GROOMING

Ξέρουμε ποιο θα είναι το επόμενο κούρεμά σου

Όταν τα Όσκαρ εκτός των άλλων σου δίνουν έμπνευση για λίγο από τα ίδια, χωρίς ενοχές.

Αν και κάθε φορά που το βλέμμα μας είναι στραμμένο στο Hollywood περιμένουμε μια ανανέωση σε στυλ, χτενίσματα κλπ, αυτή τη φορά οι άντρες κινήθηκαν στις all time classic επιλογές.

Ο εξηντάχρονος Λονδρέζος Γκάρι Όλντμαν, που κέρδισε και το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου ξεχώρισε γι’ αυτό το φίνο λουκ ‘όλα πίσω’. Σ’ αυτή την περίπτωση το να’ναι τα μαλλιά υγιή, λαμπερά και κάπως μακριά βοηθάει. Είναι ένα υπέροχο και φίνο χτένισμα, ιδανικό για κάθε ηλικία. Πάντως, φοριέται με τεράστια επιτυχία αν έχεις γκριζάρει και λίγο.

  (Jordan Strauss/Invision/AP)

Ο full in love Σαμ Ρόκγουελ τιμήθηκε με το Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου και οι φίλες μου χειροκρότησαν με πάθος το στυλ του, αλλά και τον αυθορμητισμό του απέναντι στη σύντροφό του, την οποία και φίλησε παθιασμένα. Προσωπικά, συγχαίρω την επιλογή του κουρέματός του, καθώς αναδεικνύει μια καθαρή οπτική στον τρόπο που διαχειρίζεται την εμφάνισή του. Είναι επίσης, ένα all classic χτένισμα, κατάλληλο κυρίως για σένα εκεί που χαμογελάς από καρδιάς και δεν έχεις και πολλά να κρύψεις (πιθανόν και τίποτα). Κι όπως παρατηρείς δείχνει στυλάτο, αν αντί για ζελ, που δείχνει κάπως στυλιζαρισμένο, περάσεις σ’ αυτά ελάχιστη πομάδα.

  (Jordan Strauss/Invision/AP)

Ο Ντάνιελ Καλούγια είναι μια νέα κι ασυνήθιστη περίπτωση ενός ταλαντούχου νεαρού, που με τη στάση του απέναντι στην εκπληκτική σειρά μακιγιάζ Fenty Beauty, που υπογράφει η Rihanna, συντρίβει κάπως τα όρια του μεικαπ για τους άνδρες κι αφού γίνεται ήδη viral το ότι τόνισε μ’ αυτό τις γωνίες του προσώπου του, αποδεικνύει παράλληλα και περίτεχνα σε κοινό και φίλους του με το ίδιο χρώμα επιδερμίδας, ότι όλοι μπορούν πια να έχουν την πιο αψεγάδιαστη και σίγουρα λαμπερή επιδερμίδα. Για τα μαλλιά του τώρα, λόγω της σφιχτής μπούκλας έχει διατηρήσει αυτό το εξίσου κλασσικό πολύ κοντό κούρεμα με λίγο περισσότερο ξύρισμα στο πλάι. Ευκολοφόρετο και πάντα ωραίο, πολύ ενδιαφέρον όταν συνδυάζεται και μ’ ένα μούσι σαν αυτό.

  (Jordan Strauss/Invision/AP)

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει κερδίζει μια σημαντική θέση στις καρδιές μας. Είναι 22 χρόνων (αν και δείχνει 14) και πρωταγωνιστεί ήδη στις παρέες των νέων γι’ αυτό το ανεπιτήδευτα, μίνιμαλ και κάπως αλλιώτικα σέξι στυλ του, σε συνδυασμό με την τρυφερότητα που σκορπάει στο πέρασμά του. Να ξέρεις φίλε μου, ότι αυτόν τον πιτσιρικά τον φαντάζομαι να αφήνει σύξυλο τον κομμωτή στα παρασκήνια των Όσκαρ, καθώς τα μαλλιά του έχουν αυτό το “τίποτα”, που πρέπει και να ‘χει το κάθε παιδί της ηλικίας του.

  (Richard Shotwell/Invision/AP)

(Κεντρική φωτογραφία:  Evan Agostini/Invision/AP)