ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το δώρο που θα πάρεις φέτος τα Χριστούγεννα και θα κρατήσει για χρόνια

Αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα ποιο θα είναι το ιδανικό φετινό δώρο, σου έχουμε την καλύτερη επιλογή εκεί έξω.

Έρχεται ξανά αυτή η εποχή του χρόνου που βγαίνουν τα στολίδια από τις κούτες, ανάβουν οι φωτιές στα τζάκια και τα σπίτια μυρίζουν με μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Κάθε Δεκέμβρη, όμως, εκτός από το χριστουγεννιάτικο mood που κατακλύζει την ατμόσφαιρα, μια σκέψη έρχεται στο μυαλό των περισσότερων από εμάς. Τι δώρο θα πάρουμε στο αγαπημένο μας πρόσωπο ή/και τι δώρο θα κάνουμε στον εαυτό μας ενόψει Χριστουγέννων.

Οι τελευταίες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα είναι ίσως οι πιο δύσκολες για αγορές, επομένως φέτος καλό θα ήταν να κάνουμε όλοι έναν προγραμματισμό. Να αποφασίσουμε από πριν τι δώρο θέλουμε να αγοράσουμε και κυρίως, να επιλέξουμε κάτι που εκτός από χρηστική αξία, να έχει και μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Δεν χρειάζεται να το αλλάζουμε κάθε χρόνο τέτοια μέρα, έτσι δεν είναι; Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα νέο MacBook Pro 16″, το οποίο εκτός από τέλειο δώρο, αποτελεί την καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις.

Τα δώρα τεχνολογίας βρίσκονται πάντα στις πρώτες θέσεις της wishlist ενός ανθρώπου για τα Χριστούγεννα, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για το κορυφαίο laptop της αγοράς. Είναι γνωστό πως η Apple γνωρίζει πως να κατασκευάζει τους καλύτερους υπολογιστές εκεί έξω. Τι μπορείς να πεις, όμως, για το πανίσχυρο MacBook Pro 16″ το οποίο είναι εύχρηστο, ασφαλές και έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται άψογα με το iPhone και το iPad σου, όπως κανένας άλλος υπολογιστής.

Επίσης, για εσένα που ψάχνεις έναν υπολογιστή, ο οποίος να είναι έτοιμος να εκτελέσει κάθε εργασία κατευθείαν μόλις βγει από το κουτί του με μοναδική ταχύτητα και χωρίς να ‘κολλάει’, τότε σίγουρα είσαι εδώ. Κάθε Mac έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις τωρινές, αλλά και στις μελλοντικές ανάγκες σου και έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην αγορά. Σε αυτό συντελούν η ποιοτική του κατασκευή, καθώς και τα πανίσχυρο hardware και software που εξασφαλίζουν τον βέλτιστο δυνατό συνδυασμό λειτουργίας.

 

Παράλληλα, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους δουλεύουν αρκετές ώρες εκτός γραφείου ή ταξιδεύουν, μιας και ένα Mac notebook είναι πραγματικά φορητό με αυτονομία έως 12 ώρες για να ταιριάζει απόλυτα στο σύγχρονο τρόπο ζωής μας. Μην ξεχνάς βέβαια και το γεγονός ότι το νέο MacBook Air τελευταίας γενιάς είναι κατασκευασμένo από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, στρέφοντας την τάση της  αγοράς σε πιο ‘πράσινες’ επιλογές.

Η αλήθεια είναι πως όσοι έχουν πάρει Mac, δεν σκέφτονται ποτέ να γυρίσουν πίσω σε κάτι άλλο κι αυτό λέει πολλά. Είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Μια εμπειρία που μπορείς κι εσύ να τη ζήσεις τώρα, αλλά και να κρατήσει για πολλά ακόμα Χριστούγεννα, μιας και το MacBook Pro καλύπτει απόλυτα, τόσο τον μέσο χρήστη, όσο και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία για χρόνια. Εκτός, όμως, από το πανίσχυρο MacBook Pro, υπάρχει και η value for money επιλογή του δημοφιλούς MacBook Air στα 999 ευρώ, το οποίο παρέχει προηγμένες τεχνολογίες και λειτουργίες.

Η ώρα της επιλογής του ιδανικού δώρου για τις φετινές γιορτές καταφθάνει και είναι στο χέρι σου να κάνεις την καλύτερη για εσένα ή το αγαπημένο σου πρόσωπο. Το σίγουρο είναι πως το χαμόγελο δε θα σβήσει ποτέ από κάποιον που θα χρησιμοποιήσει ένα πανίσχυρο και πανέμορφο Mac υπολογιστή. Αυτό στο λέω με σιγουριά.