ΞΥΡΙΣΜΑ

Δείξε μου τα μούσια σου να σου πω τι θα κάνεις

Γιατί δεν κάνει το μούσι τη μηχανή αλλά η μηχανή το μούσι

Αν νομίζεις ότι όλα τα μούσια είναι ίδια τότε πλανάσαι πλάνην οικτρά. Όπως όλα τα αμάξια δεν είναι ίδια, όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες έτσι και τα μούσια δεν όλα τα ίδια. Για αυτό τον λόγο δεν πρέπει να ακολουθείς αδιάκριτα και χωρίς να σκεφτείς ότι διαβάζεις. Η περιποίηση που θέλει το πρόσωπό σου έχει πολλές παραμέτρους αλλά μόνο ένα κοινό παρανομαστή. Τις μηχανές κουρέματος γενιών Ducati by Imetec οι οποίες είναι φτιαγμένες ώστε να ανταπεξέρχονται σε κάθε περίπτωση και περίσταση.

Διαβάστε περισσότερα

#FunnyShaveFaces: Δείξε μας τη γκριμάτσα σου στο ξύρισμα και κέρδισε τη νέα Gillette Fusion Proglide με τεχνολογία FlexBall

Νομίζεις ότι «έχεις» την πιο αστεία γκριμάτσα ξυρίσματος; Αν ναι, τότε πάρε κι εσύ μέρος στον πιο funny διαγωνισμό της Gillette και του Oneman.

Hipster Alert: Το κείμενο που ακολουθεί περιέχει ξυριστική μηχανή. Έχεις μπει ποτέ στη διαδικασία να μετρήσεις όλες εκείνες τις φορές που έχεις πιάσει τον εαυτό σου να στραβομουτσουνιάζει μπροστά στον καθρέφτη κρατώντας ανά χείρας μία ξυριστική μηχανή; Η ερώτηση προφανώς και είναι ρητορική μιας και οι εν λόγω φορές είναι αμέτρητες.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Νίκος περιποιείται αλλά δεν αποχωρίζεται τα γένια του

Ο τέταρτος νικητής του μεγάλου διαγωνισμού του ONEMAN και της Gillette δέχεται την περιποίηση και δηλώνει ταγμένος στα περιποιημένα γένια.

Μετά τις περιποιήσεις που δέχτηκαν ο Αθανάσιος Πιτικάκης, ο Θαλασσινός Αναστασίου και ο Διονύσης Φουτράκης, είχε φτάσει η ώρα για τον τέταρτο και τελευταίο αναγνώστη μας που κέρδισε στον μεγάλο διαγωνισμό που έτρεξε στο ONEMAN. Το αίτημά μας στον διαγωνισμό ήταν απλό. Να μας στείλεις μία φωτογραφία του προσώπου σου με εμφανή τον τρόπο που προτιμάς να ξυρίζεις τα γένια σου. Οι συμμετοχές ήταν πολλές, καθώς στο hashtag #oneman_styler τόσο στο Instagram όσο και στο Twitter μάς περίμεναν πολλές δικές σας φωτογραφίες. Τις μαζέψαμε, τις αριθμήσαμε και ύστερα από κλήρωση προέκυψαν οι τέσσερις νικητές.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Διονύσης επιλέγει το clean cut look

Ο τρίτος νικητής του μεγάλου διαγωνισμού του ONEMAN και της Gillette δέχεται την περιποίηση και αποκαλύπτεται.

Μετά τις περιποιήσεις που δέχτηκαν ο Αθανάσιος Πιτικάκης και ο Θαλασσινός Αναστασίου, ήταν η ώρα του Διονύση Φουτράκη να λάβει το δώρο που κέρδισε στον μεγάλο διαγωνισμό που έτρεξε στο ONEMAN. Το αίτημά μας στον διαγωνισμό ήταν απλό. Να μας στείλεις μία φωτογραφία του προσώπου σου με εμφανή τον τρόπο που προτιμάς να ξυρίζεις τα γένια σου. Οι συμμετοχές ήταν πολλές, καθώς στο hashtag #oneman_styler τόσο στο Instagram όσο και στο Twitter μάς περίμεναν πολλές δικές σας φωτογραφίες. Τις μαζέψαμε, τις αριθμήσαμε και ύστερα από κλήρωση βγήκαν οι τέσσερις νικητές.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Θαλασσινός πειραματίζεται με τα γένια του

Ο δεύτερος νικητής του μεγάλου διαγωνισμού του ONEMAN και της Gillette δέχεται την περιποίηση και αποκαλύπτεται.

Μετά τον Αθανάσιο Πιτικάκη και την περιποίηση που δέχτηκε, ήταν η ώρα του Θαλασσινού Αναστασίου να λάβει το δώρο που κέρδισε στον μεγάλο διαγωνισμό που έτρεξε στο ONEMAN. Το αίτημά μας στον διαγωνισμό ήταν απλό. Να μας στείλεις μία φωτογραφία του προσώπου σου με εμφανή τον τρόπο που προτιμάς να ξυρίζεις τα γένια σου. Οι συμμετοχές ήταν πολλές, καθώς στο hashtag #oneman_styler τόσο στο Instagram όσο και στο Twitter μάς περίμεναν πολλές δικές σας φωτογραφίες. Τις μαζέψαμε, τις αριθμήσαμε και ύστερα από κλήρωση βγήκαν οι τέσσερις νικητές.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αθανάσιος Πιτικάκης αποκαλύπτεται μέσα από τα γένια του

Ο πρώτος από τους τυχερούς νικητές του διαγωνισμού της Gillette, ξυρίστηκε, φωτογραφήθηκε και μίλησε στο ONEMAN.

Όπως θα γνωρίζεις ήδη, μέσα στον προηγούμενο μήνα έτρεξε ένας μεγάλος διαγωνισμός στο ONEMAN. Το αίτημά μας ήταν απλό. Να μας στείλεις μία φωτογραφία του προσώπου σου με εμφανή τον τρόπο που προτιμάς να ξυρίζεις τα γένια σου. Οι συμμετοχές ήταν πολλές, καθώς στο hashtag #oneman_styler τόσο στο Instagram όσο και στο Twitter μάς περίμεναν πολλές δικές σας φωτογραφίες. Τις μαζέψαμε, τις αριθμήσαμε και ύστερα από κλήρωση βγήκαν οι τέσσερις νικητές.

Διαβάστε περισσότερα
POP για τις δύσκολες ώρες

Κανένας γονιός δεν θέλει να διαβάσει αυτό το κείμενο

Μιλήσαμε με την παιδοψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, Κωνσταντίνα Κωστάκου.

Σκιτσάροντας το τελευταίο πορτρέτο του Γιάννη Ιωάννου

Έξι Έλληνες σκιτσογράφοι αποχαιρετούν τον δάσκαλό τους.

Social Man
PROMO