ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα δύο πιο επικερδή apps της δεκαετίας

Σίγουρα έχεις κατεβάσει και τα δύο. Πλήρωσες όμως;

Πριν μερικές ημέρες γράψαμε για τα χρήματα που ξοδεύουμε σε mobile apps και πόσα ήταν τα κέρδη της συγκεκριμένης βιομηχανίας τον τελευταίο χρόνο. Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τις πιο επικερδείς εφαρμογές της δεκαετίας που έφυγε, με τις δύο πρώτες να βρίσκονται πολύ μακριά από τις υπόλοιπες.

Σύμφωνα με τα στατιστικά του ‘App Annie’s‘ που δημιούργησε τη λίστα με τις δέκα πιο επικερδείς εφαρμογές της δεκαετίας, στην πρώτη θέση βρίσκεται το Netflix, κάτι το οποίο δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη από τη στιγμή που είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, ενώ χρειάζεται και συνδρομή για να παρακολουθήσεις κάποια σειρά ή ταινία.

Από την άλλη, αυτό που εντυπωσίασε ήταν η δεύτερη θέση την οποία κατέλαβε το Tinder. Μια εφαρμογή, την οποία μπορεί ο καθένας να κατεβάσει δωρεάν στο κινητό του. Ωστόσο, φαίνεται πως πολλοί χρήστες δεν μένουν μόνο στα free options που προσφέρει η basic πλατφόρμα του dating app και αναβαθμίζουν το προφίλ τους σε premium, πληρώνοντας κάποιο ποσό.

Κάτι που φυσικά έχει συμβάλλει στο να βρεθεί το Tinder στη δεύτερη θέση των πιο επικερδών εφαρμογών της δεκαετίας.

***

Η Ιωσηφίνα Γριβέα και ο Θοδωρής Δημητρόπουλος κάνουν μια αναδρομή σε 90+ χρόνια ιστορίας των Όσκαρ, γεμάτα περίεργες ιστορίες και σπουδαίες ταινίες. Από τον ‘Άρχοντα των Δαχτυλιδιών’ και τον ‘Τιτανικό’, μέχρι τη ‘Γκαρσονιέρα’ και το ‘Λιμάνι της Αγωνίας’, ξεχωρίζουμε τα αγαπημένα μας φιλμ που πήραν Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.