GROOMING

Ω θεοί, ο Joe Keery έκοψε τα μαλλιά του καπελάκι

Μετά το μουλέτι, ο πρωταγωνιστής του 'Stranger Things' φέρνει πίσω ένα ακόμα νοσταλγικό κούρεμα.

Δεν πάει πολύς καιρός που λέγαμε ότι το μουλέτι επέστρεψε στη μόδα. Ένας από τους κύριους λόγους είναι φυσικά η 80s νοσταλγία, την οποία μας ξύπνησε πρώτο πρώτο το ‘Stranger Things‘.

Ένα από τα βασικά μέλη του καστ είναι ο Joe Keery και το μουλέτι του, που αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο του ίντερνετ. Οι σεναριογράφοι το κατάλαβαν ήδη από τον δεύτερο κύκλο, γι’ αυτό και έβαλαν τον χαρακτήρα του, Steve, να αποκαλύπτει ότι το μυστικό της κόμης του είναι η λακ της Farrah Fawcett.

O Joe Keery διατηρούσε αυτή την αψεγάδιαστη κόμη και εκτός γυρισμάτων, στην κανονική του ζωή, τα τελευταία χρόνια που τον γνωρίσαμε, προς μεγάλη ευχαρίστηση του κοινού του.

Στις 13 Σεπτεμβρίου όμως, ο ηθοποιός παραυρέθηκε σε μια εκδήλωση στο Los Angeles χωρίς τη συνοδεία της υπέροχης χαίτης του. Αντ’ αυτού είχε κόψει τα μαλλιά σε ένα ακόμα χαρακτηριστικό κούρεμα εποχής, το καπελάκι.

Ο Joe Keery μετά από αυτή την εμφάνιση φυσικά αντιμετώπισε την κοινωνική κατακραυγή από το Twitter. Το περιστατικό εμάς μας θύμισε τη φορά που ο Jason Momoa ξύρισε το μούσι του για καλό σκοπό. Τον σκοπό του Joe Keery δεν τον γνωρίζουμε ακόμα. Είναι για κάποιο ρόλο; Είναι επειδή θέλει να αποστασιοποιηθεί από τον ρόλο του ως Steve; Είναι επειδή μετά το μουλέτι, θέλει να ξαναφέρει στη μόδα και το καπελάκι; Ο χρόνος θα δείξει.

 

*Φωτογραφίες: Associated Press