TECH IT OR LIVE IT

Έτσι θα είναι τα πρώτα ανθρώπινα σπίτια στον Άρη

Η NASA ανακοίνωσε τους νικητές του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για τον εποικισμό του Κόκκινου Πλανήτη.

Ο πυρετός της εξερεύνησης του διαστήματος αναμφίβολα έπεσε τις τελευταίες δεκαετίες του 20ου αιώνα, αλλά στο γύρισμα του 21ου, αρχίσαμε πάλι ως ανθρωπότητα να κοιτάμε ψηλά.

Διαβάστε περισσότερα

Ήρθε η ώρα να νιώσεις ντόπιος και στο εξωτερικό

Η υπηρεσία COSMOTE My Internet ρίχνει τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το θυμάμαι σαν χθες, αλλά έχουν περάσει ήδη δύο χρόνια. Την πρώτη Κυριακή του Ιούλη του 2016 κατηφορίζαμε την Stillorgan, δρόμο της ομώνυμης περιοχής του νοτιοανατολικού Δουβλίνου. Το ξενοδοχείο μας βρισκόταν σε μια παράλληλη. Ή σε μια κάθετη; Τόσο εγώ όσο ο Τάκης, μετά από τρία pints κόκκινης ιρλανδικής Αle έκαστος, δύσκολα μπορούσαμε να θυμηθούμε πού ακριβώς.

Διαβάστε περισσότερα

Φέτος θα βγάλεις τα καλύτερα insta stories των διακοπών

Η λύση για να μην σταματήσεις να ανεβάζεις φωτογραφίες ακόμη και στο χωριό.

Καλοκαίρι χωρίς ήλιο δεν είναι καλοκαίρι. Διακοπές χωρίς θάλασσα δεν είναι διακοπές. Χωριό χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, είναι δυστυχώς χωριό.

Διαβάστε περισσότερα

8 πράγματα που αλλιώς είναι στην πραγματικότητα και αλλιώς στα Social Media

Όταν εσύ απλά πίνεις ένα ποτό και οι άλλοι νομίζουν ότι παρτάρεις άγρια.

Εσύ πόσες ζωές έχεις; Μία θα μου πεις και σε περίπτωση που δεν μιλάω σε γάτα, μάλλον θα μου λες και την αλήθεια. Ωστόσο, αυτή τη μία ζωή, φαντάζομαι θα έχεις προσέξει ότι διαφορετικά τη βιώνεις εσύ και διαφορετικά οι φίλοι που έχεις συγκεντρώσει στα social media.

Διαβάστε περισσότερα

Η σκούπα είναι η πεμπτουσία της τεχνολογικής εξέλιξης

Ποιο κινητό και ποια τηλεόραση; Το μεγαλύτερο επίτευγμα της τεχνολογίας για φέτος λέγεται σκούπα stick.

Εν αρχή ην το μικρό σκουπάκι και το φαράσι της γιαγιάς. Τουλάχιστον όσον αφορά τη δική μου γιαγιά και τη φοβερή (και πρωτοφανή για τα δεδομένα ενός αθηναϊκού δήμου) αυλή της, το σκουπάκι και το φαράσι ήταν μέρος του παιχνιδιού μας.

Διαβάστε περισσότερα

Ήρθε η πλατφόρμα που σε πάει χωρίς άγχος στο συνεργείο

Τι συμβαίνει όταν δύο φίλοι αποφασίζουν να κάνουν το πάθος τους start-up;

Δεν είναι ντροπή. Είναι γεγονός. Δεν ξέρεις το αμάξι σου όπως ένας καλός μηχανικός αυτοκινήτων. Ούτε τι χρειάζεται κάθε φορά, ούτε βέβαια πόσο πραγματικά κοστίζει. Λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να ισχυρισθούν πως δεν μπορεί το συνεργείο -αν θέλει- να τους γλεντήσει. Και αυτοί ακόμα, μέχρι να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο γνώσης το έχουν χρυσοπληρώσει.

Διαβάστε περισσότερα

Κάποια παιδιά εκεί έξω κάνουν τον Τόνι Σταρκ να βουρκώνει

Οι βραβευμένοι νεαροί εφευρέτες του Cosmote Hackathon μας δείχνουν το μέλλον σε Full HD.

Εάν μου μιλήσεις αναλυτικά για κώδικα θα προσπαθήσω να σε παρακολουθήσω, αλλά σιγά-σιγά θα δεις τα γρανάζια μου να φρενάρουν. Εάν όμως μου μιλήσεις για τους developers του ‘Silicon Valley’ και τη δουλειά που προσπαθούν να πετύχουν στη σειρά, μου καθαρίζεις το σύννεφο όπως τα κατοστάρικα στη Ρένα Βλαχοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9

Photos

Οι νέοι Ghostbusters είναι εδώ στην πρώτη τους φωτογραφία

Who you gon' call? Την Carrie Coon, τον Finn Wolfhard και τη McKenna Grace. Α, και τον Paul Rudd που ξέφυγε από τη φωτογραφία. Μαζί με το καστ βρίσκεις τον σκηνοθέτη Jason Reitman και τον πατέρα του, Ivan Reitman, που είχε σκηνοθετήσεις τις δύο πρώτες ταινίες του franchise.

POP για τις δύσκολες ώρες

Marvel

4 Spider-Men μετά, ποιος είναι ο καλύτερος;

Πώς επηρεάζει το τέλος του Iron Man τη ζωή του Peter Parker; Πώς έγινε ο Jake Gyllenhaal ένας από τους καλύτερους κακούς της Marvel; Και ποιος από όλους τους Spider-Men είναι ως τώρα ο αγαπημένος μας;

Social Man
PROMO