ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με αυτά τα gadgets θα περάσεις το Πάσχα μακριά από το σπίτι σου

Μην ψάχνεσαι για το πώς θα περάσει "ανώδυνα" το Πάσχα μακριά από την ασφάλεια του σπιτιού σου. Σου έχουμε τη λύση.

Η αλήθεια είναι ότι αν έχεις συνηθίσει να περνάς το Πάσχα μακριά από την πόλη, σε κάποιο νησί ή στο χωριό, όλη αυτή η ιεροτελεστία (διότι περί ιεροτελεστίας πρόκειται) κάπως σου αρέσει. Τα μέλη της οικογένειας που συγκεντρώνονται στο ίδιο μέρος απ’ όπου κι αν βρίσκονται, τα τραπέζια, τα γέλια, οι συζητήσεις γύρω από τη σούβλα. Ξεφεύγεις λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και περνάς χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Από την άλλη όμως, υπάρχουν κι εκείνες οι στιγμές που όλο αυτό σε κουράζει. Θες την ησυχία σου και αναρωτιέσαι γιατί άφησες το σπίτι σου. Ακόμη και γι’ αυτές τις στιγμές πάντως, υπάρχει κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει να περάσεις “ανώδυνα” το Πάσχα μακριά από το σπίτι σου. Όπου “κάτι” βλέπε “gadgets” και όπου gadgets βλέπε USB Flash.

Ένα καλό USB Flash μπορεί να σε βοηθήσει πολύ να περάσει η ώρα σου εύκολα, γρήγορα και πολλές φορές και δημιουργικά. Θα σου πούμε το πιο απλό. Μπορείς να “φορτώσεις” το περιεχόμενο που θες, να πάρεις μαζί το laptop ή το tablet σου και να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες ή να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική. Να κάνεις δηλαδή ένα ωραίο διάλειμμα από τις οικογενειακές στιγμές που πολλές φορές σε μπουχτίζουν. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα.

Μια καλή επιλογή USB Flash είναι το SanDisk Ultra Flair™ USB 3.0 flash drive. Αρχικά, επειδή είναι τόσο γρήγορο που δεν θα χρειάζεται να ξοδέψεις χρόνο στην αναμονή μεταφοράς των αρχείων. Επιπλέον, επειδή μπορείς να είσαι ήσυχος ότι τα αρχεία σου θα μείνουν μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, γιατί έχεις τη δυνατότητα να τα προστατεύσεις με κωδικό πρόσβασης.

 

Το SanDisk Ultra Flair™ USB 3.0 flash drive είναι διαθέσιμο σε χωρητικότητες 16GB, 32GB, 64GB και 256GB. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο μπορείς να δεις τα επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς ή κάποια ταινία, αλλά μπορείς να “λιώσεις” τελειώνοντας μέχρι και όλο το Game of Thrones αν δεν το έχεις δει. Και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι αντέχει και τα χτυπήματα χάρη στο ανθεκτικό (και κομψό) περίβλημά του που είναι αρκετά σκληρό. Κανένα άγχος μήπως σπάσει.

Δεν τελειώσαμε. Σου έχουμε κι άλλη επιλογή. Το SanDisk Ultra Dual Drive m3.0 είναι η ιδανική λύση αν θες να μεταφέρεις αρχεία από και προς το smartphone σου ή το tablet. Αν δηλαδή, για παράδειγμα, θες να μεταφέρεις τις φωτογραφίες και τα videos που τραβήξατε την ώρα που το αρνί στριφογύριζε στη σούβλα, το SanDisk Ultra Dual Drive m3.0 είναι η λύση. Με μία επαφή micro-USB στο ένα άκρο και μία επαφή USB 3.0 στο άλλο άκρο, το USB σου επιτρέπει να μεταφέρεις περιεχόμενο εύκολα μεταξύ των συσκευών σου —από το Android κινητό ή tablet σου στον PC ή Mac υπολογιστή σου. Η εφαρμογή SanDisk Memory Zone app2 για Android (διαθέσιμη στο Google Play) σε βοηθάει να διαχειρίζεσαι τη μνήμη και το περιεχόμενο της συσκευής σου.

 

Επειδή όμως Πάσχα σημαίνει οικογένεια και οικογένεια σημαίνει στιγμές, πέρα από τον χρόνο που θα θες να διαθέσεις στον εαυτό σου, φρόντισε να απολαύσεις τον χρόνο με τους αγαπημένους σου. Γιατί αυτές οι στιγμές είναι που μένουν και θα τις θυμάσαι για όσο ζεις. Το βασικό είναι να τις αποτυπώσεις στη μνήμη σου. Για να μπορείς όμως να ανατρέχεις οποιαδήποτε στιγμή σε αυτές, καλό θα ήταν να τις αποτυπώσεις και στο κινητό σου.

Δεν χρειάζεται να αδειάσεις τη μνήμη του προκειμένου να κάνεις χώρο για το νέο υλικό. Αρκεί να έχεις την υψηλής απόδοσης κάρτα μνήμης SanDisk Extreme microSDXC UHS-I. Είναι γρήγορη, είναι συμβατή με smartphone, tablet, action camera και drone και σου επιτρέπει να φωτογραφίζεις περισσότερο και να μεταφέρεις ακόμα πιο γρήγορα. Όλο το Πάσχα σου σε μια κάρτα μνήμης. 

Επιπλέον, έχει σήμανση A2, που σημαίνει ότι μπορείς να απολαμβάνεις ταχύτατη απόδοση εφαρμογών για εξαιρετική εμπειρία smartphone. Είναι ανθεκτική σε συγκρούσεις, σε ακραίες θερμοκρασίες, στο νερό. Για να το πούμε απλά, δεν παθαίνει τίποτα.

Δεν χρειάζονται πολλά για να περάσεις όμορφα αυτές τις γιορτές. Καλή διάθεση, φαγητό (πολύ φαγητό) και αγαπημένα πρόσωπα. Εντάξει και μερικά gadgets.