GROOMING

Πες μου το budget σου να σου βρω το άρωμά σου

Γιατί πρέπει να έχεις τις καλύτερες επιλογές για τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις.

Το να σου δίνονται επιλογές για να επιλέξεις όταν κι όποτε χρειαστείς το νέο σου άρωμα είναι κάπως βολικό. Γιατί έρχεται πάντα μια στιγμή που θέλεις λίστα με όσα πιθανόν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το must-have για την περίσταση. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, θέλω να σου δώσω επιλογές για το επόμενο φανταστικό άρωμά σου κι όχι απλά να αραδιάσω τα νέα αρωματικά ελιξήρια που θα τονώσουν έτσι κι αλλιώς την καθημερινότητά σου.

Τα παρακάτω αρώματα που ακολουθούν επιλέχθηκαν με προσοχή, μυρίζουν όλα τους υπέροχα και είναι από τα πιο ενδιαφέροντα της αγοράς αυτή τη στιγμή, που αξίζει να ξέρεις και να’χεις δοκιμάσει, ανάλογα με το budget που θέλεις να διαθέσεις. 

Mέχρι 50€

Korres, L’Eau De Parfum 20, Dark Rose/Whiskey/Amber

Eίναι ένα επετειακό άρωμα για το ταξίδι 20 ετών της μάρκας. Εδώ το τριαντάφυλλο αναμειγνύεται με το ουίσκι για να δώσει μια ζωηρή αίσθηση, που είναι ιδανική για σένα που διακρίνεσαι για την περιπετειώδη ζωή σου.

A post shared by KORRES (@korres.athens) on

 

The Body Shop, White Musk Sport Eau De Toilette

Ένα άρωμα σούπερ τονωτικό και φρέσκο, που συνδυάζει υψηλές νότες από γκρέιπφρουτ και λεμόνι με νότες βάσης από κεχριμπάρι.

 

Μέχρι 80€

Boss, Hugo Urban Journey Eau De Toilette

Είναι ένα δυναμικό άρωμα, κατάλληλο για το σύγχρονο εξερευνητή. Xάρη στην πολύ ιδιαίτερη σύνθεση μαύρου τσαγιού με σανδαλόξυλο αναδεικνύει τις αντιθέσεις του χαρακτήρα σου και τονίζει την αρρενωπότητα, αλλά και τη φρεσκάδα σου παράλληλα.

A post shared by HUGO (@hugo_official) on

 

Dior, Homme Sport

Πρόκειται για ένα καινοτόμο Very Cool Spray, που κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε μπουκάλι νέας γενιάς. Έχει μια πολύ φρέσκια και τονωτική σύνθεση με κίτρο, σαγκουίνι, αχλάδι, μοσχοκάρυδο και ροζ πιπέρι.

Acqua Di Parma, Chinotto di Liguria Blu Mediterraneo

Ο εξαιρετικά σπάνιος καρπός του chinotto είναι αυτός που συνθέτει το νέο αυτό άρωμα, που ξεχωρίζει για τις γλυκόπικρες νότες του. Ένα άρωμα που περιέχει μεταξύ άλλων μανταρίνι και δεντρολίβανο, θυμίζοντας μια πρωινή βόλτα δίπλα από τη θάλασσα.

 

Από 80€ και πάνω

Chanel, Bleu Eau De Toilette

Αυτό είναι ένα ξυλώδες μείγμα με μοσχοκάρυδο και τζίντζερ, μέντα και λεμόνι, που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις. Θα σου ταιριάξει πολύ αν θέλεις κάτι δυνατό, που αναδεικνύει κάθε επιθυμία σου για πρόκληση.

 

Tom Ford, Fucking Fabulous

Aυτό το άρωμα με το σέξι κι αυθάδικο όνομα περιέχει ένα εκπληκτικό έλαιο από πικραμύγδαλο και φασκόμηλο, μαζί με  κασμίρ και ίριδα. Είναι απλώς εκρηκτικό και σίγουρα αισθησιακό.

A post shared by TOM FORD (@tomford) on

 

Κεντρική φωτογραφία: ( by Instagram/beautylinecy)