TECH IT OR LIVE IT

Μια startup φτιάχνει βότκα από διοξείδιο του άνθρακα και σώζει τον πλανήτη

Κάθε μπουκάλι της Air Co. βοηθάει το περιβάλλον. Πιείτε ελεύθερα.

Όταν η τεχνολογία συνδυάζεται με τα ποτά, τότε προκύπτουν τα πιο περίεργα και ευφάνταστα αποτελέσματα. Όπως για παράδειγμα αυτό που κάνουν δύο τύποι από το Μπρούκλιν, ο Gregory Constantine και ο Stafford Sheehan, οι οποίοι έχοντας ως αφετηρία την οικολογική τους συνείδηση και την αγάπη τους για τη βότκα, αποφάσισαν να δημιουργήσουν την Air Co., η οποία τα συνδυάζει και τα δύο.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή είναι η εφαρμογή με τα περισσότερα downloads μέσα στο 2019

Και όχι δεν είναι το Facebook.

Μπορεί το Facebook να μην αποτελεί το app με τα περισσότερα downloads για το τρέχον έτος, ωστόσο η εφαρμογή που βρέθηκε στην κορυφή ανήκει στον ίδιο όμιλο. Για την ακρίβεια, οι τέσσερις από τις πέντε πρώτες σε downloads εφαρμογές ανήκουν στον όμιλο του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτά τα hi-tech αξεσουάρ θα τα ζήλευε μέχρι και ο Bruce Wayne

Τα πιο στιλάτα gadgets που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη (και πιο κουλ).

Το Silicon Valley έχει μια σημαντική απόσταση από τις πρωτεύουσες της μόδας, όπως το Παρίσι ή το Μιλάνο, αλλά αυτό δεν σταματάει τα αγαπημένα 'nerds' αυτού του κόσμου από το να μας προσφέρουν μια πιο εύκολη καθημερινότητα, μια η οποία περιτριγυρίζεται από stylish αντικείμενα υψηλής τεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομα θα μπορείς να παίξεις Xbox One από το κινητό σου

Χάθηκε και η τελευταία ελπίδα να αποκτήσεις ζωή.

Αν είχες Xbox One και ζήλευες τους φίλους σου που είχαν PS4 και μπορούσαν να παίξουν τα παιχνίδια του από το κινητό τους, καταρχάς τι είδους άνθρωπος είσαι που έχεις τέτοια προβλήματα και πόσο τυχερός; Έχεις ιδέα; Και κατά δεύτερον δεν χρειάζεται ποια να τους ζηλεύεις γιατί σύντομα θα μπορείς να κάνεις ακριβώς το ίδιο. Να λιώνεις στα games σου μέσα στο μετρό, στο αυτοκίνητο (εφόσον οδηγεί άλλος) ή ακόμα και στο κρεβάτι σου, αν βαριέσαι να πας μέχρι το σαλόνι σου και να παίξεις Xbox στην τηλεόρασή σου.

Διαβάστε περισσότερα

Το άλμα που κάνει η Wikipedia προκειμένου να γίνει πιο αξιόπιστη

Ίσως η συνεργασία με το Internet Archive να αλλάξει πολλά στον τρόπο που διαχέεται η γνώση στον πλανήτη μας.

Ας το πάρουμε το πράγμα από την αρχή. Το να έχεις μια γιγαντιαία βάση δεδομένων που γίνεται η πηγή, η πρώτη πηγή τουλάχιστον, της ανθρώπινης γνώσης είναι κάτι από περίεργο μέχρι επικίνδυνο. Εξάλλου, όλη αυτή η συζήτηση για την αλήθεια (fake news, post-truth, κτλ) έχει ως εφαλτήριο τον τεράστιο όγκο πηγών και πληροφοριών που υπάρχουν στο διαδίκτυο και γίνεται ως μια αντανακλαστική προσπάθεια διαχείρισής του.

Διαβάστε περισσότερα

Κάνε το Silly Walk των Monty Python στο κινητό σου

O βηματισμός του John Cleese που μιμήθηκαν τα κορίτσια στην παρέλαση της Ν. Φιλαδέλφειας τώρα και σε mobile game.

Η παρέλαση "αλά Monty Python" που επέλεξαν να κάνουν ως μορφή διαμαρτυρίας τα δέκα κορίτσια στη Νέα Φιλαδέλφεια την 28η Οκτωβρίου δίχασε και ξεκίνησε μια μεγάλη κουβέντα σε social media, παρέες, τηλεοπτικά πάνελ. Σε αυτό το κείμενο δε θα ασχοληθούμε πάντως με αυτό. Θα μιλήσουμε για το app της εβδομάδας, το οποίο φυσικά επιλέξαμε επηρεασμένοι από την επικαιρότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Η Samsung μας έδειξε πώς θα λειτουργεί το κινητό που διπλώνει

Σε ένα βίντεο μόλις 25 δευτερολέπτων πήραμε μια γερή γεύση από το μέλλον.

Το κινητό που διπλώνει, είναι μια συσκευή για την οποία η Samsung έχει μιλήσει εδώ και καιρό. Ωστόσο, στο Samsung Developer Conference 2019, η εταιρεία μας έδωσε και μια πρώτη, αρκετά σαφή εικόνα για το πώς αυτή θα λειτουργεί.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO