το δικό σου hair matter και να λάβεις, ταυτόχρονα, μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό για να κερδίσεις τα κατάλληλα προϊόντα Nioxin για τη θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσεις. Η επικοινωνία με τον ειδικό, όμως, δεν σταματά εδώ, καθώς ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δίνεις λύσεις μέσω video, τα οποία μπορείς να παρακολουθήσεις στο https://pestostonkommotisou.nioxin.gr/dimitristips. Σίγουρα μέσα σ’ αυτά θα βρεις tips που ανταποκρίνονται στο δικό σου πρόβλημα, αλλά ακόμα κι αν δεν βρεις… κάνε εσύ την αρχή: Πες το στον Κομμωτή σου!

i σε πωλήσεις παγκοσμίως

ii πηγή αναφοράς: Kline & Company