TECH IT OR LIVE IT

Μια υπέροχη μέρα με το Yoga 530

Περάσαμε μια μέρα με το νέο κομψοτέχνημα της Lenovo κι ανακαλύψαμε ότι η ζωή μπορεί να είναι εύκολη και απροβλημάτιστη.

Υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά ανάμεσα σε εκείνους οι οποίοι αλλάζουν υπολογιστή επειδή ο δικός τους βρίσκεται στον δέκατο χρόνο ζωής και το δέκατο όγδοο format και εκείνους που ζητούν να έχουν πάντα δίπλα τους έναν υπολογιστή που να καλύπτει τις ανάγκες τους και να κάνει τη ζωή τους ευκολότερη αν όχι ομορφότερη.

Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχει καλύτερο iPhone και το θέλουμε (υπάρχει και τρόπος να το πάρουμε φθηνότερα)

Το 'Bring to Save' στα καταστήματα της WIND σε φέρνει πιο κοντά στο νέο iPhone XR.

Δεν είναι δίκαιο αυτό που κάνει τα τελευταία χρόνια η Apple. Καθόλου δίκαιο. Βγάζει ένα iPhone, σε ενθουσιάζει, το αποκτάς και μετά κυκλοφορεί ένα ακόμη πιο όμορφο μοντέλο και όσο ευχαριστημένος κι αν είσαι με αυτό που έχεις, ξαφνικά το λιγουρεύεσαι που θα έλεγε και μια ψυχή και θέλεις οπωσδήποτε να το πάρεις.

Διαβάστε περισσότερα

Η ιερή παράδοση του κυριακάτικου τραπεζιού

Χάρη στην τεχνολογία, μια ξεχασμένη ιεροτελεστία επιστρέφει πιο απλή και ευχάριστη από ποτέ.

Δεν είμαι υπέρ των παραδόσεων. Ποτέ δεν ήμουν. Οι καιροί αλλάζουν, ο κόσμος προοδεύει και όλοι πρέπει αργά ή γρήγορα να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, να κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω. Υπάρχουν, όμως, και κάποιες ιεροτελεστίες που αποτελούν σταθερές αξίες και πρέπει όχι μόνο να διατηρηθούν, αλλά να προστατευθούν με κάθε μέσο. Μία από αυτές, είναι και το κλασικό, αγαπημένο κυριακάτικο τραπέζι, με όλη την οικογένεια μαζεμένη γύρω απ' αυτό.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Κινέζοι θέλουν να τοποθετήσουν ένα δεύτερο φεγγάρι στον ουρανό

Γιατί, φυσικά, δύο φεγγάρια είναι καλύτερα από ένα.

Θα μπορούσε να είναι η πρώτη πειστική απόδειξη για το ότι η ζωή μιμείται το IQ84 του Χαρούκι Μουρακάμι, ή προδημοσίευση από κάποιο νέο μυθιστόρημα επιστημονικής δυστοπίας, αλλά δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Είναι μια κανονική είδηση που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στα αγγλόφωνα κινεζικά media.

Διαβάστε περισσότερα

Το Syncbnb κάνει όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων χαρούμενους

Μια ελληνική startup φιλοδοξεί να γίνει το κορυφαίο εργαλείο του κόσμου για την βραχυπρόθεσμη μίσθωση.

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της εποχής, είναι η βραχυχρόνια μίσθωση κατοικίας. Είτε μέσω Airbnb, είτε μέσω κάποιας αντίστοιχης πλατφόρμας, όποιος διαθέτει ακίνητη περιουσία κοιτάει να την εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο κι όσο καλύτερα μπορεί, νοικιάζοντάς την αρκετές φορές μέσα στο χρόνο σε μια αγορά με εντυπωσιακά μεγέθη προσφοράς και ζήτησης.

Διαβάστε περισσότερα

Το Honor 8X είναι το smartphone που θα τιμήσει τα λεφτά του

Βρήκαμε το καινούριο μας κινητό σε ένα βασιλικό κάστρο της Πράγας.

Ένα δροσερό ανοιξιάτικο απόγευμα πριν 10 χρόνια, μια κολλητή μου φίλη ετοιμαζόταν για το πρώτο ραντεβού της με ένα αγόρι. Την είχε προσεγγίσει τότε μέσω κοινού γνωστού και, όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, αισθανόταν λίγη παραπάνω ασφάλεια. Αν δεν άξιζε καθόλου τον κόπο, δεν θα την είχε προειδοποιήσει ο γνωστός της;

Διαβάστε περισσότερα

Το Huawei P20 Twilight φέρνει την δύναμη του φωτός στα χέρια σου

Το φως έχει ομορφιά, λάμψη αλλά και ταχύτητα. Ακριβώς τα ίδια έχει και το νέο κινητό της Huawei.

Έχεις σκεφτεί ποτέ την σημασία του φωτός στην ζωή μας. Μας δίνει θερμότητα,μας επιτρέπει να βλέπουμε τον θαυμαστό κόσμο γύρω μας και ανάλογα με την έντασή του δημιουργεί εικόνες μαγικές που φτάνουν στα μάτια μας. Κάνει παιχνίδια με το γυαλί και τους καθρέφτες ενώ τα χρώματα είναι δικό του αποτέλεσμα. Τρέχει με την μεγαλύτερη ταχύτητα που έχουμε συναντήσει και δημιουργεί από μόνο του έργα τέχνης στον ουρανό όπως το βόρειο σέλας. Όλα αυτά και κυρίως το τελευταίο είχε στο μυαλό της η Huawei όταν κατασκεύαζε το Huawei P20 Twilight.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO