ΤΑΞΙΔΙ

Το www.18-24.gr κερδίζει και τον τηλεοπτικό “αέρα”

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του 18-24 Travel που προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες από την Κυριακή 19/05/19.

Με κεντρικό μήνυμα “όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα” η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κρατήσεων ξεκίνησε δυναμικά την παρουσία της και στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο κ. Γιώργος Καρανάσιος, CEO του www.18-24.gr αναφέρει: “Η φιλοσοφία μας από το 2004 που δραστηριοποιούμαστε στην ελληνική αγορά, είναι ότι δεν χρειάζεται κάποιος να ξοδέψει πολλά χρήματα για να μπορέσει να ταξιδέψει. Το ταξίδι δεν είναι πολυτέλεια, αλλά κάτι προσιτό για όλους αρκεί να επιλέγει έξυπνα, γρήγορα και οικονομικά. Αυτό έχουμε πετυχει και με τον συνδυασμό υπηρεσιών που παρέχουμε και αυτό επικοινωνούμε και μέσα απο το πρώτο τηλεοπτικό σποτ το οποίο προβάλλεται στον αέρα”.

Το πρωτοποριακό σύστημα κρατήσεων έχει καταφέρει να αλλάξει τις ταξιδιωτικές συνήθειες των Ελλήνων και  να καταρρίψει το μύθο για τη σχέση της τιμής και ποιότητας αποδεικνύοντας ότι οι χαμηλές τιμές που προσφέρει όχι μόνο δε μειώνουν την ποιότητα των υπηρεσιών αλλά δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια.

Για το πλάνο της τηλεοπτικής προβολής του 18-24 travel έχει αναλάβει η BGM OMD, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες media στην Ελλάδα: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα συνεργασία μας με το www.18-24.gr! Στόχος της  έμπειρης ομάδας της BGM OMD, είναι να παράσχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την ενισχυση του awareness και την ενδυνάμωση του www.18-24.gr στην ελληνική αγορά! Θα συνδράμουμε με τον καλύτερο τρόπο στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν και τον τηλεοπτικό αέρα!”.

Δες το πρώτο τηλεοπτικό σποτ εδώ: