TECH IT OR LIVE IT

Το πρώτο Virtual Reality κατάστημα στην Ελλάδα από τη Vodafone και τη Samsung Electronics Hellas

Υποδεχόμαστε ένα VR κατάστημα που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Καθημερινά βλέπουμε πολύ ωραία πράγματα να συμβαίνουν στη χώρα μας και ανυπομονούμε για περισσότερα, έτσι δεν θα μπορούσαμε να μη μιλήσουμε για το πρώτο Virtual Reality κατάστημα στην Ελλάδα, το οποίο έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη διαδικασία των αγορών. Η Vodafone Ελλάδας και η Samsung Electronics Hellas ένωσαν τις δυνάμεις τους και δίνουν πλέον τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός καταστήματος σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο ανταγωνιστικό είναι ένα κινητό των 129 ευρώ; (δεν φαντάζεσαι)

Το νέο Meizu Μ5C δεν θα σου στερήσει τίποτα (και κυρίως τα χρήματά σου).

Ναι, ναι ξέρουμε. Ξέρουμε. Διάβασες τώρα Meizu (προφέρεται "Μεϊζού") και η πρώτη σου αντίδραση ήταν να σκεφτείς "Ποιός ασχολείται τώρα...".

Διαβάστε περισσότερα

Το ιδανικό κινητό για εσένα που ζητάς κάτι περισσότερο από τα πάντα

Ισχυρή απόδοση, μπαταρία μεγάλης διάρκειας, έξυπνη τεχνολογία και φοβερό λειτουργικό σύστημα. Μόλις περιγράψαμε το νέο σου κινητό.

Αν το καλοσκεφτείς, το κινητό παίζει στη ζωή σου μεγαλύτερο ρόλο και από τον υπολογιστή σου. Όσο και αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς, είναι η προέκταση του χεριού σου.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Θοδωρής Πλακίδης χάνει την μπάλα μέσα σε ένα call center

Η εικόνα που μπορεί να έχει κάποιος για ένα call center αλλάζει σήμερα μια για πάντα. Όσες όμως αλλαγές κι αν έρθουν στον τρόπο επικοινωνίας, όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον άνθρωπο.

Πίσω στη δεκαετία των 90s, όταν ακουγόταν η έκφραση "who you gonna call", με ένα στόμα μια φωνή η απάντησή ήταν μόνο "Ghostbusters". Δεν ξέρω αν ο Θοδωρής Πλακίδης ήταν φαν του συγκεκριμένου sequel ταινιών αλλά μετά την εμπειρία του στο call center της COSMOTE, είναι βέβαιο ότι ξέρει πολύ καλύτερα από τον καθέναν μας, ποιον πρέπει να καλέσεις κάθε φορά που έχεις ανάγκη βοήθειας για όσα αφορούν την επικοινωνία σου. Το ακόμα καλύτερο, όπως θα δεις στο βίντεο παρακάτω, είναι ότι μαζί του είχαμε κι εμείς την ευκαιρία να ξεναγηθούμε σε έναν κόσμο που πολλοί τον φαντάζονταν κάπως, όχι όμως όπως πραγματικά είναι: υπέρλαμπρος, υπερσύγχρονος και όλα τα άλλα υπέρ- που μπορείς να φανταστείς.

Διαβάστε περισσότερα

Η μέρα που θα συζητάμε με τις συσκευές μας, δεν αργεί

Πήγαμε στο Βερολίνο για την Έκθεση IFA 2017 και καταγράψαμε συνομιλίες με 'έξυπνα' ψυγεία, ρολόγια, πλυντήρια και σκούπες της Samsung Electronics Hellas.

Ας φανταστούμε μαζί τη συνθήκη που ξεκλειδώνεις την πόρτα του σπιτιού σου και στην είσοδο σε περιμένουν ένα τσούρμο 'ενεργές' συσκευές. Σκέψου ότι το ψυγείο θέλει να τα πείτε λίγο για τα ψώνια της ημέρας (!), η σκούπα σου γνέφει να πας λίγο πιο εκεί γιατί θέλει να μαζέψει τα σκουπίδια που έφερες από το δρόμο ενώ το ρολόι σε ενημερώνει ότι έχεις διανύσει 2,5 χιλιόμετρα και κάψει 110 θερμίδες.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς είναι να ζεις σχεδιάζοντας video games;

Μιλήσαμε με τον Θανάση Τριανταφύλλου της Icehole Games για την καθημερινότητα και τις δυσκολίες ενός game designer.

H πρώτη βιντεοκονσόλα που απέκτησα στη ζωή μου, ήταν το Mega Drive της Sega, όταν ήμουν περίπου 10 χρονών. Θυμάμαι ότι ήταν Χριστούγεννα και ο ενθουσιασμός μου ήταν τόσο μεγάλος που δεν πρέπει να πέρασα περισσότερα από μερικά λεπτά με τους παππούδες και τις γιαγιάδες μου, πριν βυθιστώ στον κόσμο του Sonic. Δεν νομίζω ότι μου κράτησαν κακία.

Διαβάστε περισσότερα

Εσύ ξέρεις με τι ασχολείται ένας web developer;

Μιλήσαμε με μία απόφοιτο του Athens Tech College για το τι κρύβεται πίσω από τον σχεδιασμό ενός site.

Το γραφείο της Χριστίνας είναι τοποθετημένο κάθετα, τρία μέτρα αριστερά από το δικό μου. Αν και συνυπάρχουμε στον ίδιο εργασιακό χώρο εδώ κι ένα χρόνο, δεν έχουμε ανταλλάξει πάνω από 2-3 'καλημέρα' σε τυχαίες συναντήσεις στο ασανσέρ και στην κουζίνα.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
PROMO
Social Man