GROOMING

Tο ΟΒ Street Tour ήταν η αφορμή για να γνωρίσουμε καλύτερα την Αθήνα

Το Philips One Blade διοργάνωσε το πιο ανατρεπτικό Street Tour, τριμάροντας κάθε γωνία του κέντρου της πρωτεύουσας.

Αγαπώ το κέντρο της Αθήνας. Περνάω σχεδόν κάθε μέρα από το Σύνταγμα και το Μοναστηράκι, το επιλέγω για τις βόλτες μου, για τα ψώνια μου, ακόμα και για επαγγελματικές συναντήσεις. Συνήθως, όμως, όταν γίνονται όλα αυτά, πηγαίνω απλά σε συγκεκριμένα μέρη και στη συνέχεια επιστρέφω, χωρίς να δώσω λίγο χρόνο στον εαυτό μου να παρατηρήσει λεπτομέρειες, κρυμμένα spots, ή σημεία που μπορεί να έχουν ένα έξτρα ενδιαφέρον.

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου είχα την τύχη να πάρω μέρος σε ένα ιδιαίτερο Street Tour σε δρόμους της πόλης που γνωρίζω αρκετά καλά. Τουλάχιστον, έτσι νόμιζα, αλλά όπως αποδείχθηκε ήξερα μόνο το 50% αυτών που είχαν να προσφέρουν αυτοί οι δρόμοι, τα στενάκια και οι πλατείες γύρω και κάτω από το Μοναστηράκι. Η Philips αποφάσισε να γιορτάσει τα δύο χρόνια του Philips One Blade, της ξυριστικής μηχανής που άλλαξε τα δεδομένα στο ανδρικό ξύρισμα και τριμάρισμα, διοργανώνοντας ένα διαφορετικό Street Tour.

Κάλεσαν όλους τους επίδοξους OneBladers (μαζί και εμάς) για να ανακαλύψουν τα πιο ζωντανά, πολυσύχναστα spots της πόλης και να ζήσουν από κοντά την πιο urban εμπειρία ξυρίσματος, τολμώντας την αλλαγή με την πιο πρωτοποριακή συσκευή στην κατηγορία της ανδρικής περιποίησης.

Εκτός από τους δύο φανταστικούς ξεναγούς του OneBlade, οι οποίοι ήταν πραγματικά ένα χρυσό κουτί πληροφοριών για τους δρόμους της Αθήνας, καλεσμένοι ήταν και oι Γιώργος Βαγιάτας και Τίμος Κουρεμένος για να ‘κόψουν’ κίνηση, αναλαμβάνοντας παράλληλα ρόλο ‘grooming expert’ στο Barber Booth της Philips, στο ένα και μοναδικό six d.o.g.s, προσφέροντας άφθονο γέλιο, εκπλήξεις και δώρα στους πιο καλούς ‘μαθητές’, παρέα με την λεπίδα που τα κάνει όλα.

Μαζί με το OneBlade πέρασαμε από σημεία και στέκια με αυθεντική ταυτότητα, γειτονιές με αληθινή ιστορία – Μοναστηράκι, πλατεία Αβησσυνίας, οδός Πρωτογένους, Σαρρή κ.ά. – και είδαμε να ξεδιπλώνεται μπροστά μας όλη η street κουλτούρα και μετέτρεψε το OneBlade Street Tour σε μια συναρπαστική, κονσεπτική εμπειρία ανδρικής περιποίησης, βασισμένη στην τριλογία του ‘Τρίμαρε-Διαμόρφωσε-Ξύρισε‘.

Κάναμε στάσεις σε ιστορικά δισκάδικα, τατουατζίδικα, είδαμε murals σε τοίχους πολυκατοικιών και μάθαμε την πραγματική τους ιστορία, μιλήσαμε με ανθρώπους που ζουν και εργάζονται σε αυτά τα urban στέκια, ενώ παράλληλα δεν έλειψε και η φαν διάθεση στην παρέα όλων των συμμετεχόντων, οι οποίοι φάνηκε πως είχαν έρθει έτοιμοι για όλα.

Τελευταία μας στάση ήταν έξω από τον χώρο του αγαπημένου six d.o.g.s., όπου είχε στηθεί το Barber Booth της Philips και οι πιο τολμηροί δοκίμασαν απευθείας το OneBlade και το καταχάρηκαν.

Με την πιο επαναστατική τεχνολογία – ταχύτατα κινούμενη λεπίδα που κάνει 200 κινήσεις ανά δευτερόλεπτο και κόβει ακόμα και τις πιο μακριές τρίχες – το OneBlade άλλωστε είναι σχεδιασμένο να ακολουθεί τις καμπύλες του προσώπου, για άψογη ακρίβεια και λιγότερους ερεθισμούς, χάρη στο διπλό σύστημα προστασίας που διαθέτει. Χαρίζει με  απόλυτη ακρίβεια το τέλειο τριμάρισμα και ξύρισμα, στο στυλ που επιθυμείς, από επιμελώς ατημέλητο, μέχρι ένα απαλό και καλοξυρισμένο look.

Ξυρισμένοι ή αξύριστοι, δεν γινόταν αν αποχωρήσουμε χωρίς πρώτα να πιούμε μια μπύρα στο υπέροχο πάρτι που είχε οργανώσει για το κλείσιμο της βραδιάς η Philips. Συμμετέχοντες και παρευρισκόμενοι όσο περίμεναν τη σειρά τους στο OneBlade Barber Booth, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την μπύρα τους με πολλή μουσική και κέφι. Εισχωρώντας βαθιά στην urban, street κουλτούρα και ανακαλύπτοντας κάθε κρυμμένη πτυχή της πόλης, η Philips και το OneBlade μας απέδειξαν ότι γνωρίζουν καλά τους OneBladers, αλλά και κάθε γωνιά της Αθήνας.