TECH IT OR LIVE IT

Κάποια παιδιά εκεί έξω κάνουν τον Τόνι Σταρκ να βουρκώνει

Οι βραβευμένοι νεαροί εφευρέτες του Cosmote Hackathon μας δείχνουν το μέλλον σε Full HD.

Εάν μου μιλήσεις αναλυτικά για κώδικα θα προσπαθήσω να σε παρακολουθήσω, αλλά σιγά-σιγά θα δεις τα γρανάζια μου να φρενάρουν. Εάν όμως μου μιλήσεις για τους developers του ‘Silicon Valley’ και τη δουλειά που προσπαθούν να πετύχουν στη σειρά, μου καθαρίζεις το σύννεφο όπως τα κατοστάρικα στη Ρένα Βλαχοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή είναι, ίσως, η πιο σημαντική φωτογραφία που τραβήχτηκε ποτέ

Για πρώτη φορά ο γαλαξίας μας απεικονίστηκε όπως είναι στην πραγματικότητα.

Την εικόνα τη χρωστάμε στη 'Γαία', στο διαστημικό παρατηρητήριο που έθεσε σε τροχιά γύρω απ' τον ήλιο η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία πριν από τέσσερα χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Τι συνέβη όταν έφτιαξα τη δική μου αυτοκρατορία fake news

Ανάγκασα μέχρι και πρόεδρο επιτροπής να παραιτηθεί.

Μπορεί μέχρι πριν από μερικά χρόνια ο όρος 'fake news' να μην είχε μπει στις ζωές μας, πλέον όμως αποτελεί μια φράση της καθημερινότητας. Λίγοι μπορούν να τα ξεχωρίσουν και να καταλάβουν πώς ακριβώς λειτουργούν, τι σκοπούς εξυπηρετούν και ποιες τεχνικές ακολουθούν, όμως αποτελούν πια ένα παγκόσμιο φαινόμενο, για το οποίο όλοι πρέπει να ενημερωθούμε και να προστατευθούμε.

Διαβάστε περισσότερα

Huawei P20 Pro: Η καλύτερη εμπειρία φωτογραφίας που είχατε ποτέ χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη

Οι κάμερες των νέων κινητών της Huawei είναι από άλλο πλανήτη.

Μια φωτογραφία εξαρτάται από τον εξοπλισμό, τις ικανότητες και την εμπειρία του φωτογράφου, όλα αυτά δηλαδή που αναλαμβάνει να φροντίσει η τεχνητή νοημοσύνη των Huawei P20 και P20 Pro, επιτρέποντας στους χρήστες να εστιάσουν αποκλειστικά και μόνο στη φαντασία τους.

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρμογή που σε ξεδιψάει και σου γλιτώνει ώρες ζωής

Υπολογίσαμε πόσο χρόνο κερδίζεις χρησιμοποιώντας την EydApp.

Οι εποχές που δεν μπορούσαμε να κάνουμε τις οικονομικές μας συναλλαγές online, μοιάζουν βγαλμένες από την προϊστορία. Τότε δηλαδή που χρησιμοποιούσαμε σταθερό τηλέφωνο, στέλναμε γράμματα μέσω των ταχυδρομείων και οι Flintstones αύξαναν την ταχύτητα των αυτοκινήτων τους χωρίς να χρησιμοποιούν κινητήρα, αλλά κουνώντας πιο γρήγορα τα πόδια τους.

Διαβάστε περισσότερα

To επόμενο κινητό σου μπορεί να έχει τρεις οθόνες

Και smartphone και τάμπλετ. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα.

Οι κατασκευάστριες εταιρείες smartphones έχουν βαλθεί να φέρουν την τεχνολογική επανάσταση με τα νέα φουτουριστικά κινητά που έχουν στα σκαριά. Έτσι, μετά τις πληροφορίες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου και ήθελαν την Apple να ετοιμάζει ένα νέο smartphone που θα ακυρώσει την touch screen, ήρθε η 'απάντηση' της Samsung με ένα πραγματικά εντυπωσιακό εγχείρημα.

Διαβάστε περισσότερα

Μόλις βρήκες τον τέλειο λόγο για να μείνεις μέσα με την παρέα σου

Το PlayLink είναι ένας νέος, υπερδιασκεδαστικός και πρωτοποριακός τρόπος για να παίξεις με όλη την παρέα σου σπίτι. Και εμείς τον δοκιμάσαμε!

Η δικαιολογία ότι έχεις βαρεθεί να βγαίνεις έξω αλλά και μέσα δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον να κάνεις με την παρέα σου, μόλις καταρρίφθηκε. Έφτασε το PlayLink για να αλλάξει την ζωή την δικιά σου, της παρέα σου, της κοπέλας σου και των γειτόνων σου.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man