ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To μυστικό για την ιδανική ατμόσφαιρα του χώρου κρύβεται στη θερμοκρασία

Απλά tips για να δημιουργήσεις μια όαση στο σπίτι σου.

Καλοκαιράκι. Μια λέξη τόσο όμορφη όταν βρίσκεσαι σε άδεια κάνοντας ηλιοθεραπεία σε κάποια παραλία, αλλά τόσο εφιαλτική όταν καλείσαι να δουλέψεις ή να μείνεις σπίτι. Για βόλτα δεν το συζητώ καν, αν δεν πέσει ο ήλιος, δεν υπάρχει περίπτωση να θες να βγεις έξω. Για το καλό σου. Βλέπεις, η θερμοκρασία και η σχετική υγρασία στον χώρο έχουν τη δύναμη να φτιάξουν ή να ρίξουν τη διάθεσή σου, σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο φρέσκος, ξεκούραστος αλλά και το αντίθετο.

Μια λοιπόν που κάθε όαση διακρίνεται από ιδανικές περιβαλλοντικές συνθήκες για τη χαλάρωση, την ξεκούραση, τα επίπεδα ενέργειας αλλά και την ευεξία σου το σπίτι τον Αύγουστο μόνο “όαση” δεν μπορεί να χαρακτηριστεί! Μην σκας, όμως. Για όλα υπάρχουν λύσεις. Ακόμη και για όλους εμάς που είμαστε στην πόλη αυτές τις ημέρες και υπομένουμε τον καύσωνα. Βλέπεις, είναι πολύ πιο εύκολο να αντέξεις και γιατί όχι, να απολαύσεις αυτές τις ημέρες, ειδικά όταν έχεις τον κατάλληλο σύμμαχο που θα βοηθήσει στη δημιουργία του ιδανικού χώρου για εσένα, τους φίλους ή την κοπέλα σου.

Μιλάμε φυσικά για το κλιματιστικό σου. Ίσως το σπίτι σου να μην υπήρχε το 1902, η Carrier όμως καινοτομεί από τότε. Είτε αναζητάς ένα νέο σύστημα κλιματισμού για το δωμάτιό σου, είτε απλά θέλεις να δροσίσεις ένα μικρό χώρο, η Carrier έχει το ιδανικό κλιματιστικό για κάθε γούστο.

Αν αυτό το καλοκαίρι αποφασίσεις να κάνεις διακοπές στην πόλη  (ή και όχι), φρόντισε να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Το Carrier Platinum είναι για σένα που θες να νιώθεις ότι βρίσκεσαι διακοπές, ακόμη και αν κάθεσαι στην πολυθρόνα του σαλονιού σου. Διαθέτει την έξυπνη λειτουργία intelligent eye, με τον αέρα να διοχετεύεται προς το μέρος που βρίσκεσαι και να ακολουθεί την κίνησή σου στον χώρο. Σαν να είσαι σε κάποιο τροπικό νησί της Καραϊβικής και να έχεις κάποιον να σου κάνει αέρα με φύλλα. Εντυπωσιακό. Επιπλέον, έχει και τη λειτουργία Comfort Humidity που προσαρμόζει το επιθυμητό επίπεδο σχετικής υγρασίας μέσα στον χώρο από 30% ως 90%. Έτσι δε χρειάζεται να πάρεις και αφυγραντήρα. Με μια βόλτα στον Κωτσόβολο, μπορείς να βρεις το συγκεκριμένο κλιματιστικό Carrier, αλλά και όλα τα μοντέλα της εταιρείας.

 

Για εσένα που θέλεις ένα κλιματιστικό με μικρή κατανάλωση, χωρίς να αγχώνεσαι αν θα το αφήσεις ανοιχτό όλο το βράδυ, τότε το Carrier Crystal II έρχεται να σου λύσει τα χέρια. Με τη λειτουργία Sleep Mode η στάθμη θορύβου κατεβαίνει στα 20dB(A) κατά τη διάρκεια της νύκτας και επιπλέον διαθέτει αυτόματη προσαρμογή της θερμοκρασίας ώστε να επιτυγχάνει τις ιδανικότερες συνθήκες και τίποτα να μην διαταράσσει τον ύπνο σου. Θα κοιμάσαι λες και είσαι ξαπλωμένος σε μια αιώρα στην αυλή μιας εξοχικής κατοικίας.

 

Και μιας και αναφερθήκαμε σε εξοχική κατοικία, αν σκέφτεσαι να βάλεις ένα κλιματιστικό στο εξοχικό, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Carrier Coastal Plus που θα βρεις στον Κωτσόβολο. Το συγκεκριμένο κλιματιστικό, διαθέτει αντιδιαβρωτικές επιστρώσεις που το καθιστούν υπερ-ανθεκτικό σε διαβρωτικά περιβάλλοντα όπως οι παραθαλάσσες περιοχές ενώ διαθετει και wi-fi κι έτσι μπορείς να το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς μέσω εφαρμογής από το κινητό σου. Όταν είσαι εκτός, μπορείς να το ενεργοποιήσεις για να επιστρέψεις σε ένα δροσερό σπίτι και αντίστοιχα μπορείς να το απενεργοποιήσεις από το smartphone σου αν ξέχασες να το κλείσεις πριν φύγεις.

 

Γιατί να κάθεσαι και να ζεσταίνεσαι στο χώρο σου, όταν τα κλιματιστικά Carrier φροντίζουν για να γίνεται κάθε σπίτι, κάθε χώρος μοναδικός;

Και απλά για την ιστορία, να σου πούμε πως η Carrier έχει κλιματίσει μεγάλα έργα σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως η Καπέλα Σιξτίνα στο Βατικανό, η Όπερα του Σίδνεϋ στην Αυστραλία, η Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, το Μουσείο της Ακρόπολης και πολλά… πολλά ακόμα μεγάλα κτίρια, όλα με πολύ διαφορετικές ανάγκες κλιματισμού και ιδιαίτερες τεχνικές απαιτήσεις.

Το σημαντικότερο μέρος του κόσμου, όμως, το σπίτι μας, έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία για την Carrier. Γι’ αυτό και προσφέρει όλα τις τα υπερσύγχρονα κλιματιστικά σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, αφού η επίτευξη της ιδανικής ατμόσφαιρας στο σπίτι πρέπει να είναι προσιτή σε όλους.

Ήρθε η ώρα να επιλέξεις το κλιματιστικό που σου ταιριάζει και να φτιάξεις την δική σου όαση στο χώρο σου.