Evan Agostini/Invision/AP
GROOMING

Η εξήγηση πίσω από το παράξενο κούρεμα του Timothée Chalamet στο ‘The King’

Το στέμμα έκρυβε από κάτω καπελάκι αλλά υπάρχει λόγος.

Το ‘The King’, η ταινία εποχής που κυκλοφόρησε προ δύο εβδομάδων στο Netflix με πρωταγωνιστή τον Timothée Chalamet, συγκέντρωσε κάπως ανάμικτες κριτικές. Κάποιοι το βρήκαν εξαιρετικό, άλλοι μέτριο, μερικοί τρίτοι βαρετό.

Αυτό στο οποίο όλοι συμφώνησαν όμως, είναι πως το μαλλί του Chalamet, ήταν κάπως, εχμμ, παράξενο, για να το θέσουμε ευγενικά. Ο ηθοποιός, ο οποίος φημίζεται για το εξαιρετικό, φυσικό του χτένισμα, παρουσιάστηκε με ένα αμφιλεγόμενο bowl cut που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και έφτασε να γίνει μέχρι και meme. Ο σκηνοθέτης David Michôd, έλυσε το μυστήριο γύρω από το καπελάκι του πρωταγωνιστή, εξηγώντας πως το συγκεκριμένο μαλλί παρέπεμπε στον βασιλιά Henry τον πέμπτο, τον οποίο και υποδυόταν ο Chalamet και με τον τρόπο αυτό θα βοηθούσε τον ηθοποιό να τον ενσαρκώσει καλύτερα.

“Ήταν πολύ σημαντικό για μένα, να μεταμορφωθεί και εσωτερικά αλλά και εξωτερικά στον βασιλιά της εποχής. Ήταν πολύ διασκεδαστικό που πήρα το παιδί από το Call Me By Your Name και το πέταξα σε μια ταινία εποχής, όμως ήταν εξαρχής ξεκάθαρο πως έπρεπε να κουρευτεί”. Όλα καλά, εδώ ο Bale έχασε 30 κιλά για ρόλο, σε ένα καπελάκι θα τα χαλάσουμε;