ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κέρδισε το νέο 4G+ Smartphone LG G4

Το ONEMAN και η COSMOTE σού δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις το νέο κινητό της LG για να κατεβάζεις με ταχύτητες 4G+. Ξέχνα την χαζή ρίμα που κάναμε και μπες στην κλήρωση.

Η LG ξεπέρασε τον εαυτό της και έδωσε στην κυκλοφορία ένα κινητό το οποίο κάνει ένα βήμα μπροστά από τις υπόλοιπες εταιρείες και μας κάνει να περιμένουμε ακόμα πιο εντυπωσιακά πράγματα από τους υπόλοιπους στη μάχη της κορυφής, το φθινόπωρο που έρχεται. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά αυτός ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρείες οφελεί ξεκάθαρα εμάς που παίρνουμε στα χέρια μας κάθε νέο τεχνολογικό εύρημα. Για να μην μακρηγορώ, η COSMOTE όχι απλά έφερε το LG G4 στην Ελλάδα αλλά μας έδωσε και ένα κινητό για να κληρώσουμε σε έναν από εσάς. Να σημειωθεί ότι θα δοκιμάσουμε κι εμείς τις επόμενες ημέρες  ένα LG G4 για να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

A photo posted by @onemangr on

Όσο όμως η δημοσιογραφική ομάδα του Oneman δοκιμάζει το νέο αυτό κινητό, θα τρέχει η κλήρωση για εκείνο που θα κερδίσετε εσείς. Πάρε μέρος στην κλήρωση και κάνε δικό σου το LG G4.

Όλος ο κόσμος των Smartphones στην COSMOTE

Νικητής του διαγωνισμού, ο Νίκος Κλάρας. Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή

 

Να πούμε ότι η κλήρωση θα γίνει στις 23 Ιουνίου και ο νικητής θα ειδοποιηθεί με email για να παραλάβει το δώρο του. Κι αν θες να μάθεις μερικά πράγματα παραπάνω για το κινητό το οποίο μπορείς να κερδίσεις, διάβασε παρακάτω συνοπτικά, γιατί το LG G4 είναι τόσο μπροστά από τους υπόλοιπους.

  • Χειροποίητη κατασκευή από αυθεντικό δέρμα στο πίσω κάλυμμα
  • Μεγάλη οθόνη αφής IPS Quantum 5,5 ιντσών με ελαφριά καμπυλότητα που παράγει ζωντανές εικόνες υψηλής αντίθεσης, με αυθεντικά χρώματα που τις κάνουν απίστευτα αληθινές
  • Γρήγορο εξαπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808
  • Λειτουργικό σύστημα Android Lollipop 5.1
  • Κάμερα 16MP, με φακό F1.8 που δίνει κατά 80% περισσότερο φως στον αισθητήρα, καταγράφει τα χρώματα με ακρίβεια, ενώ η λειτουργία “Manual Mode” είναι ιδανική για επαγγελματικές φωτογραφήσεις
  • Εμπρόσθια κάμερα 8MP για καλύτερες selfies (ω Θεοί)
  • Αποσπώμενη μπαταρία υψηλής απόδοσης
  • Τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με κρυστάλλινο ήχο, ακόμη και όταν έχει θόρυβο

 

Με το LG G4 η COSMOTE συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα των 4G+ Smartphones που διαθέτει, βελτιώνοντας απίστευτα την εμπειρία των πελατών της στο Mobile Internet. Η τεχνολογία 4G+, που η COSMOTE έφερε στην Ελλάδα ήδη από τις αρχές του έτους, παρέχει πλοήγηση στο Internet με ταχύτητες έως 300Mbps. Η COSMOTE διαθέτει το 4G+ σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση του δικτύου σε όλη την Ελλάδα. Και για εκείνους που δεν θα καταφέρουν να κερδίσουν το LG G4 στην κλήρωσή μας, μπορούν να το προμηθευτούν, με μαύρο ή καφέ δέρμα στην πίσω όψη, στα 769€1 ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS, σε οποιοδήποτε κατάστημα OTE, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε όλη την Ελλάδα.