ΠΟΤΑ

Αυτό το καλοκαίρι θα το μετράμε σε μπάνια και απογεύματα με τους φίλους μας

Μερικά λόγια ανυπομονησίας για εκείνα τα καλοκαιρινά απογεύματα που θα περάσουμε με τους φίλους μας. Με τον ήλιο στον ουρανό, την παρέα μαζεμένη και το Johnnie and Ginger στα ποτήρια μας.

Αν ρωτήσεις 100 ανθρώπους για ποιο πράγμα ανυπομονούν για το καλοκαίρι που έρχεται, μπορείς σίγουρα να μαντέψεις ότι κάποιοι θα σου πουν για τις βουτιές στη θάλασσα και την ατέρμονη ραστώνη της πετσέτας στην άμμο. Κάποιοι άλλοι θα σου μιλήσουν για το νησί τους που ανυπομονούν να αντικρύσουν από το καράβι. Ή για τις βραδιές στα θερινά τα σινεμά.

Διαβάστε περισσότερα

Το kick-off του φετινού καλοκαιριού θα γίνει στο Σπίτι μας με καλούς φίλους

Το Oneman και το Johnnie Walker ετοιμάζουν για όλους εσάς ένα μοναδικό gathering στο Σπίτι της 24MEDIA για να γιορτάσουμε την Άνοιξη και να ανοίξουμε δρόμο για το καλοκαίρι με το “επίσημο” ποτό του, το Johnnie and Ginger. Θα είσαι εκεί;

Να σπάσουμε λίγο τα καθιερωμένα. Αυτό προσπαθούμε στο Oneman σε διάφορες πτυχές της καθημερινότητας. Να ανακαλύψουμε εκείνους του τύπους για τους οποίους μας αρέσει να γράφουμε, να κάνουμε παρέα με εκείνους που μας ταιριάζουν και να δούμε μαζί τη ζωή με ένα ολίγον τι διαφορετικό μάτι. Κι όσο ανοίγει ο καιρός και η όρεξη για νέα πράγματα, τόσο μεγαλώνει η ανάγκη μας να έρθουμε πιο κοντά.

Διαβάστε περισσότερα

Drink Survival Guide: Τι να πίνεις για να μη σε πίνει

Ένας οδηγός για να μην στερηθείς τίποτα το Σαββατοκύριακο και να είσαι σένιος και χωρίς hangover τη Δευτέρα στη δουλειά.

Το Σαββατοκύριακο έχει κάτι το μαγικό. Μοιάζει να έχει φτιαχτεί από μια ανώτερη δύναμη ώστε να σου δίνει κλιμακωτή χαρά και να στην παίρνει λίγο πριν φτάσει η Δευτέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Οι διάσημοι που έφτιαξαν τα δικά τους ποτά (και πλούτισαν)

Από την tequila του Clooney στο αψέντι του Manson. Υπάρχουν διάσημοι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με το αγαπημένο τους ποτό.

Πόσες φορές θα ήθελες να έχεις στην ιδιοκτησία σου ένα αποστακτήριο που να βγάζει το αγαπημένο σου ποτό. Να συμμετέχεις σε όλη την διαδικασία της παραγωγής του και να είναι κτήμα σου. Να είσαι περήφανος για αυτό και το δίνεις στους φίλους σου με φουσκωμένα στήθη. Για μερικούς διάσημους όλο αυτό δεν είναι όνειρο θερινής νυκτός αλλά έχουν κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Πάμε να δούμε μερικούς από αυτούς.

Διαβάστε περισσότερα

Πέρα απ' τη βότκα και την τεκίλα: Τα εθνικά ποτά που αξίζει να δοκιμάσεις

Ένας γύρος κερασμένος από εμάς, για να ξέρεις τι θα πιεις όταν αποφασίσεις να κάνεις τον γύρο του κόσμου.

Εμείς έχουμε το ούζο, η Σκωτία έχει το whisky, το Μεξικό έχει την tequila και η Ελβετία το αψέντι. Αυτά είναι μερικά από τα εθνικά ποτά τα οποία έχουν καταφέρει να γίνουν διάσημα σε όλο τον κόσμο και να λειτουργούν ως άξιοι 'πρεσβευτές' των χωρών τους.

Διαβάστε περισσότερα

Η σκοτεινή ιστορία που πάντα θα έχει στα αμπάρια του το Ρούμι

Οι σκλάβοι από την Αφρική που έφτασαν στην Καραϊβική και κατέληξαν να γίνουν 'συνάλλαγμα' στο εμπόριο ρουμιού.

Κάθε απόσταγμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την τοπική ιστορία του μέρους όπου παράγεται. Το ρούμι όμως έχει συνδέσει το όνομά του με πολλά περισσότερα από την ιστορία της Καραϊβικής.

Διαβάστε περισσότερα

Η άνοδος, η πτώση και η επάνοδος του ιρλανδέζικου whiskey

Μια ιστορική αναδρομή σε σκοτεινά χρόνια και φωτεινές περιόδους, με αφορμή την καταπράσινη St. Patrick's Day.

Στην Ελλάδα τον αγαπάμε τον Άγιο Πατρίκιο. Μπορεί να μην είναι 'δικός μας', αλλά τον γιορτάζουμε, τον τιμούμε και μας αρέσει που για κάποιες μέρες του χρόνου νιώθουμε λίγο Ιρλανδοί.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
PROMO
Social Man