GROOMING

Ο Διονύσης επιλέγει το clean cut look

Ο τρίτος νικητής του μεγάλου διαγωνισμού του ONEMAN και της Gillette δέχεται την περιποίηση και αποκαλύπτεται.

Μετά τις περιποιήσεις που δέχτηκαν ο Αθανάσιος Πιτικάκης και ο Θαλασσινός Αναστασίου, ήταν η ώρα του Διονύση Φουτράκη να λάβει το δώρο που κέρδισε στον μεγάλο διαγωνισμό που έτρεξε στο ONEMAN. Το αίτημά μας στον διαγωνισμό ήταν απλό. Να μας στείλεις μία φωτογραφία του προσώπου σου με εμφανή τον τρόπο που προτιμάς να ξυρίζεις τα γένια σου. Οι συμμετοχές ήταν πολλές, καθώς στο hashtag #oneman_styler τόσο στο Instagram όσο και στο Twitter μάς περίμεναν πολλές δικές σας φωτογραφίες. Τις μαζέψαμε, τις αριθμήσαμε και ύστερα από κλήρωση προέκυψαν οι τέσσερις νικητές.

Ο Διονύσης είναι ο τρίτος τυχερός νικητής που βρέθηκε στα γραφεία του ONEMAN για να λάβει την ειδική περιποίηση από τον μπαρμπέρη που επιστρατεύτηκε και τη Gillette Fusion Proglide Styler. Την ξυριστική μηχανή δηλαδή που κέρδισε παρέα με την περιποίηση. Το ταξίδι του από την Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να δεχθεί την περιποίηση ήταν κοπιαστικό. Ωστόσο φεύγοντας από τα γραφεία του ONEMAN έδειχνε φανερά ικανοποιημένος και ευδιάθετος.

Το πριν

 

Το εργαλείο μας

 

Το ξύρισμα

Διονύσης Φουτράκης 

Το μετά

 

Λίγες δηλώσεις από τον τυχερό νικητή…

Σου έχει πει κάποια γυναίκα  κάτι σχετικό για τα γένια σου που θυμάσαι;

Ότι μου πάνε πάρα πολύ, σε μια εποχή που είχα γένια. Μ’ αρέσει ενίοτε να ξυρίζομαι τελείως, όπως έκανα και σήμερα.

Είσαι ανοιχτός σε πειραματισμούς με τα γένια σου ή προτιμάς περισσότερο safe επιλογές που δεν τραβούν την προσοχή;

Φυσικά και είμαι ανοιχτός. Άλλωστε αν δεν πειραματιστώ τώρα, πότε θα πειραματιστώ; Στα 40;

Μέχρι τώρα πώς ξυριζόσουν; Τι χρησιμοποιούσες για να φορμάρεις τα γένια σου;

Μόνο ξυραφάκι χρησιμοποιούσα ως τώρα.

Από δω και πέρα, γνωρίζοντας ότι υπάρχει η Gillette Styler, θα πηγαίνεις σε μπαρμπέρικο για ξύρισμα ή προτιμάς να περιποιείσαι μόνος σου τα γένια σου;

Τώρα μπορώ να περιποιούμαι μόνος μου τα γένια μου όπως θέλω, με την Gillete Styler που απέκτησα.

Τώρα με τη Gillette Styler, πιστεύεις ότι μπορείς να επιτύχεις ένα στυλ στα γένια που δεν μπορούσες πριν;

Ναι, μιλάμε για μία μηχανή με μεγάλη ακρίβεια, η οποία θα με βοηθήσει να πετύχω εκείνες τις λεπτομέρειες στα γένια μου που αδυνατούσα να πετύχω με τα απλά ξυραφάκια.

Και μερικά χρήσιμα tips από τον μπαρμπέρη μας:

  • Το clean cut look χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και περιποίηση. Χρησιμοποίησε μία καλή ξυριστική μηχανή όπως η Gillette Proglide, για περισσότερη άνεση χωρίς ερεθισμούς. Φρόντισε το πρόσωπο σου μετά το ξύρισμα με ένα αναζωογονητικό για την επιδερμίδα After Shave Balm, που ενυδατώνει και αποκαθιστά την υγρασία της φρεσκοξυρισμένης επιδερμίδας.
  • Μάθε τη φορά της τρίχας σε κάθε σημείο του προσώπου σου ώστε να ξέρεις πώς πρέπει να κρατάς την ξυριστική σου μηχανή. Είναι προτιμότερο να ξυρίσεις όλο το πρόσωπο σου προς μία κατεύθυνση και όχι το μισό κανονικά και το άλλο μισό κόντρα.
  • Όταν τριμάρεις τα γένια σου με την Gillette Styler και δίνεις σχήμα, να κοιτάς διαρκώς και την άλλη πλευρά του προσώπου σου για να υπάρχει συμμετρία στο σχήμα.

Σε λίγες ημέρες θα δείτε φωτογραφίες και δηλώσεις και από τον τέταρτο και τελευταίο από τους νικητές του διαγωνισμού…