GROOMING

Tα πρώτα ενδιαφέροντα κουρέματα του 2018

Τάσεις και προτάσεις που κέρδισαν ήδη το δυνατό γυναικείο χειροκρότημα.

Κάθε νέα σεζόν από κοινού (γυναίκες κι άντρες) ψάχνουμε νέα αναζωογονητική διάθεση, νέο στυλ, νέα τάξη πραγμάτων, νέα συναισθήματα, νέα ματιά, νΚαι κάπου εκεί είναι και το ‘νέα κουρέματα’.

Το Hollywood φτάνει πάντα πρώτο στην κούρσα των τάσεων, οπότε από εκεί ξεκινάμε κι εμείς τις θεωρίες συνωμοσίας για το τι θα πρωταγωνιστήσει / φορεθεί στον παγκόσμιο χάρτη του στυλ. Η τελετή απονομής των 75ων Χρυσών Σφαιρών ήταν η πρώτη επίσημη πασαρέλα του 2018. Οι άντρες που ανέβηκαν στη σκηνή ή στάθηκαν κάτω απ’ αυτήν έστειλαν με τις εμφανίσεις τους τα πρώτα σήματα για τη χρονιά που ξεκινά.

Τι νομίζεις φίλε μου, ήθελα πολύ για να ξεσηκώσω ιδέες για σένα που θες να ξέρεις ποια θα είναι τα ωραιότερα κουρέματα του 2018; Στα συγκέντρωσα όλα εδώ. Όλα όσα πιστεύω ότι θα δώσουν έναν αληθινό αέρα ανανέωσης στο στυλ σου ή θα κάνουν απλώς ένα θεαματικό και απαραίτητο update στο ήδη υπέροχο και μοντέρνο ολοδικό σου hairstyle.

Προς τα πίσω

AP Photos

(Jordan Strauss / Invision / AP)

Οι Ewan McGregor και Hugh Jackman έχουν αυτό το χίπστερ κούρεμα που έχει αγαπηθεί και φορεθεί πολλάκις, από το παλιό κλασικό Hollywood μέχρι το πιο μοντέρνο. Ταιριάζει σε κάθε ηλικία και σ’ όλα τα σχήματα προσώπου. Ενδείκνυται όμως κυρίως για σένα που έχεις πιο λεπτά και ίσια μαλλιά. Όλο το στυλ το δίνει το πάνω μέρος, που είναι κομμένο έτσι ώστε να μπορεί να ανεβαίνει ψηλά και να στέκεται εκεί.

AP Images

(Willy Sanjuan / Invision / AP)

Αυτή η κουπ αναδεικνύεται τέλεια με πάστα που έχει ματ υφή ή και με τζελ για πιο wet look, όπως έκανε κι ο Joseph Fiennes.

AP Images

(Jordan Strauss Invision / AP) 

AP Images

  (AP Images)

Στο μεταξύ, υποστηρίζεται κι από σένα που έχεις πιο μακριά μαλλιά (που ακουμπάνε το σβέρκο), όπως φορέθηκε κι από τον Milo Ventimiglia.

Mε την ψιλή

AP Images

(Jordan Strauss / Invision / AP)

Οι Daniel Kaluuya κι Αlexander Skarsgard αποδεικνύουν περίτεχνα πόσο φανταστικό και πάντα σέξι είναι αυτό το ‘με την ψιλή’. Το απλό είναι πάντα ωραίο και το συγκεκριμένο λουκ σου ταιριάζει αν έχεις αυτοπεποίθηση και σίγουρα μια δική σου αλλιώτικη αυθάδικη γοητεία.

AP Images

(Richard / Shotwell / Invision / AP)

Μπορεί να υποστηριχθεί από κάθε τύπο μαλλιών κι είναι σίγουρα ιδανικό για σένα που έχεις πολύ σγουρά μαλλιά (σαν τον Daniel) και χωρίς φόβο και με μπόλικο πάθος τονίζεις κάθε σου χαρακτηριστικό στο πρόσωπο.

Ατημέλητα

AP Images

 (Jordan Strauss / Invision / AP)

Ο Sam Rockwell κι ο Chris Hemsworth σου δείχνουν το δρόμο γι’ αυτό το επιμελώς ατημέλητο λουκ, που είναι για σένα που θες μια απλούστατη κουπ, που μπορεί όμως να δείχνει τέλεια κάθε στιγμή της ημέρας, χωρίς πολλά. Τα μαλλιά δεν είναι φτιαγμένα και δεν ανησυχείς αν μια ή δύο τρίχες ξεφεύγουν από το πλάνο.

AP Images

(Chris Pizzello / Invision / AP)

Είναι τα μαλλιά που μπορείς να υποστηρίξεις εσύ που ‘χεις κυρίως άγρια και χοντρή τρίχα και δεν σ’ αρέσει και πολύ να χρησιμοποιείς προϊόντα styling.

(Κεντρική φωτογραφία:  Richard Shotwell / Invision / AP)