ΠΟΤΑ

Τι πίνουν οι bartenders όταν βγαίνουν για ποτό

Μιλήσαμε με bartenders για να δούμε τι αγαπάνε, τι προσέχουν και κυρίως τι πίνουν όταν βρίσκονται από την άλλη μεριά της μπάρας.

Θα ήθελες πολλές φορές να ρωτήσεις τι πίνουν, τι προσέχουν και τι αγαπούν οι bartenders αλλά ντρέπεσαι. Ε, το κάναμε εμείς για σένα.

Διαβάστε περισσότερα

5 cocktail κι ένα punch θα κάνουν καλύτερα τα party σου

Πάρτυ χωρίς τα κατάλληλα cocktails δεν γίνεται. Εμείς δοκιμάσαμε μερικά στο σπίτι της 24 Media και σου προτείνουμε τι πρέπει να φτιάξεις.

Θυμάμαι έναν φίλο μου όπου είχε καημό να κάνει το καλύτερο πάρτι μόλις μετακόμισε στο καινούργιο του σπίτι. Είχε φωνάξει φίλους και γνωστούς ενώ έβαλε τον ξάδερφό του υπεύθυνο για την μουσική που στα νιάτα του έπαιζε σε μαγαζιά στην γειτονιά. Το πάρτυ ήταν μία αποτυχία και όταν αρκετά νωρίς κάτσαμε ξενερωμένοι στον καναπέ ακούστηκε μια φωνή να λέει “Να πιούμε δεν είχε, να τσιμπήσουμε δεν είχε, πως να περάσουμε καλά;”.

Διαβάστε περισσότερα

Το κρασί που επιβίωσε από τρεις πολέμους, μία πολιορκία και μια επιδημία

H διαδρομή του Πόρτο στους αιώνες είναι το Game of Thrones της οινικής ιστορίας.

Η μοίρα του Πορτογαλικού οίνου και γενικώς η ιστορία του κρασιού άλλαξαν όταν στα 1667, ο Κολμπέρ, ο πανίσχυρος υπουργός οικονομικών του Λουδοβίκου ΙΔ, απαγόρευσε όλες τις εισαγωγές αγγλικών προϊόντων στη γαλλική επικράτεια.

Διαβάστε περισσότερα

Για τον Chris Fletcher το Jack Daniel’s είναι η ζωή του

Μιλήσαμε με τον Assistant Master Distiller του Jack Daniel’s και μάθαμε όλα τα μυστικά του

Πολλές φορές η ζωή σου έχει ορίσει την πορεία σου χωρίς να το ξέρεις. Έχει διαλέξει εκείνη για σένα τι επιλογές πρέπει να κάνεις και ποιος θα γίνεις. Εσύ δεν το ξέρεις στην αρχή και ίσως να μην το έχεις καν στο μυαλό σου αλλά μόλις αυτό εμφανιστεί μπροστά σου νιώθεις ότι το πεπρωμένο να σου χτυπάει την πόρτα. Κάπως έτσι ένιωσε και ο Chris Fletcher, Assistant Master Distiller του Jack Daniel’s όταν κατάλαβε ότι το αποστακτήριο του ιστορικού tenessee whiskey θα είναι το δικό του σπίτι, το δικό του πεπρωμένο.

Διαβάστε περισσότερα

Για μια εβδομάδα τα ποτά μας γεμίζουν μπουρμπουλήθρες

Εφτά ημέρες, τρεις πόλεις και πολλά bubbly cocktails. Έτσι αποφάσισαν να γιορτάσουν τα γενέθλια τους στο Three Cents και εσύ πρέπει να το ζήσεις.

Τα έχεις δει στο μπαρ που κάθεσαι να σου κλείνουν το μάτι με το classic design τους και την πολύχρωμη τρέλα τους. Τα έχεις παρατηρήσει στα χέρια των bartenders που τα έχουν αγαπήσει όσο κανένα άλλο συστατικό αφού απογειώνει τα cocktails τους. Τα έχεις δοκιμάσει ένα προς ένα σαν αναψυκτικά και από τότε δεν μπορείς να προτιμήσεις κάποιο άλλο. Τα Three Cents έχουν μπει για τα καλά στα ποτά μας, στα cocktails μας μα πάνω από όλα στην ζωή μας και τώρα ήρθε η ώρα να τα γιορτάσουμε.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα διαβάσεις σωστά την ετικέτα ενός ουίσκι

Οι λέξεις που έχουν σημασία, για να ξέρεις τι πληρώνεις.

Εδώ δεν θα συζητήσουμε για το τι πρέπει να διαλέξεις (malt ή blend κλπ). Θα σταθούμε μόνο σε κάποια στοιχεία που αναγράφονται στην ετικέτα και ίσως μπορούν να σου δείξουν αν το μπουκάλι που επέλεξες αξίζει τα λεφτά του.

Διαβάστε περισσότερα

Τρεις bartenders, τρία cocktails, τρεις ιστορίες που αφήνουν το δικό τους legacy

Το ΟΝΕΜΑΝ μίλησε με τους τρεις φιναλίστ του φετινού διαγωνισμού Bacardi Legacy για να μάθει τι κρύβεται πίσω από τα cocktail τους

Πριν από περίπου έναν μήνα έλαβε χώρα ο ελληνικός ημιτελικός του διαγωνισμού Bacardi Legacy και για άλλη μια φορά όλη η αφρόκρεμα του ελληνικού bartending ήταν εκεί για να αναδείξει τους τρεις φιναλίστ. Οι τρεις τους θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον ελληνικό τελικό αλλά και μια διάκριση στον παγκόσμιο με σκοπό να χτίσουν την δική τους κληρονομιά γύρω από το όνομα θρύλος της Bacardi. Εμείς μιλήσαμε και με τους τρεις για να μας πούνε ποια είναι η μέχρι τώρα κληρονομιά που κουβαλάνε αλλά και πως θα χτίσουν μέσα από το cocktail τους το μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
PROMO
Social Man