TECH IT OR LIVE IT

H Uber ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ιπτάμενα ταξί

Για τα ιπτάμενα αμάξια πόσο καιρό πρέπει ακόμα να περιμένουμε;

Στα 80s φανταζόμασταν ότι μέχρι το 2020 θα έχουμε ιπτάμενα αμάξια. Τελικά το 2020 έχουμε πολλά memes, που κοροϊδεύουν εκείνη την πεποίθησή μας ότι θα κυκλοφορούμε με ιπτάμενα αμάξια και το αντιπαραβάλλουν με κάτι πολύ βλακώδες που συμβαίνει στην επικαιρότητα. Η Uber όμως υπόσχεται ότι μέχρι το 2023 θα μας ανεβάσει στα ουράνια.

Διαβάστε περισσότερα

Secret Santa στη δουλειά: Εσύ τι δώρο θα έπαιρνες στο αφεντικό σου;

Σε βγάζουμε από τη δύσκολη θέση να ψάχνεις το κατάλληλο δώρο που θα πάρεις μαζί σου στο γραφείο.

Όχι, πριν μερικά χρόνια μπορεί οι περισσότεροι να μην γνώριζαν τι είναι το Secret Santa, αλλά νομίζω πως πλέον σε κάθε μεγάλο γραφείο που σέβεται τον εαυτό του, κάπου στα μέσα του Δεκέμβρη οι εργαζόμενοι μαζεύονται και το διοργανώνουν, εδικά φέτος που μας το θύμισε ο Κωτσόβολος, ο δικός μας Secret Santa.

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τον 'γκατζετάκια' φίλο σου που τα έχει ήδη όλα

Για να μην 'σπας το κεφάλι σου', ετοιμάσαμε εμείς τη λίστα για εσένα.

Έχεις κάποιον φίλο, γνωστό, συγγενή που λατρεύει τα gadgets; Καθόλου σπάνιο. Όλοι τα λατρεύουμε. Το «πρόβλημα» σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τι να του/της πάρεις δώρο. Και  αυτό διότι συνήθως αυτοί οι άνθρωποι έχουν τα πάντα, από powerbanks για να μην ξεμένουν από μπαταρία μέχρι το τελευταίο smartwatch ή activity tracker που κυκλοφορεί. Κάθε φορά που φτάνουν οι γιορτές δεν ξέρεις τι να επιλέξεις. Ευτυχώς υπάρχει λύση. Και η λύση λέγεται Public, η μεγαλύτερη αλυσίδα προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού. Ακολούθησε τις προτάσεις μας και δεν θα χάσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Το απόλυτο δώρο για όλους τους 'ινφλουένσερ' της ζωής σου

Φέτος τις γιορτές ικανοποίησε τον φωτογράφο που κρύβουν μέσα τους αγαπημένα σου πρόσωπα με το ιδανικό δώρο.

Τελευταίες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και όλοι ψάχνουμε εναγωνίως τα δώρα που θα χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Δώρα τα οποία θα ικανοποιήσουν στο έπακρο τις απαιτήσεις τους και θα τους χαρίσουν πλατιά χαμόγελα ευτυχίας.

Διαβάστε περισσότερα

Mε το κατάλληλο smartphone οι βόλτες σου στην πόλη γίνονται όλο και καλύτερες

Ένα smartphone με εκπληκτική κάμερα που, όσο περνάει ο χρόνος, γίνεται και καλύτερο.

Ξεκινώντας αυτό το κείμενο, ξεκινάω και με μια απορία που έχω από την πρώτη στιγμή που έπιασα smartphone στα χέρια μου. Πραγματικά, τι έκαναν οι άνθρωποι, όταν χρειαζόταν να περιμένουν κάποιον ή όταν έφταναν πιο νωρίς κάπου, πριν εφευρεθούν τα smartphones; Γιατί ας το παραδεχτώ, αν δεν είχα κινητό, η εμπειρία μου στην πόλη θα ήταν λίγο διαφορετική. Όχι απαραίτητα προς το καλύτερο. Βασικά, σίγουρα όχι προς το καλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσα θα πλήρωνες για το αυθεντικό PlayStation που δεν κυκλοφόρησε ποτέ;

Η συνεργασία της Sony με τη Nintendo που κατέληξε σε φιάσκο έχει αφήσει πίσω της έναν κληρονόμο.

Το ιστορικό αυτό τελευταίο πρωτότυπο ήταν στην ιδιοκτησία του ιδρυτή, πρώτου προέδρου και διευθύνων σύμβουλος της Sony Computer Entertainment, Inc., Olaf Olaffson. Ο Olaf στη συνέχεια έγινε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Advanta Corporation το 1998. Ένα χρόνο αργότερα, ο Olaf εγκατέλειψε την Advanta για να μπει στην Time Warner και η Advanta κύρηξε πτώχευση.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς με μόνο μία αγορά η Huawei σου εξασφαλίζει δώρα για όλη την οικογένεια

Τι θα έλεγες να αγόραζες ένα χριστουγεννιάτικο δώρο και τελικά να έπαιρνες τρία; Κι όμως γίνεται.

Η περίοδος λίγο πριν την ημέρα των Χριστουγέννων είναι για πολλούς γεμάτη άγχος και τρέξιμο. Για να κλείσουν όλες τις επαγγελματικές υποθέσεις που εκκρεμούν μέχρι την άδειά τους, αλλά και να βρουν το κατάλληλο δώρο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Και συνήθως το δεύτερο είναι ακόμη πιο δύσκολο από το πρώτο μιας και καλούνται κάθε χρόνο να σκεφτούν κάτι καλύτερο και πιο πρωτότυπο από το δώρο που πήραν την προηγούμενη χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO