TECH IT OR LIVE IT

H Sony αποκάλυψε το logo του PlayStation 5

Αποκάλυψε ακόμα τα νούμερα πωλήσεων των headsets του PlayStation VR και του PS4.

Εκπρόσωποι της Sony βρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου του CES 2020 και αποκάλυψαν ποιο θα είναι το logo του PS5. Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε η αποκάλυψη του logo του PlayStation 5, αφού είναι κατά βάση το ίδιο με το logo του PS3 και του PS4 με τη διαφορά ότι στη θέση του αριθμού έχουμε το "5".

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό είναι το πρώτο αντικείμενο που πουλήθηκε ποτέ online

Το μακρινό 1994 έγινε επίσημα η πρώτη ασφαλής διαδικτυακή συναλλαγή.

Σήμερα στο διαδίκτυο μπορεί ο καθένας από εμάς να κάνει τα πάντα. Να δει ταινίες, να παίξει παιχνίδια, να συνομιλήσει με γνωστούς ή και αγνώστους, καθώς επίσης και να πραγματοποιήσει εύκολα, γρήγορα, αλλά και με ασφαλή τρόπο τις αγορές του. Κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε φυσικά με την ίδια ευκολία πριν κάμποσα χρόνια. συνέβαινε φυσικά με την ίδια ευκολία πριν κάμποσα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Τα δώρα του Bill Gates ως Secret Santa τερμάτισαν το παιχνίδι

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έστειλε ένα κουτί 40 κιλών με φοβερά δώρα στην πιο τυχερή χρήστη του Reddit.

To παιχνίδι με τον κρυφό Άγιο Βασίλη, βλέπε Secret Santa, ολοένα και μεγαλώνει κάθε χρόνο. Είτε στα γραφεία, είτε στις παρέες, ακόμη και στο διαδίκτυο. Βλέπεις, τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα RedditGifts' Secret Santa, όπου τυχαία χρήστες από όλο τον κόσμο κληρώνονται να κάνουν δώρο σε κάποιον άλλο χρήστη, ακόμη και στην άλλη άκρη της Γης.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Zuckerberg έγινε κατά 24 δισ. ευρώ πλουσιότερος το 2019

Δες και τους υπόλοιπους σε μια χλιδάτη λίστα που ζαλίζει και εκνευρίζει.

Καλή η χρονιά που φεύγει αν μένεις στις ΗΠΑ και έχεις ιδρύσει το Facebook. Καλή χρονιά γιατί σε αφήνει κατά 27.3 δισεκατομμύρια δολάρια πλουσιότερο, δηλαδή κάπου 24.3 δισεκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Το app που θα καθαρίσει μυαλό σου μέσα σε τρία λεπτά

'Ένα meditation app το άγχος κάνει παραπέρα'. Ή, τουλάχιστον, αυτό συνέβη στη δική μου περίπτωση.

'Πάρε μια βαθιά ανάσα. Χαλάρωσε το σώμα σου. Άσε τα χέρια σου να πέσουν κάτω. Δες τις σκέψεις να περνούν από μπροστά σου λες και είναι αυτοκίνητα και εσύ παρατηρητής στην άκρη της λεωφόρου. Και συγκεντρώσου αποκλειστικά και μόνο στο μπες βγες'.

Διαβάστε περισσότερα

Η ιστορία του Facebook είναι η ιστορία της δεκαετίας που μας αφήνει

Η αυγή ενός νέου ίντερνετ, ο ανταγωνισμός με τη Google και τα σκάνδαλα.

Όταν τον Φεβρουάριο του 2004 ο Mark Zuckerberg έβγαζε στο διαδίκτυο την πλατφόρμα του ‘Τhe Facebook’, όπως λεγόταν τότε, σίγουρα δεν θα φανταζόταν όλα όσα θα συνέβαιναν μόλις λίγα χρόνια μετά. Εδώ βέβαια δεν είναι μια περίπτωση ενός ανθρώπου που έπιασε το κλίμα μιας εποχής πριν καν ακόμα έρθει ούτε έχουμε το success story ενός ανθρώπου που πλούτισε απότομα.

Διαβάστε περισσότερα

Το ιδανικό gadget για κάθε άνδρα φέτος τα Χριστούγεννα

Σε βγάζουμε από τον κόπο να ψάχνεις τι δώρο θα πάρεις στον πατέρα, τον θείο, τον αδερφό και τον κολλητό σου.

Οι περισσότεροι είμαστε της τελευταίας στιγμής όσον αφορά τα δώρα των Χριστουγέννων. Λίγο οι δουλειές, λίγο οι αυξημένες υποχρεώσεις των ημερών πριν τις γιορτές που μας πηγαίνουν πίσω, μας αναγκάζουν να τρέχουμε και να μη φτάνουμε, προκειμένου να βρούμε το κατάλληλο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO