FOOD & DRINK

Κέρδισε ένα ξεχωριστό γεύμα για εσένα και τους φίλους σου

Θαλασσινοί μεζέδες, ζωντανή μουσική και το αγαπημένο μας ούζο ΜΙΝΙ σου δίνουν ραντεβού σε έναν αθηναϊκό κήπο.

Και φυσικά, όπως όλες τις καλοκαιρινές μας μαζώξεις και γεύσεις, και αυτές τις αναμνήσεις τις συνοδεύει το Oύζο ΜΙΝΙ που το άρωμά του και μόνο μας μεταφέρει σε ένα καλοκαιρινό σκηνικό με ατελείωτες ιστορίες γέλιου και συγκινήσεων με τους φίλους μας.

Χρειάζεται άραγε να είσαι σε διακοπές, κάπου μακριά από την Αθήνα, σε κάποιο νησί για να τα ζήσεις όλα αυτά; Φυσικά και όχι. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να οργανώσεις μια αντίστοιχη βραδιά στο μπαλκόνι ή τον κήπο του σπιτιού σου. Αλλά πώς θα σου φαινόταν αν για μία φορά όλα αυτά τα ετοίμαζε κάποιος άλλος για σένα και τους φίλους σου; Δε θα ήταν τέλεια να μπορούσες να περάσεις μια τέτοια μέρα, σε έναν πανέμορφο κήπο, μέσα στην πόλη;

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές άδειες των περισσοτέρων, το Ούζο ΜΙΝΙ εγκαινιάζει και επίσημα την καλοκαιρινή περίοδο και μας καλεί να λάβουμε μέρος σε έναν διαγωνισμό που θα πατήσει ένα pause στην καθημερινότητά μας. Ο νικητής θα έρθει το απόγευμα αυτής τις Κυριακής 08/07/2018, στις 19:00, παρέα με πέντε φίλους του σε έναν όμορφο κήπο και θα απολαύσουν θαλασσινούς μεζέδες, ζωντανή μουσική και φυσικά το αγαπημένο μας Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης.

Για να είσαι ένας από τους τυχερούς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις εδώ και να κάνεις tag τους 5 φίλους με τους οποίους είσαι έτοιμος να φτιάξεις την επόμενη καλoκαιρινή σου ανάμνηση, μόνο που αυτή τη φορά θα είναι πραγματικά ξεχωριστή!