ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αγαπητές γυναίκες. Η Kate Upton θα σας μάθει πώς δουλεύει το Vine

Μαθήματα ταχύρυθμης εκπαίδευσης social media από την αγαπημένη των ανδρών και μισητή των γυναικών ξανθιά.

Την λένε χοντρή. Την λένε ξεδιάντροπη. Την λένε ακόμα και άσχημη. Αλλά δεν θα τους περάσει. Γιατί το ONEMAN στέκεται βράχος μπροστά στα αλόγιστα σχόλια των γυναικών και στηρίζει την Kate. Όχι μόνο την στηρίζει αλλά της δίνει και ακαδημαϊκή έδρα στα Social Media.

Γιατί σε μία αναζήτηση στα social και στο ποιοι celebrities χρησιμοποιούν καλά και συχνά το Vine, ανακαλύψαμε ότι μόνο η Upton (άντε οκ και η Tyra Banks) το δουλεύουν σωστά το θέμα. Και γι’ αυτό το λόγο την χρησιμοποιούμε για να δώσουμε κατευθυντήριες οδηγίες στα κορίτσια απανταχού της επικράτειας για το πώς να δημιουργήσουν έναν επιτυχημένο λογαριασμό Vine. Όπως είχαμε κάνει παλαιότερα και για το “πώς να γδύνεσαι μπροστά στο κινητό σου”.

Εντάξει, μεταξύ μας, δεν θέλαμε και πολύ να (ξάνα)πούμε για την Kate Upton.

Kate Upton 

Πάμε λοιπόν με τις συμβουλές που έχουμε για τον δικό σου λογαριασμό Vine. Αφού θυμίσουμε ότι το Vine είναι το social εργαλείο του μέλλοντος με τον χρήστη να ανεβάζει βιντεάκια 6 δευτερολέπτων (μονταρισμένα ή μη). Σκέψου ένα Instagram αλλά για βίντεο. Κακή γενίκευση αλλά είναι τόσο απλό. Ακολουθείς κόσμος, ανεβάζεις βίντεο, σχολιάζεις και μοιράζεσαι.

Ακολούθησε και το ONEMAN στο Vine, στο οποίο δεν έχουμε εντρυφήσει μεν, θα εντρυφήσουμε δε. Για να μας ακολουθήσεις, ο μοναδικός τρόπος είναι να κατεβάσεις το Vine στο κινητό σου, να logάρεις και να αναζητήσεις τον λογαριασμό Onemangr.

Πάμε με τα μαθήματα εκ μέρους Kate…

Ξεκινάς τον λογαριασμό σου με ένα μωρό. Για να σε ακολουθήσουν άλλες γυναίκες. Οι άντρες θα σε ακολουθήσουν ούτως ή άλλως. Το ότι το μωρό τσιρίζει σε λούπα δεν είναι βέβαια πολύ καλή φάση. Οπότε βάζεις και τη δική σου τσιρίδα μαζί με του μωρού. Αν είσαι sexy σαν την Kate, άντε σαν την φίλη της, το δεχόμαστε.



Μας δείχνεις τις φίλες σου τα μοντέλα. Ειδικά αν κάποια φοράει ένα φόρεμα σαν της Irina Shayk



Φοράς ένα ωραίο ντεκολτέ και μας δείχνεις τα νέα Skullcandy ακουστικά σου



Ενημερώνεις τον κόσμο ότι κυκλοφορείς με ιδιωτικό jet. Γιατί όχι άλλωστε; Ποια Ελληνίδα δεν το κάνει; Όπως και να 'χει μας ενημερώνεις για όλα τα κουλ πράγματα που κάνεις και θα θέλαμε κι εμείς δυνητικά να κάνουμε μαζί σου.



Βάζεις βιντεάκια τραβηγμένα στις 6 το πρωί. Για να μας δείξεις ότι είσαι party girl. Μας αρέσει να ξέρουμε ότι είσαι party girl και ακόμα περισσότερο να έχουμε την ψευδαίσθηση ότι αυτό θα αλλάξει όταν γίνεις το κορίτσι μας.



Πιάνεις στα πράσα άντρες που σε βγάζουν φωτογραφίες. Βέβαια πρέπει να τους δίνεις κι έναν λόγο να σε βγάζουν φωτογραφίες.



Να βγάζεις βίντεο κάνοντας χαριτωμενιές. Ξέρεις εσύ, δεν χρειάζεσαι καμία Upton να σε εκπαιδεύσει σε αυτό.



Βγάζεις μερικά βιντεάκια με την παρέα σου. Θέλουμε να είσαι social, θέλουμε να είσαι κοινωνική και να έχεις φίλους. Μας τρομάζουν οι γυναίκες που δεν έχουν φίλες και φίλους, να το ξέρεις.



Μεθάς, βγάζεις βίντεο. Κι ας κάνεις μαλακίες



Ενημερώνεις φυσικά ότι σου αρέσουν τα σπορ και ότι θα πήγαινες μαζί μας στο γήπεδο. Πάρα πολύ σημαντικό.



Αν είσαι μοντέλο, μας λες ότι ξεκινάς φωτογράφηση ή διαφημιστικό. Για να περιμένουμε πάνω από τα κινητά μας για νέο βίντεο



Και τώρα η τελευταία οδηγία είναι από εμάς και όχι από την Kate. Ανανέωνε τον λογαριασμό σου πιο συχνά από εκείνη.