ΤΑΞΙΔΙ

Το Κυνήγι των Flames θα σε οδηγήσει στο απόλυτο καλοκαιρινό δώρο

Φέτος το καλοκαίρι άσε το F2G και τη Seajets να κανονίσουν την επιστροφή σου από το νησί.

Παραδοσιακά κυκλαδίτικα σπιτάκια, ατέλειωτες αμμουδιές, δροσερά κοκτέιλ και ξέγνοιαστες στιγμές στις ακρογιαλιές. Ανήκεις κι εσύ στο “team” όσων έχουν κουραστεί να βλέπουν φίλους, γνωστούς και συναδέλφους να ποστάρουν ανελέητα φωτογραφίες διακοπών σε instagram και facebook, ενώ εσύ λιώνεις ως ο τελευταίος των Μοϊκανών στο γραφείο; Σε καταλαβαίνουμε.

Το πρώτο κύμα αδειούχων αρχίζει να επιστρέφει, δίνοντας τη σκυτάλη στους προνομιούχους του Αυγούστου, αλλά και στους πιο ψαγμένους που φεύγουν τον Σεπτέμβρη (sorry, not sorry). Αν δεν έχεις κλείσει ακόμα τις διακοπές σου, δε θέλουμε να σε αγχώσουμε, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να το κάνεις; Διάλεξε έναν από τους πιο hot καλοκαιρινούς προορισμούς των Κυκλάδων, κλείσε τη μετάβαση και τη διαμονή σου στο νησί και άσε το F2G και τη Seajets να κανονίσουν τα εισιτήρια της επιστροφής σου.

Όχι, δε μας πείραξε η ζέστη. Φέτος το καλοκαίρι, κάθε μέρα, κάθε ώρα, το Flames2Go δίνει τη δυνατότητα σε 5 τυχερούς νικητές να κερδίσουν διπλά εισιτήρια επιστροφής από τα νησιά των Κυκλάδων προς την Αθήνα και την Κρήτη. Μιλάμε για 6.500 εισιτήρια, για 3.180 νικητές. Αν δεν είναι αυτό το απόλυτο καλοκαιρινό δώρο, τότε ποιο είναι;

Για να κάνεις δικά σου τα διπλά εισιτήρια επιστροφής, μπες στο ανανεωμένο myF2G App του WIND F2G και διεκδίκησε τα πολυπόθητα Flames με κάθε σου κίνηση. Από το πρώτο login και για κάθε login, για τα γενέθλιά σου, για ανανέωση χρόνου ομιλίας και για ενεργοποίηση πακέτου/προσφορών. Μάλιστα, κερδίζεις διπλά Flames αν ανανεώσεις ή ενεργοποιήσεις πακέτα μέσα από το myF2G App & F2G.gr.

Στη συνέχεια, μπορείς να επιλέξεις σε ποιους από τους διαθέσιμους Flames2Go διαγωνισμούς θα λάβεις μέρος και πόσα Flames θα εξαργυρώσεις για να διεκδικήσεις απίθανα δώρα. 7 αυτοκίνητα, 16 μοναδικά ταξίδια, 3 μηχανές Vespa Primavera, 35 κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές και αξεσουάρ, 60.000 GB αλλά και πολλά ακόμη δώρα, έχουν δοθεί μέχρι στιγμής σε περισσότερους από 600 νικητές. Τώρα, μπήκαν στο παιχνίδι και 6.500 δωρεάν εισιτήρια επιστροφής από τα νησιά των Κυκλάδων προς την Αθήνα και την Κρήτη.

Μπορεί μία ώρα να μην είναι αρκετή για να αποκτήσεις το μαύρισμα που ονειρευόσουν στις διακοπές, αλλά σου φτάνει για να κερδίσεις τα εισιτήρια της επιστροφής σου από το F2G και την Seajets!

Μπες στο myF2G app και διεκδίκησέ τα!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.f2g.gr.