Το www.18-24.gr κερδίζει και τον τηλεοπτικό "αέρα"

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του 18-24 Travel που προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες από την Κυριακή 19/05/19.
SHARES

Με κεντρικό μήνυμα "όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα" η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κρατήσεων ξεκίνησε δυναμικά την παρουσία της και στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο κ. Γιώργος Καρανάσιος, CEO του www.18-24.gr αναφέρει: "Η φιλοσοφία μας από το 2004 που δραστηριοποιούμαστε στην ελληνική αγορά, είναι ότι δεν χρειάζεται κάποιος να ξοδέψει πολλά χρήματα για να μπορέσει να ταξιδέψει. Το ταξίδι δεν είναι πολυτέλεια, αλλά κάτι προσιτό για όλους αρκεί να επιλέγει έξυπνα, γρήγορα και οικονομικά. Αυτό έχουμε πετυχει και με τον συνδυασμό υπηρεσιών που παρέχουμε και αυτό επικοινωνούμε και μέσα απο το πρώτο τηλεοπτικό σποτ το οποίο προβάλλεται στον αέρα".

Το πρωτοποριακό σύστημα κρατήσεων έχει καταφέρει να αλλάξει τις ταξιδιωτικές συνήθειες των Ελλήνων και  να καταρρίψει το μύθο για τη σχέση της τιμής και ποιότητας αποδεικνύοντας ότι οι χαμηλές τιμές που προσφέρει όχι μόνο δε μειώνουν την ποιότητα των υπηρεσιών αλλά δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια.

Για το πλάνο της τηλεοπτικής προβολής του 18-24 travel έχει αναλάβει η BGM OMD, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες media στην Ελλάδα: "Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα συνεργασία μας με το www.18-24.gr! Στόχος της  έμπειρης ομάδας της BGM OMD, είναι να παράσχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την ενισχυση του awareness και την ενδυνάμωση του www.18-24.gr στην ελληνική αγορά! Θα συνδράμουμε με τον καλύτερο τρόπο στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν και τον τηλεοπτικό αέρα!".

Δες το πρώτο τηλεοπτικό σποτ εδώ:

 

Share
 

24Media Network

Αργεντινή - Ισπανία 75-95: Στην κορυφή του κόσμου η απόλυτη ομάδα

Μια καταπληκτική Ισπανία, μια υπέροχη ομάδα, μια πραγματική παρέα, διέλυσε την Αργεντινή (95-75) στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας και αναδείχθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια κόσμου.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Γιατί το 'Joker' κέρδισε το Χρυσό Λιοντάρι της Βενετίας

Πώς κέρδισε το 'Joker' το μεγάλο βραβείο και πώς θα επηρεάσει την υπόλοιπη χρονιά; Ποια ήταν η πραγματικά καλύτερη ταινία του φεστιβάλ και ποιο νέο όνομα σκηνοθέτη πρέπει να θυμάσαι; Θα είναι αυτά τα χειρότερα βραβεία του event για τον ιστορικό του μέλλοντος;

Ο Χρήστος Χρήστου γιορτάζει χωρίς την οικογένειά του

Με αφορμή τα 25α γενέθλια του ελληνικού τμήματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, το Oneman μίλησε με τον πρόεδρο του ΔΣ. για όσα έγιναν μέχρι σήμερα και όσα επιφυλάσσει το μέλλον.

Social Man
PROMO